Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scarlettka

Tani i dobry FRYZJER w WARSZAWIE

Polecane posty

Gość scarlettka

Prosze o pomoc:) Jestem biedna studentka:) i szokuja mnie troche ceny warszawskich fryzjerek i fryzjerow. Chcialbym podciac jakos ladnie wlosy do twarzy( mam sredniodlougie) bo mi strasznie wyapdaja. Moze znacie kogos godnego polecenia, po kim nie bede plakac przed lustrem tydzien:)( byloby super jakby to bylo gdzies na Sluzewiu, Mokotowie:)Z gory dziekuje za pomoc

Gość Carmen Carlos
Studio Solar Planet ul.Jagiellońska 52 W-wa tel.022-619 18 55 Bardzo fajne studio urody: salonfryzjerski,solarium,manicure,pedicure,tipsy,depilacja,henna,wizaż,masaże Atrakcyjne ceny i super atmosfera-miła,fachowa obsługa. Jeśli chodzi o usługi dla Ciebie: - strzyżenie 25zł - strzyżenie z modelowaniem 35zł -baleyage (dowolna ilośc kolorów) z modelowaniem 110zł -baleyage (dowolna ilośc kolorów) ze strzyżeniem i modelowaniem 130zł -farba 1 kolor z modelowaniem 100zł -farba 1 kolor ze strzyżeniem i modelowaniem 110zł

Gość nutkkaa
25zl za strzyżenie to wcale nie mało(chyba ,,ze w W-awie tak jest)

Gość Kaccper
Polecam Mateusza z salonu Gnatyshyn znajdującego się przy al. KAN 36A. Stylista potrafiący tak podciąć i wycieniować włosy, że jeszcze przez wiele tygodni włosy same ładnie się układają.