Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Molyyyy

Tusz

Polecane posty

Gość Molyyyy

Szukam dobrego tuszu wydluzajacego ale zeby byl naprawde dobry. Pragne miec piekne i dlugie rzesy-firanki:D Ps tylko zeby cena nie byla az taka wysoka

Ja uzywam Extra Super Lash firmy Rimmel, nie wiem, w jakiej cenie jest w Polsce, ale w Niemczech mozna go za 3,99 € kupic, bardzo dobry, ladnie wydluza i podkresla rzesy.

Gość polecam.
niepozorny Loreal 4 x volumisse - NIE POZALUJESZ!!! wiele osob sie o tym przekonalo ze ten tusz jest po prostu REWELACYJNY!!!

Gość hej hej
ile kosztuje?

Gość popieram luanę
ja też stosuję rimmela Extra Super Lash, tyle że brązowo-czarnego . Kosztuje ok. 12 zł. To moje 3 opakowanie i na pewno na nim nie poprzestanę.

Gość a ja kocham MF 2000calories
tyle tylko, że coś dziwnego z nim producent zrobi:( Używam od ok. 8 lat, a nagle zrobił się jakiś bezndziejny- grudki po tygodniu, może się osypywać i w ogóle:(

Gość laluńka
polecam Loreala longitude, taki w zlotej oprawie, jest dosc drogi, okolo 40 zł, ale cena jest tego warta, mialam go przez pol roku, a nawet dluzej i w ogole sie nie kruszyl, nie rozmazywal i nie kawalil w opakowaniu pod koniec, takze polecam :)

Gość loreal robi gówniane tusze
niestety. A ten Longitude koszmarnie skleja rzęsy. Roiłam zakupy w sephorze i z rozmachu skusiłam się na ten tusz- porażka. To już wolę Rimmela za 19zł:o