Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sesca

Powiedz TAK--czyli topic ślubny.

Polecane posty

-- ewelinka, czyli czeka cię jeszcze w tym roku licencjacik?? Przyznam, że nie chciałabym tego powtarzać. Noce nieprzespane żeby jako tako sklecić tę pracę i jeszcze obrona.

sesca powdziwiam Cie za ta prace a co na to Twoj przyszly mąż?? Ewelinka dwa lata to w sam raz, moja koleznka zareczyla sie z chlopakiem po pol roku i tydzien po mnie maja slub nie jest wazne ile sie chodzi ale w jakim jest sie wieku i czy jest sie na to gotowym

no wlasnie ja sie troche stresuje ta obrona prace co prawda napisalam i wiem ze wszyscy sie obronia ale tyle wysilku mnie ta praca kosztowala ze chcialabym jak najlepiej sie obronic ewelinka licencjacik?? tez sie bronisz??

---sesca---ja nie robie licencjata tylko magistra :) czyli dopiero za 2 lata!!cale szczescie ze to dopiro za 2 lata:) ---momika-- masz racje ja tez znam przypadki ze ludzie sie znaja np 3 miesiace i biora ze saoba slub :)

--momika heheh taaa podziw czasem się przydaję, bo rzeczywiście nie jest to łatwa i bezpieczna praca. Jak się ogląda W11 to się wie;) Co na to M? Na początku był sceptycznie nastawiony( nie przepada za Policją) później był wręcz wściekły. Na noce do domu nie wracam godzinami ślęczę nad aktami spraw, które muszę doprowadzić do końca. Jest ciężko muszę przyznać. Potrzebował aż 3,5 roku na zaakceptowanie i pogodzenie się z faktem, że z policji nie odejdę. Teraz w miarę się wszystko unormowało i strasznie się cieszę: ) -- ewelinka tak jak mówi momika nie jest ważny staż w związku a uczucie i pewność, że chcę się spędzić całe życie razem.

Och chciałam coś sprostować, bo się jeszcze pomyślicie, że jak opętała latam z bronią w ręku. 2,5 lata pracowałam w patrolu interwencyjnym czyli na polski przekładając jeździłam sobie patrolując ulicę miasta;) w między czasie kończyłam kursy i szkolenia. Dopiero od pół roku pracuje w sekcji dochodzeniowo – śledczej. Nad papierkami jak na razie:) Poza komendę nie chcą mnie nigdzie wysyłać:(

-- momika mam pytanko. Obrączki wasze będą miały jakiś grawer? I czy dopłaca się dużo?

Gość Justynka...
Witam dziewczynki! --- momka gratuluje tak długotrwałego związku. 7 lat, to naprawdę ładnie. Też dołączam się do zapytania o grawer na obrączkach. ---ewelinka tak jak powiedziały dziewczyny nie ważne jest ile się ze sobą jest w związku liczy się uczucie. Mój wieczór panieński również jest niespodzianką, więc nic nie wiem. ---sesca podziwiam pracy. Ja mam 23 latka jesteśmy ze sobą 2,5 roku, więc ewelinka jesteśmy podobnie ze stażem. Ślub planujemy od roku. Swoją drogą zaraz stuknie nam 100 post;)

tak grawer bedzie na mojej imie meza i data slubu a na jego moje imie i data slubu nie kosztuje to u nas nic-i z tego co wiem to w wiekszosci sklepow jest to gratis no ja jak zwykle znowu o cos zapytam macie juz pomysl jaka wiaznek bedziecie maialy??

Nie myślę szczerze powiedziawszy jeszcze o bukiecie, bo najpierw muszę załatwić sprawę sukienki. Wiem, że salę i Kościół chcę mieć przybrany w takie same kwiatki.

