Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i jak tam praca

Hosessy.....- jak wam sie pracuje?

Polecane posty

ja sie nie musze reklamowac.. tylko zawsze zostawiam swoje ladne usmiechniete zdjęcie. w ten weekend tez pracuje i dostaje 7 zl na reke.. nigdy sie nie spotkalam z reklamowaniem siebie..

Gość haannaa
sa prace jako hostessa i jako HOSTESSA. jesli ktos uwaza ze praca hostessy to stanie w markecie i reklamowanie żołtego sera za 7zł na h to rozumiem, ze moze miec dosc takiej roboty:O ja pracuje jako hostessa na bankietach, targach - kiedys przez agencje obecnie juz bezposrednio od wystawców,koncertach, konferencjach itp i najnizsza stawka za jaka pracowałam było to 18zł/h. Mysle, ze warto posiedziec powiedzmy przez weekend w jakims nowym modelu auta i ponudzic sie kilka h dziennie, a po 2 tyg dostac za to 3 stówy...

Gość Co to są te hosessy i
gdzie można kupić żółty ser za 7 zł ????????????????????????????

Gość rnatalia
dla jakich firm pracowalyscie i jak wam sie wspolpracowalo?

Gość aaa..
no własnie.. znacie jakieś sprawdzone agencje promocyjno- reklamowe?? ja szukam bezskutecznie pracy jako hostessa Poznań i okolice??

Pracuje jako hostessa od 3 lat. Na poczatku zaczynalam niewinnie, akcje tylko w weeknd, generalnie male pojecie o calym tym biznesie. Od roku praca na non stopie. Wiem juz chyba wszsytko o tym calym hostessowaniu.Wiec obalam wszelkie mity o zawodzie hostessy: 1.zalosne jest dla mnie to, ze dziewczyny pisza o bezskutecznosci szukania pracy jako hostessa, bo w internecie pelno jest takich agencji, po drugie jest duzo takiej pracy, gdyz wbrew pozorom nie ma tylu chetnych na to jak sie wydaje. 2. Mila aparcyjna jest wazna w tym zawodzie. Wyglad nie ma az takiego znacenia jelsi chodzi o akcje w hipermarketach na dziale : spozywczym itp. jednakze to zalezy od agencji. Jestem ladna, wiec nie mam z tym problemu, ale sadze ze calkowitych pasztetow nikt nie przyjmie. Dobra sylwetka, ladna buzia jest natomaist niezbedna na targach, bankietach, gdyz tam twoja przencja jest priorytetem. 3. Zarobki- moim zdaniem nigdzie sie nie zarobi tyle co na promocjach. Stawki zaczynaja sie od 6.5 do ok 15 zl. ( zalezy na czym sie stoi) Kwestia jeszcze, aby miec ciaglasc, a nie tylko weekndy. 4. Atmosfera w pracy jest fajna, duzo ludzi mozna poznac, jednakze radze uwazac na niketore hostessy. W niektorych hipermarketach panuje specyficzna atmosfera i dziewczyny raczej nie lubia nowych. Generalnie moge polecic zasade, ktora sama wypracowalam : IM MNIEJ IEDZA O TOBIE, TYP LEPIEJ. MIEC W DUPIE WSWZSYTKICH I ROB TO CO DO CIEBIE NALEZY.