Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Motyllllllllllllllllllllllllll

Czy byliście kiedyś na imprezie bez alkoholu?

Polecane posty

Jeśli tak, co to było ? Czy uważaci, że impreza bez alkoholu nie może się udac ?

Gość nie byłam nie zamierzam byc
taka impreza nie ma prawa bytu!!!!:classic_cool:

Gość vivaa
Pewno że byłam.Nie raz byłam w klubie trzeźwa ale to jest meczące bo w pewnym momencie cięzko jest się dogadać z ludźmi :D A jesli chodzi o jakies domówki to hmm wtedy tego raczej nie nazywam imprezą tylko spokojnym spotkaniem przy kawce

Ja wczoraj byłam na imprezie. Chyba jedyna nie wypiłam, bo poprostu nie lubię piwa. W pewnym momencie chciałam być chciaż po jednym, by mieć tak jak inni "lepszy humor". Czułam sie dziwnie, w dodatku namawiali mnie do picia. Jeden gościu przewalił się chyba kilkadziesiąt razy, straszny widok :(

Byłam nie tak dawno i wszyscy sie świetnie dogadywali, bo byli trzeźwi, było naprawde fajnie, inaczej. A njak wiele razy byłam trzeźwa a inni pijani to było dla mnie beznadziejnie, z nikim nie szło sie dogadać.

Dokładnie, ciężko się dogadać ! Szczególnie wtedy, gdy oni się jąkają, lub mylą im się słowa ! ;)

Najlepiej mieć to na kamerze :P Wtedy już nie zaprzeczą.

Żeby chociaż wszyscy sprzedawcy prosili o dowód osobisty...

Gość na weselu
bezakoholowym i bylo oki:)))))

Ja też uważam, że bezalkoholowa impreza może się udać. Może być nawet o wiele lepsza od tej bez alkoholu.

* od tej z alkoholem, oczywiście ;)

a ja nie umiem bawić się na imprezach bez alkoholu! przyznaje sie bez bicia ,chociaz zwykle to wiecej osob robi deklaracje \"umiem bez! \" ja nie. To źle?

Gość impreza bez alkoholu
to nie impreza i tyle

Gość Byłam na 2 takich weselach
bezalkoholowych. W obu przypadkach było mnóstwo gości (ok 70 i 90) i do rana została większa część na jednym i drugim. Jednak polacy potrafią bawić się bez alkoholu. Nawet wina nie było. Żadnego alkoholu. Zabawa była przednia, najlepsze wesela w moim życiu :P w niedziele rano trzeba było przespać się z 4 godzinki do Kościoła i na poprawiny :P nogi to mi wtedy w tyłek wchodziły. Trzy pary zapowiedziały, że one też będą mieć takie wesela. Bezalkoholowe.

Gość minka2
byłam na balu karnawałowym bezalkoholowym, ale wiecej tego nie powtórzę i nie chodzi o brak alkoholu, tylko wpieniało mnie przesadne wciąganie wszystkich do zabay przezwodzireja błe :x

Wodzirej- panie tańczą prawo, panowie w lewo :D Dobry Wodzirej może nieźle rozkręcić zabawę. Myślę, że niektórzy się już poprostu przyzwyczaili do alkoholu na imprezach. Może nigdy nie bawili się "na tzreźwego" i nie mają porównania. Zresztą imprezy z alkoholem też bywają "niewypałami"

Gość jajco
Nie lubię ochlajstwa , nie lubię zapijaczonych ludzi , którym się plącze język , ale jednak zabawa całkiem bez alkoholu to nie dla mnie. Mam porównanie - ze znajomymi mojego faceta spotykamy się - i w zależności u kogo - alkohol jest albo nie. Jak jest , to naprawdę niedużo , tylko tak dla kurażu - ale jest po prostu weselej. Tam , gdzie alkoholu nie ma , jest zawsze sennie , drętwo i nudnawo. Jak w domu starców. Co do zabaw z tańcami - na swojej studniówce nie wypiłam ani kropelki i całkiem dobrze sie bawiłam - da sie . Ale moim zdaniem - weselej jest z odrobinką alkoholu

Gość a i owszem
w ZHP :classic_cool:

Gość Grass jest lepszy od alku
każdy muslim wam to powie:D

Gość 4533
jak jestem autem nie piję, da się przeżyć ;) Ostatnio tylko się złamałam, nieźle popiłam i auto musiałam zostawić pod klubem :P

Gość RudaHera
Oczywiście, że tak. Świetnie się bawiłam. Jeśli tylko jest dobra muzyka i można się zrelaksować w odpowiednim towarzystwie, to alkohol jest naprawdę niepotrzebny. Ja bawiłam się świetnie i chętnie poszłabym znów na imprezę bez alkoholu :-) Naprawdę warto spróbować - można inaczej.

No ja byłam na bezalkoholowej, co raz jestem, swój cywilny ślub,sylwester,nie pije. Uważam ze alkohol to rozwiązanie ostateczne-wolę bawić się na trzeźwo..

Gość niunieczka18
http://puzz.waw.pl/?p=nqZpVXK22PM1 zapraszam do faniutkiej gry mozna wygrac troszke kasy nie sa to duze pieniadze ale zawsze jakis grosz sie przyda :-) ja wygralam 98zl :-) teraz czekam na pieniazki :-)

Gość pszczolka9807
Udało ci się złapać kogoś w zabawnej sytuacji podziel się tym z innymi na www.foto-wpadki.pl

próbuje sobie przypomnieć, ale chyba jednak nie byłam na takiej. liczy się taka, na której ja nie piję? zwykle jestem kierowcą :)