Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolka_1978

poradzcie co robic...

Polecane posty

Gość karolka_1978

wlasnie dowiedzialam sie ze moj wieloletni przyjaciel kocha mnie od kilku lat. jak mam sie teraz wzgledem niego zachowywac? co mu powiedziec, kiedy spyta czy o tym myslalam? nie chce go stracic jako przyjaciela, a boje sie ze tak wlasnie sie stanie...

Gość A Ty go kochasz
czujesz coś do niego??

Gość karolka_1978
bardzo go kocham i czuje wdziecznosc za to , ze ostatnio kupil mi dwie pary majtek

Gość NocHal
no to po problemie :)

Gość karolka_1978
no i mialam swego pierwszego w zyciu podszywacza :) czuje do niego wielka przyjazn. wiele nas laczy, ale ja mam faceta. jestem z nim dokladnie tyle czasu ile my sie przyjaznimy. dzisiaj odwiedzil mnie pod nieobecnosc mego faceta (wiedzial ze jest umowiniony z naszym wspolny,m znajomym) i kiedy ja podalam kawke walnal prosto z mostu, ze powinnam wiedziec ze on mnie kocha od dawna, zebym zastanowila sie zanim cokolwiek mu odpowiem, po cyzm wstal i wyszedl... i co ja mam teraz zrobic? wiem, ze powinnam mu powiedziec,ale jak to zrobic w takiej sytuacji??

Gość karolka_1978
jego monolog trwal zaledwie 2-3 minuty. a mnie tak zatkalo z enie wiedzialam co powiedziec...

Gość ciasteczko z porzeczką
ty się ciesz, ze Ci ktoś wyznał... ja tylko ciągle jestem świadkiem jak facet, kytóry mi się podoba kocha inną ... jeeeny....

Gość karolka_1978
pomysl tylk ze on od 9 lat jest swiadkiem jak mnie kocha inny facet!

Gość karolka_1978
jestem przerazona. nasze relacje sa na serio bardzo udane. nie wyobrazam sobie zycia bez niego... kurcze a teraz taki tekst. ja tego naprawde si enie spodziewalam.

Gość ciasteczko z porzeczką
buahahaha..i 9lat zyl w celibacie myślisz?

ciasteczko - nie musiał żyć w celibacie, przecież mógł mieć inna kobietę, ale kochac ciągle jedną karolcia... jak wymyślisz cos mądrego, to daj znać, ja się od roku szarpię z myślami i nie wiem co robić, bo mojemu przyjacielowi również się zachciało sprzedać mi taką rewelację :O

Gość karolka_1978
dni mijaja, a ja ciagle nic nie wymyslilam. unikam go jak ognia. nie odbieram telefonow, nie odpowiadam na smsy, maile, itp. nie moze tak dluzej byc! ale jak ja mam sie zachowac? moze tym razme jest tu ktos kto moze cos doradzic? córunia ichniego dygnitarza >>>>>>>>> rok???? kobieto, jak ty wytrzymujesz taka sytuacje? u mnie minelo zaledwie kilka dni, a ja juz nie wytrzymuje psychicznie. ludzie wymyslcie cos!

Gość kolorka27
U mnie zawsze przyjaznie z facetami sie tak konczyly. Niestety konczyly....Jestes pewnie zbyt atrakcyjna. znajdz sobie przyjaciolke

Gość amator anal intrudera
zawsze możesz wziąsc go na sexik taki ten jeden raz dac mu czego pragnie lecz powiedziec ze jestes nie dla niego jesli nie chcesz go albo odwzajemnic mu

Gość połykacz
obciągnij mu z połykiem

Gość karolka_1978
no dwie ostatnie rady wspaniale - ale dzieci idzcie si elepiej uczyc, bo koniec roku szkolnego tuz tuz. kurcze ludzie, ja chcialabym jakos wybrnac z tej sytuacji. poradzcie. nie moge go dluzej unikac...

nie unikaj i powiedz szczerez co czujesz i myslisz powiedz, ze ogromnie zalezy ci na waszej przyjazni ale cos czuje ze moze byc ciezko z dalsza przyjaznia :/

Gość karolka_1978
Postanowiłam. Mam nadzieje że to odniesie odpowiedni skutek i bedziemy nadal przyjaciółmi, nastepnym razem jak się zobaczymy obciągne mu z połykiem.

Gość karolka_1978
up

Gość gość
Skoncz z tym! Mi jeden kolega zyc nie daje bo tez wyznal mi milosc a mam meza i nie moze tego pojac! Musisz urwac kontakt niestety :(