Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kraków

Kraków

Polecane posty

noooo , przydałby sie taki temacik , jakos tego ino migiem nie pamietam:o na razie jszcze czytam , ale rozrywka na kafe jakas by sie przydała no i napiszcie , co robicie w przyszła niedziele??:P:P

Baaardzo cieakwe z tym ruskim konmiakiem regularnie upijałam sie wisniami z likieru pod stołem , ale batonikiem to jeszcze nie

no to widzę że nas styczeń zastanie chyba :D ta niedziela odpada bo nożyczki nie mogą, w wigilię to juz byłaby przesada :P następna niedziela to sylwester.. nożyczki pozałabyś bo świece tym czerwonym jak żarówa :P

Dziewczeta , podajcie date styczniowa , koniecznie 2007. Obozowa , kawy nie wypiłam , rozbolało mnie w srodku i wróciłam przedwcześnie do domu.ale 1 prezent kupiłam:D

🖐️ ja na razie nic nie wiem :O dopiero na początku stycznia albo yuż przed sylwestrem grafik będziemy układać...ale w sumie niedziele chyba każdą mogę załatwić jakby co wolną :D spadam na razie, jadę po farbę :D tym razem czarny fiolet :P i na wszelki wypadek brązowy chyba też wezmę :D

możet być :D odrobinę za ciemno i ten fiolet widać tylko w świetle.. kapkę za długo trzymałam bo ktoś mi do łazienki wlazł i nie mialam jak spłukać :O po świętach poprawię:P a w ogóle to dla wszystkich wesołych 🖐️ duuużo jedzenia i picia:P gardeł zdartych od kolędowania i realizacji wszystkich marzeń w Nowym Roku 🖐️)) cholera miałam o tej porze być już w domu :O pociągi jechały a ja w wyrku:O ekspresowe pakowanie ukończone a miłej podróży życzy wywalona w kosmos ukochana PKP :D do po świętach, PA 🖐️

Gość nawet nie wiecie....
jak tesknie za tym naszym przecudnym Krakowkiem!!!! kocham to miasto, kocham, kocham, kocham......

Gość JakoścPierwsza
e , zaraz cudny... mokry i szary obecnie a;e te anioły ze światełek z trabami klawe , nie?

no wlasnie nie wiem czy sa klawe czy nie bo mnie w Krakostanie nie ma!!!!!! ja tak musze z dochodnego delektowac sie tym naszym grodkiem. a gdzie te anioleczki??? gdzie, gdzie????

tam???? a ja myslalam ze moze na mariackim :-(((((. ohhhhhhh juz sie nie moge doczekac, kiedy sobie przyjade do Krakusia, pochodze po tym miastusiu. Pojde na pierogi do mlecznego........... ah........ teskni dusza, teskni.....

a co zlego w tym, by nazywac cos, co sie kocha zdrobniale???

he he :D nawet nie wiecie... teraz przynajmniej w miarę spokojnie można pochodzić bez ciągłego popychania przez turystów :D arava i nożyczki dzięki za życzonka nie odpisałam bo z premedytacją pojechałam bez telefonu :D powysyłałam życzenia i schowałam telefon głęboko w szafie :D dziś dopiero odczytałam wszystkie wiadomości

🖐️ sie nie gniewam gdyby nie koniecznosc zawezwania transportu pewnie tez bym nie wzieła:P ale sie przydał, 70 cholernych minut opóxnienia:o na trasie zajmujacej 4 godziny , czyz nie uroczo?

nie selkcja , tak z ciekawosci zapytałam możesz też napisac , czy masz męża , dzieci , psa , kota, szydełkujesz , majsterkujesz , plujesz pod wiatr.... cokolwiek;)

hello )) light view studenci prawa to skończone pijaki :P dementia 🖐️ sylwester mam nadzieje!!! w pracy, tzn przyjemne z pożytecznym:D pewnie trochę popracować trzeba będzie ale poza tym niezła imprezka i jeszcze dostanę za to pieniążki :P seba zawsze możesz tutaj jakiś sztuczny tłum porobić i damy pozabawiać :classic_cool:

Gość kurcza mam problem
Czy jest tu jakiś weterynarz? bardzo pilne!