Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violetta8765

czekam z utesknieniem na okres

Polecane posty

Gość ***gwiazdeczka***
ja też czekałam dziweczyny podobnie jak Wy i prawie co miesiąc się stresowałam, ale tym razem też się udało!!!a teraz zaczęłam brać tabletki anty i nie wiem czy 5 już działa podobno już pierwsza ale trochę się boję!!!trzymam kciuki napewno doczekacie sie okresu!!!;)

--->gł u p ee k--->czyli o mnie myslałas skoro ci sie sniłam :)) oj ale niestety okresu dalej nie ma 42 dzien juz chyba a tu nic. piersi bola mam lekkie nudnosci ale to pewnie ze stresu jak pech to pech

dalej okresu ni ma!!!!zaczarujcie mnie czemu sie tak cholernie sposnia co ja mu zrobiłam?? :((

Gość gł u p ee k
nIE JESTES SAMA:) JA JESTEM...wlasnie wstalam po całonocnej imprezce... a teraz trzeba byłoby sie zabrac do pracyy...\ Ale Czekam razem z Toba:)

Gość M***
Czesc dziewczyny, ja tez jestem z Wami. NIedawno temu z pracy wrocilam i jem sniadania, tak tak sniadanie, ja tak dziwnie jadam... a opozniajacym okresem bleblus sie nie martw, wszystko bedzie oki:-)

w sumie odstresowałam sie z deczka i nudnosci mineły, troche ospała jestem ale pewnie dlatego ze ostatnio egzaminy itp mam nadzieje ze bedzie dobrze jak nie to wezme na wywołanie ale mam nadzieje ze kolejnych okresów nie bed musiała wywoływac. dzieki za wsparcie od razu lzej jak jest ktos ze mna, kurcze ja tez chce imprezke!! ale dopiero po 14 bo wtdey mam ostatni egz

Gość M***
no i tak trzymac bleblus... ja dopiero sobie z moim Kochaniem odzyje pod koniec czerwca;) bo pewnie wtedy sie lookniemy, ale ... jak to mowia... milosc cierpliwa jest:-) 🌼

Gość Cynamonek824
Za 4 dni powinnam dostać okres, ale czy dostanę? :(

ja juz nie wiem kiedy powinnam dostac okres dzis 43 dzien ale ani widu ani słychu okresu oj chyba nabdroiłam skoro sie nie pokazuje

Gość gł u p ee k
Cynamonek824 na pewno dostaniesz! :) bleblus Ty też:) chociaz sama jestem ciekawa czemu tak sie spoznia... ale pamietaj...co sie odwlecze-to nie uciecze:) jeszcze bedziesz narzekala na ten bol brzucha ;) głowki do góry:) 🌼

Gość M***
do gł u p ee k: zgadzam sie z Toba, bleblus dostanie ten dlugo oczekiwany okres... mysle, ze... stres tu zrobil spustoszenie... ide spac... d-noc laski;)

a tak sie własnie zastanawiam nad jedna rzeczą miedzy opakowaniami yasminu miałam krwawienie a potem ze musiałam odstawic miałam plamienie-krwawienie( było to po 14 dniach) wieć moze powinnam liczyc dni cyklu włąsnie od tego plamienia po zrezygnowaniu z tabsów? day 44 chyba oj oj oj

Gość Cynamonek824
Jejku jeszcze 3 dni, oby było dobrze, trzymajcie kciuki:(

Gość he he
hehe a wiecie ile miał dni mój ostatni cykl? 64 :D ale się naczekałam ;)

Gość Cynamonek824
Jejku jestem strasznie senna:( Piersi bolą jak bolały - zwyczajnie jak przed okresem, a brzuszek nie boli:( Rano jak wstałam miałam tylko taki ból jak podczas @

to ja takie bole mam co jakis czas jak zasypiam. byłma senna ale naprawde wystarczy sie wyspac odpaczac tak naprawde i to mija a piersi tez mnie bola i sa obrzmiałe

Gość Cynamonek824
blebus miejmy nadzieję, że dostaniemy!

Gość Cynamonek824
Mam tem. 37. Ciągle jestem śpiaca:(

Gość pomocy help
Slyszalam / czytalam ze jest jakas tabletka ktora sie bierze do 2-3 tyg po zaplodnieniu i mozna juz nie byc w ciazzy ,ale nie wiem co to a jestem ciekawa , w zwiazku z ty mmam kilka pytan i prosze o odpoiwedzi: 1. jak sie nazywa 2, ile kosztuje 3. czy trzeba recepte 4. czy jest pewna w 100 % 5 i do ilu tyg trzeba ja wziac prosze o powazne odpoiwexdzi , co nie oznacza ze jest mi potrzebna

Gość he he
powodów na spóźnianie mogło być wiele, jakiś czas temu odstawiłam pigułki, poza tym chyba hormony mi szaleją znowu, poza tym stres...no i wszystko sie skumulowało czekałam jak na szpilkach :)

Gość M***
bleblus wydaje mi sie ze mimo wszystko powinnas liczyc dni cyklu od plamienia... i dostaniesz... na pewno, ale nie schizuj, prosze... caly czas jestesmy z Toba... i chyba mi sie dzis snilas... jak o kims intensywnie mysle, bo dana osoba ma problemy... sni mi sie:]

Gość zaskoczona87
Hej dziewczyny..ja też jestem czekająca:( Okres mam co 30-40 dni...w maju miałam po 41 dniach....dzisiaj jest dopiero 37dzień bez @ ale ja się i tak denerwuję:(Zazwyczaj piersi mnie bolą 10dni przed a teraz bolą mnie już 14 dni, są obrzmaile i powiększone a pozatym mam rozciągliwy bezbarwny śluz jak przy owulacji....naprawdę się boję:(Wprawdzie mialam w tym miesiącu trochę stresów bo matura... Jak do soboty nie dostanę @ to robię test... Co ja zrobię?!!!!!!!!!! Miałam iść na studia.................

Gość Cynamonek824
Dziś rano tem. 36,8:(

Gość gł u p ee k
Kobietki bedzie dobrze! dostaniecie okresiki....pojdziecie na studia i zycie dalej bedzie szło po staremu:) zagladam tu do Was i czekam na wiesci:) Tymczasem biore sie za nauke... dla Was kwiatuszki- podobno ich zapach wywołuje okresik:) 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼

Gość Cynamonek824
Dzięku głupeek, bleblus jak sie czujesz?

a u mnie cynamonek824 nic szczegolnego oprocz tego ze zaczał od południa mnie pobolewac brzuszek troszke mi nie dobrze, białych upławow (odpukac) poki co nie ma juz ale okresu tez nie ma martwie sie ......:(((

ja juz gł u p ee k jestem na studiach i całe szczescie bo jakbym tak swirowała w domu przy rodzicach to by mnie od razu do gina na badanie zawiezli!!:))

Gość Cynamonek824
Bleblus damy radę - będzie po naszej mysli - zobaczysz!