Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Dwa donuty pączek tak

Gdyby nie czynsz i fajki

Polecane posty

1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał:

A co miała?

Okna byly pozaklejane tasmom bo się bałem że skoczy i było by że ja jom wypchnolem. Szkoda opowiadać. Ale w oczach innych ludzi odziedziczylem tylko. 

2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Tak matka nie pracowała zaczynaliśmy od 360 jej renty do 1650 ostatniej emerytury. A chyba znasz ceny. Do tego była chora psychicznie. Z drugiej strony ja miałem środki finansowe się usamodzielnic jusz mając 15lat. Całe dwie dekady musiałem jom znosić wiele nie wytrzymuje nawet do 19 a co dopiero 35.

Trochę ci się zapomniało, że w międzyczasie byłeś już dorosły. Skoro miałeś możliwości funansowe żeby się usamodzielnić nawet jako nastolatek, to jako pełnoletni tym bardziej mogłeś zarabiać na siebie zamiast żerować na chorej matce.

• Like 1

5 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał:

Dobrze ze ty jesteś znamienita

Dziękuję za docenienie

Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał:

Trochę ci się zapomniało, że w międzyczasie byłeś już dorosły. Skoro miałeś możliwości funansowe żeby się usamodzielnić nawet jako nastolatek, to jako pełnoletni tym bardziej mogłeś zarabiać na siebie zamiast żerować na chorej matce.

Prosiła bym został bo miała 500 renty na sam czynsz a gdzie media i opłaty jedzenie papierosy itd 

Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał:

Okna byly pozaklejane tasmom bo się bałem że skoczy i było by że ja jom wypchnolem. Szkoda opowiadać. Ale w oczach innych ludzi odziedziczylem tylko. 

Ale co miała z głową pytam jaka choroba konkretnie

Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał:

Ale co miała z głową pytam jaka choroba konkretnie

Nie wiedzieli co jej jest wpisywali depresje nerwice różne rzeczy po kolei 

1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał:

Ty wiesz w ogóle co to jest opieka nad psychicznym albo starym z demencja? Jeśli ktoś chce z okien skakać to trzeba go pilnować 24 h. Domy opieki są nieosiągalne na zwykłego zjadacza chleba. Łatwo oceniać siedząc na dupje 

4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Prawie umarlem jak musiałem wysprzatac gruntownie albo podnoszac jej gowwna i wycuerajac mocz.

Przy tak ciężkim stanie przecież były też inne rozwiązania jak dom pomocy społecznej czy hospicjum w zależności od stanu.

Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał:

Przy tak ciężkim stanie przecież były też inne rozwiązania jak dom pomocy społecznej czy hospicjum w zależności od stanu.

Jak by oddał do hospicjum to też byście go jechali. Taka jest prawda. 

5 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Prawie umarlem jak musiałem wysprzatac gruntownie albo podnoszac jej gowwna i wycuerajac mocz.

Życie. Nic co by cię zabiło. A robisz z siebie bohatera jakbyś przetrwał 15 lat na Syberii.

Całymi dniami się obijałem, ze 2, 3 razy dziennie pomogłeś mamie. Wielka martyrologia.

1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał:

Ops nawet nie chciał pomoc sprzątać jak była w szpitalu 

Som to rozwiązania płatne a miała niskom emeryturę 

3 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał:

Ja wiem że gowwno jest cieple w dotyku mam nadzieję że ty nie 

2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał:

Życie. Nic co by cię zabiło. A robisz z siebie bohatera jakbyś przetrwał 15 lat na Syberii.

Całymi dniami się obijałem, ze 2, 3 razy dziennie pomogłeś mamie. Wielka martyrologia.

Podejrzewam że miałem raka z nerwów i ledwo zipalem pod koniec ale się cofnol.

2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Ops nawet nie chciał pomoc sprzątać jak była w szpitalu 

Som to rozwiązania płatne a miała niskom emeryturę 

Emeryture miała normalną tylko jak musiała syna dorosłego pasożyta utrzymywać z niej to było mało 

Edytowano przez malchik gay

1 minutę temu, malchik gay napisał:

Emeryture miała normlaną tylko jak musiała syna pasożyta utrzymywać z niej to było mało 

A ty co zrobiłeś dla własnej matki pasożycie? Panoszysz się a jesteś gorszym odpadem od tych po których jezdzisz

• Like 1

Przed chwilą, malchik gay napisał:

Emeryture miała normlaną tylko jak musiała syna pasożyta utrzymywać z niej to było mało 

Coś takiego jak dom starców to kosztuje 3-4tys a nie 1650 gdzie jeszcze musi emeryt mieć 30% kieszonkowych 

Nie nie miała normalnej normalnom ma ciotka 50tys netto rocznie a nie okolice 20

4 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał:

Jak by oddał do hospicjum to też byście go jechali. Taka jest prawda. 

Oczywiście że nie. Bo matka by do tej pory żyła ale on to chyba by wykitował bez jej emerytury

Oczywiście że nie. Bo matka by do tej pory żyła ale on to chyba by wykitował bez jej emerytury

A kim ty jesteś żeby to stwierdzić. Jesteś żałosny. Zobaczymy jak ty się zajmiesz matla w stodole gdy pod siebie sråc zacznie. 

A co mam robić? Moja matka ma lepsze zdrowie ode mnie

No jak ty nie wiesz pasożycie to na chùj sapiesz do lezaka?

11 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Prosiła bym został bo miała 500 renty na sam czynsz a gdzie media i opłaty jedzenie papierosy itd 

Ta kurrrwa  prosiła żebyś został żeby jeszcze ciebie z tych 500 zł utrzymywać dodatkowo xD

Pewnie marzyła o tym żebyś przestał na niej pasożytować kiedyś 

Edytowano przez malchik gay

37 minut temu, Śliwka z Grójca napisał:

Gdyby mierzyć ludzi wielkością posiadanego telewizora to każdy by się spiął na twój rozmiar, a.większość by sobie kupiła 3 razy droższy. Tylko że świat nie jest taki prosty jak w twoim dziecinnym rozumowaniu.

Ja wręcz żałuję, że mam teraz 43-calowy telewizor. Poprzedni 22-calowy bardziej pasował do mojego wizerunku.

• Haha 1

1 minutę temu, malchik gay napisał:

Tak by żyła że ostatecznie zmarla w szpitalu od szpitala. Farmazonisz na iluzji rzeczywistości. Tam nie ma lepszej opieki nigdzie jest za to gronkowiec i inne gowwno. 

Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał:

A ty co zrobiłeś dla własnej matki pasożycie? Panoszysz się a jesteś gorszym odpadem od tych po których jezdzisz

Dokładnie, gdyby nie matka to już dawno spałby pod mostem pasożyt. A predzej czy później to go czeka, bo mieszkanie nie bedzie jego, tylko siostry.

Ta kurrrwa  prosiła żebyś został żeby jeszcze ciebie z tych 500 zł utrzymywać dodatkowo xD

Ja miałem rente rodzinnom za nauke wiekszom niz mininalna krajowa między 15-25

Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał:

Ja miałem rente rodzinnom za nauke wiekszom niz mininalna krajowa między 15-25

Przestań mitomanić. Już pisali ile wtedy wynosiła renta rodzinna i nic sie nie zgadza 

2 minuty temu, Daniel86 napisał:

Ja wręcz żałuję, że mam teraz 43-calowy telewizor. Poprzedni 22-calowy bardziej pasował do mojego wizerunku.

Pociesze ciebie 43 ma moja ciotka z 75lat emerytka więc to żaden luksus teraz to wielkość do radja maryja 

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować