Gość lili1432 Napisano Maj 23, 2006 :) czesc pytanie jak w tytule. po jakim czasie widzicie, ze on cos do was czuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ivana84 19 Napisano Marzec 30, 2023 Jak się często patrzy.. Albo jak rozmawia to jest przestraszony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ivana84 19 Napisano Marzec 30, 2023 O albo jak proponuje spotkania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ivana84 19 Napisano Marzec 31, 2023 22 minuty temu, lex_luthor napisał: nie oddal hajsu to unika wzroku a jak go prxydybiesz to jest wystraszony. nie wkręcaj sie, nic nie będxie Akurat faceci nigdy mnie nie ojebali na hajs, co zdarzyło się około 5 laskom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola15 168 Napisano Kwiecień 1, 2023 6 godzin temu, najmądrzejszy napisał: To było spoatkanie w portalu randkowego, a okazało się, że jest znajomą moich znajomych, ale okazało się też, że ona podczas randki zachwala mi jakieś produkty, naprawdę pierwszy raz spotkałem się z tak dziwaczną sytuacją Moze nie wiedziala co powiedziec Bo jej sie podobales.. to mowila o tym w czym byla wycwiczona.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach