Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podejrzewam że....

Jak można zlamać hasło gg na tym samym komputerze ?

Polecane posty

Gość iiiiiiiiiiiiip
a po co ci to?

Gość Malienki
hej A da się złamać hasło kogoś innego nie na tym samym komputerze np.kolegi jak się da bo wiem że się da to proszę napiszcie jak albo przez jaki program proszę

Gość a jesli usuwane jest
cale gg po rozmowie da sie to rozmowy jakos przeczytac

Gość
Pobralam lamacza i co teraz, mam rozpakowac??

Gość
To mozna zlamac haslo osoby korzystajcej z innego komputera - niech ktos madry pomoze

Gość Elooo
mozna jakos znalesc haslo do gg jezeli nie bylo podawane na moim kompie?? np do laski bo zwiazek nam sie nie klei i mam wrazenie ze szuka sobie kogos innego... dalo by rade poprzez nr jej gg zaleść haslo??

Gość a czy web gadu
cudze tez mozna jakos przeswietlic

Gość olejzpierwszego
no np. pozwalasz lasce zalozyc gg na swoim kompie jak np u ciebie jest.... wczesniej wlaczasz keyloggera (np. family keylogger) i potem mozesz miec jescze haslo do poczty, haslo do konta na naszej klasie albo jej rozmow z twojego kompa... ogolnie polecam metode o 'uzyczenie' swojego kompa i wykorzystanie go do przechywcenia hasla.. jak ktos a wybraznie to zaranzuje to nawet jesli jakiejs osobie nie spieszno do zakladania gg na twoim kompie... tak wogole to po cholera taka dyskusja na publicznym forum - o tym ze ktos chce czyjesz dane podgladac - co mnie wogole obchodzi ze jakas baba zaklada ten topic bo czegos chce ? cholera wie moze chce kase komus zajebac i sie dowidziec gdzie ja trzyma, albo ukrasc cos komus ? ewentulnie chce odkryc ze kolezanka ja obgaduje na gg albo to ze sie platfusem na gg chwali

Gość racek
jesli chodzi o łamanie hasła natym samym komputerze to jest ptoste-sciaga sie łamacz haseł i zalatwione,ma sie hasło do logowania i do profilu,ja tak zrobiłem i działa,nawet jest program do odtworzenia usunietych wiadomosci na gg,GG TOOLS tez dziala,a chcialem sie dowiedziec gdzie mogewłaczyc ten KEYLLOGGERA ,z chcecia bym komus udostepnil mojego kompa-pozdrawiam

Gość gg rada
zciągnij GG reader i włącz i już masz wszystkie hasełka a jeśli chcesz przejżeć archiwum todawaj na mój gg to ci wtłumaczę jak to zrobić oto nr.12984747