Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palka zapalka

jakie z polskich wozkow sa najlepsze?

Polecane posty

Gość palka zapalka

wiadomo..polskie zwykle sa tansze...i zwykle gorsze.. Slyszalam bardzo duzo negatuywnych opinii i POLAKACH i TUTKACH dobre o implastach..macie jakies podpowiedzi? czego w zadnym wypadku nie kupowac, nad czym warto sie zastanowic.. dzieki z gory za rady

Gość henryka
wszystkie polskie są do bani i się psują😭 :p

Gość lolaaaaaa
ale implasty sa dobre! polaki fakt do dupy, siostra miala i po 3 miesiacach oddala...

ja mam wozek z Deltimu - bardzo duzo eksploatowany, w tym prawie pol roku zima, dziala bez zarzutu.

Chyba 14 kg waży. Ale nie jest najgorzej. Po schodach darady wciągnać, a raczej jestem chucherkiem. Prowadzi się lekko. Gondola jest duża. Mi pasuje.

ja miałam spacerówkę Baby Dreams - używana blisko dwa lata, spisywała sie bez zarzutu.

Padlinka - zalezy o jaki model wozka Ci chodzi - na stronie deltimu: www.deltim.com.pl - sa podane wymiary i waga wszystkich wozkow. Moj niby wazy 15kg (wiem, ze duzo), ale nie musze go ciagac po schodach itp, wiec sprawdza sie rewelacyjnie, lekko sie go prowadzi, a zima po wszystkich zaspach spisywal sie wzorowo.

Gość implasty sa dobre
kolezanka ma po trojce innych dzieci - wozek chodzi jak pszczolka a te nowe volanty maja sporo udogodnien - wartych 200zl wiecej ciezar 12 czy 14kg (w zaleznosci co sie na stelaz wrzuci) jest chyba do przyjecia - w porownaniu z innymi wozkami jestem za implastami

Kiedy zaczęłam zastanawiać się nad zakupem wózka płakać mi się chciało. Rozważałam zakup Quinny, Deltim, PegPerego, Chicco. Kupiłam Implast i jestem bardzo zadowolona.

Ja bardzo polecam wózek GRACO. Mam go od paru lat i jestem bardzo zadowolona. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco. Jest bardzo lekki i szybko i łatwo można go złożyć i włożyć do samochodu.