Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violetta8765

czekam z utesknieniem na okres

Polecane posty

Gość gł u p ee k
bleblus zwkokłam sie z łózka z moja anginą zeby preczytac te dobre wiesci no i przeczytałam!! :) Ciesze sie razem z Toba:) :) :) myniaaa może skuś sie na tescik juz dzis? przynajmniej bedziesz wiedziala na czym stoisz...? Kobietki wiemy z bleblus jak to jets czekac na ten okres...chociaz bleblus to sie naczekał ładnie...nie łamcie sie-bedzie naprawde dobrze:)

Gość myniaaaaa
chyba zrobię ten test juz dzisiaj bo zwariuję!!!!!!!

Gość Cynamonek824
Bleblus gratuluję - ja mam teraz sucho - no moze tylko troszkewydzieliny, czasem mi niedobrze, brzuch boli jak podczas okresu, mierzyłam rano temp, ponizej 37. Niepokoi mnie ten ból brzucha i nudności;( Bleblus trzymaj teraz za mnie kciuki.

Gość Cynamonek824
Witaj Głupeek! Trzymaj za mnie kciuki, mam cylk 31 dniowy. Ost. okres miałam 8 maja, a wczoraj 7 maja zrobiłam test po południu - myslisz, ze wynik moze być wiarygodny? Buziaczki:*

ja przechodze meki tantala i zapieprzam po jakis mocniejsze tablety bo od południa dopiero teraz moge wogole sie ruszyc

Temat egz. pomine nie bede sie wiecej denerwowac.Ja test robie w niedziele jak moj przyjedzie,mam duzo bialej wydzieliny:(

czytałam w jednej gazecie ze jest taka biaława jak sie kobieta denerwuje dlatego naprawde trzeba sie rozlusnic bo nie dasz swojej pochwie wyschnac głowka do gory pozniej napisze jak wygladał moj \"cudny\" dzien moze was troche rozsmieszy

Gość zrozpaczona na maxa...
No hejeczka. Witam w klubie;) Ja tez czekam z utęsknieniem na okres, robilam dzis test dwa razy pierwszy wyszedl bardzo zamazany czyli rozlała sie ta pierwsza kreska , zrobilam wiec drugi i wyszedl negatywnie, boli nie w dole brzucha , piersi tez nabrzmialy jakbym miala dostac okres, ale go nie ma.Spóźnia mi sie jakiś tydzień. Jutro ide rano do gina, mam nadzieje ze to zpóźnienie to przez stres bo mialam go ostanio naprawdę dużo, do tego nie odzywiałam sie prawidłowo , więc siedzę i myślę i chyba do jutra zwariuję. A możecie mi wyjaśnić co z ta wydzieliną czy to oznaka ciąży??? Plis bo ja mam taką białą. Mam już jedno dziecko 10 letnie , właśnie zamiarowałam się iść na studia mature zdaną mam juz w kieszeni a tu taka supraise , no i zalamalam sie na maxa.