Dora,Olimpia i Ines.. Czyż nie są śliczne??? http://www.suknieslubne.com/madamepl.html Dzisiaj byłam w Empiku obejrzałam wszystkie możliwe gazety dotyczące Mody ślubnej dla Pań i wynalazłam tę stronę co podałam.. śliczne suknie:)

----sesca mi najbardziej podoba sie Dora :) a szczegolnie z tym czyms na szyje :) swietna sprawa i bardzo orginalna :)

--ewelinka ten rumianek jest booski: ) Uwielbiam rumianek i konwalię! Dlatego planuję wiązankę z tych kwiatów. Bukiecik bardzo ładny. A jak tam sukieneczka?? Oderałaś już czy jeszcze w pocie czoła pracują nad nią?? Jak ona będzie w ogóle wyglądała?

sesca chodzi o to ze nie moge znaklesc podobnej sukienki na necie aby wam pokazac jak bedzie wygladala bo chcialam prosic o rade odnosnie bizuterii do niej... ale moze po opisie ktoras z was mi cos doradzi! sukienka jest biała(gorset +spodnica), do tego jest bolerko z rekawkami 3/4 z koronki i w gorsecie tez sa wstawki z koronki. gorset dodatkowo jest na jedno ramie! po opisie moze ktoras mi poradzi czy mam miec jakas bizuterie(jak tak to jaka?) czy raczej bez bizuterii bo i tak bedzie juz bogato p.s. na głowie mam koka z wpietymi 3 kwituszkami po boku!!!

Na jedno ramię są śliczne:) Wydaję mi się, że tak pusto nie można zostawić. Pomimo tych koronek delikatna biżuteria doda uroku. Teraz modne są jakieś delikatne koraliki z perełką, ale żeby nie wydać na to niewiadomo ile można odwiedzić jakąś pasmanterię czy centrum handlowe gdzie są właśnie jakieś stoiska czy butiki z biżuterią sztuczną. Można wybrać:)

no w sumei takk... ja juz sama nie wiem co robic... z reszta z tym slubem to tyle zalatwianiaa.. dopiero teraz sie to widzi :)

Gość Justynka...
Ja tylko z samego rana przywitam się i życzę udanego i miłego dzionka:)😘 --sesca sukienki są prześliczne, ale jak wspomniała ewelinka Dora najładniejsza a jak nie droga to nie czekaj zamawiaj! Naprawdę śliczna.

Gość Justynka...
Ach ewelinka, co do dodatków jak wspomniała sesca pewnie, że ładnie będzie wyglądało z delikatnym łańcuszkiem czy koralikami. Zaraz czegoś poszukam to linki zapodam. 🖐️

Wszystkiego dobrego z okazji DNIA DZIECKA :) No Dora jest cudowna dzisiaj jadę jedną z druhen;) mierzyć i zamawiać. No nareszcie. Ach i jeszcze obrączki jedziemy wybrać:) --ewelinka jak wynajdę coś fajnego to dam ci znać. A z jakiego miasta jesteś jeśli można wiedzieć??

dziewczyny maja racje suknie sa pioekne naprawde piekne :) a co do wiazanek to Ewelinka ta wiazanka jest przesliczna - mam nadzieje ze duzo nie kosztuje ja jeszcze nie wiem co z wiazanka ale jak znajde cos co chce to zapodam linka a co do bizuterii to faktycznie pasowaloby cos delikatnego no to ja sie biore za prace pozdrowionka

Gość Justynka...
momika🖐️ Miłego dzionka:)

czesc dziewczynki :) wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka :) ---justynka... dzieki za podpowiedz:) jak znajdziesz cos na necie to czekam :) ---sesca... nie zastanwaiaj sie jezeli pasuje ci ta suknia bo jak juz mowilam jest naprawde sliczna!ja jestem z Krakowa(tzn ze Skawiny ale to jest 10 km od Krakowa) a jesli chodzi o wiazanke to ta co pokazalas to jest rzeczywiscie podobna do mojej ale w tamtej sa inaczej dobrane kwiatki i nie chcialbym aby w moim bukiecie byly takie strasznie dlugie te trawy :) a co do twojego wyboru to bukiet tez naprawde śliczny:)==piekne połaczenie tych kwiatów:) ---momika nie wiem ile ta wiazanka kosztuje ale sama mam nadzieje ze nie bedzie dorga bo tam w sumie sa róże a róze nie sa takie drogie:) powodzenia z praca:)

Gość Justynka...
momika:) 1 i 3 są prześliczne. Ja też chyba zastanawiam się nad tradycyjnym prostym bukiecikiem z białych kwiatków. Podobają mi się takie najbardziej.

--justynka fajne te perełki :) -- momika mi najbardziej podoba sie bukiet nr 1 :) a kiedy wy bierzecie slub?(moze juz mowilyscie ale mi ulecialo:p)