dzieki dobre i to

zacznijmy od tego ze rano najechali mnie indianie, załozyłam reklamowke na tyłek i uchachana pochwaliłam sie wam zjadłam sniadanie wziałam 2 nospy i zasiadłam przed tv po jakims czasie zaczełam odczuwac silne bole, wykorzystałam rade z ciepłym okładem(wlałam ciepłej wody w słoik bo nie stac mnie na termofor:) )no ale jak tylko przyłozyłam słoik do brzucha nie dosc ze zaczeło bolec jeszcez gorzej pognałąm do wc bo na rzyganko mi sie zebrało no i starym zwyczajem jak to zawsze robie zaczełam uprawiac modły nad kibelkiem czyli....siadam na wc kłade sie na nogach głowa mi zwisa i rece przechwycaja troche ciezaru ciała zebym sie nie obaliła wyglada to przekomicznie do tego stopnia ze mama kiedys jak mnie tak zobaczyłą pomyslała ze zemdlałam na kiblu no a tym razem opatentowałam jedna rzecz! w wc stał taboret(moj chłopak wczoraj zdejmował mi klosz w łazience bo przepaliła mi sie zarowka i tak stołek został) no i połozyłam jakiegos łacha na tym taborecie i głowe na nim i tak bite 2h albo i wiecej potem gdy juz mi sie taboret w głowe wcisnał podjełam wyzwanie i szybko przetransportowałam sie do łózka kimałam tez ze 3h no i gdy koło 16 złapalam troche sił i mniej bolało wstałam i przeraziłam sie całe uda we krwi łozko zalane no i bedzie teraz prania zmienialam reklamowke przy pupie załozyłam czapke na tłuste włosy jakies spodnie i japonki bo nie miałam siły sie uzerac ze skarpetkami i jak żul udałam sie pod apteke nawet nie wiem czy brudna nie wyszłam bo jak juz pisałam zarowka mi sie przepaliła w łazience, no i jak na złosc kolejka co prawda 2 dziadkow ale jeden cos na fakture drugi jakby cała apteke chciał wykupic i zastanawiałam sie czy odstawic przedstawienie czy nie \"hmm zemdlec teraz z bolu czy troche poczekac\"?? no i otworzyli drugie okienko łykłam ibuprom zaraz pod apteka jak pijaczek bo zabralam troche wody w butelce a potem po jakies słodycze sie udałam do sklepu, oczywiscie ciastek nakupowałam i cukierów ostatnio w ogole zaczełam sie obzerac a to przez mojego lowelasa ktory pozbawił mnie jakichkolwiek kompleksów na temat wygladu jak szłam do domu to sie tylko zastanawiałam czy juz mi przeciekło czy nie no i po drodze telefon do mamy i uzalanie sie jej na ciezkie bolesci, kurcze nie ma jak mamusia wyzaliłam sie jej nawet nie zwracałąm uwagi czy ktos słyszy o moich indianach bo ja do robienia obciachowych sytuacji mam talent i teraz jak wrociłam przeraziłam sie sajgonem w domu w wannie leza 2 pary oczerwonionych majtek oczerwonione przescieradło ja jestem brudna spocona i chciałabym byc facetem mam w pon egz i nic dzis jeszcze nie zrobiłam a w niedziele a juz dokładnie o jakiejs 3 nad ranem w pon bede srac po gaciach ze nie zdaze ze wszytskim laseczki kochane zycze wam tego okresu z całego serca nawet jesli macie cierpiec jak ja !!!!!!!!

Przerąbane my mamy niestety ale wiesz zazdroszcze ci bardzo , wolalabym juz tak cierpiec niz czekac i zadreczac sie;)

Gość Cynamonek824
Nie ma go:( gdzie ten okres?:(

Gość Cynamonek824
Bleblus ratuuuuj - ja sie chyba załamię :( Tracę już nadzieje :(

Gość Cynamonek824
32 dzień:(

ta a umnie az 38 dzień, dobre nie ciekawe co ja mam powiedziec;)

Gość Cynamonek824
A robiłaś test?

stresy robia swoje i nie moge obiecac ze w ciazy nie jestes jedyne co mozesz zrobic to test i cierpliwie czekac ja trzymam za was kciuki

Gość Cynamonek824
Zrobiłam Pre test - był negatywny, ale na drugi dzień do niego zajrzałam - była leciutka rozmazana kreseczka:(

a ja dzis 43 dzien Bosheee... do niedzieli to chyba zwariuje a jak wyjdzie pozytywny to od poniedzialku bede wariatka:( Bleblus wspolczuje naprawde ja mam to samo przy okresie a mimo tego tak go pragne!!! Boli mnie w podbrzuszu od kilku dni juz a @ jak nie bylo tak nie ma:(

Gość Cynamonek824
Mnie tez boli brzuszek - No_name - co myślisz o moim teście?

Gość Cynamonek824
no tak, ale jak sie schizuje to wszystko tłumaczy sie na źle! Dzieki Bleblus -ale Ci fajnie!

powiem szczerze...bleblus ma racje,ale ja tez bym schizowala bo sie inaczej nie da:( taka psycha:( najlepiej rob test i wyrzucaj po kilku minutach,ja tak robie

ta robilam nawet dwa i wyszly negatywnie jutro bede wiedziala na czym stoje ide do gina rano

ehe...a ja dzis dzwonilam do przychodni i najblizszy termin na 27 czyli w dzien egzaminu a kolejny na 5 lipca,do tego to chyba umre...Boshe ja juz nawet mysle,ze do lipca nie dostane :| paranoja...

Gość Cynamonek824
Nie martw sie - napewno niebawem dostaniesz - skoro zrobiłąś dwa testy, wykluczyłaś ciążę - wszystko wróci do normy niebawem!

cynamonek,ale ja pisalam ne jednym forum,nie jestem pewna czy na tym akurat,ze w pierwszej ciazy mialam negatywne 3 testy a ciaza byla:( fakt,ze bylam na podtrzymaniu bo poprostu hormonu mialam za malo i dlatego testu nie wykazaly:(