Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llulu

facet bliźniak

Polecane posty

Gość ja bliżniak
faceci bliźniaki zdradzają - wiem co mówię bo tu o mnie mowa;-) a moja dziewczyna nawet jak zobaczyła jednoznaczne zdjęcia to twierdziła że jest to absolutnie niemożliwe my po prostu umiemy się dobrze kamuflować... nie nasza wina że kochamy kobiety:-)

Pani Baran i pan Bliźniak równa się totalna porażka. Ja oczekuję konkretów, Bliźniak wiecznie bawi się na huśtawce, nie jest szczery. Nie wie, czego chce od życia. Natomiast z panem Rybką świetnie się dogaduję, obydwoje jesteśmy konkretni.

Ja jestem z facetem, zodiakalnym bliźniakiem, lat: 24: - maminsynek, - seksoholik, - leń, -nudziarz, - zdradza, - okłamuje, - wszystko trzeba mu kupować, bo albo nie ma pieniędzy albo (jak ma) żal mu ich wydać, - nie umie opędzić się od kobiet - kocha grube, brzydkie, ładne, chude - każdego typu - BYLE ZALICZYĆ - alkoholik, - agresywny, - gdy jest jakiś problem - bierze ludzi na łzy i litość, - głupi, - nie zawaha się podnieść ręki na kobietę, - ma rozdwojenie jaźni - raz jest aniołkiem, a raz okropnym diabłem, - szybko sie denerwuje, a każdy popełniony przez niego błąd próbuje obrócić na niekorzyśc drugiego człowieka, - fałszywy w stosunkach z przyjaciółmi, partnerką, rodzicami, - nie myśli o przyszłośc, - egoista - liczą się dla niego tylko jego potrzeby, i zaspokojenie przyjemności, - nie myśli poważnie o przyszłości - liczy się dla niego tylko łatwe życie NIE WARTO Z NIM ZACZYNAC!! Ja zaczełam i teraz żałuję! Dziewczyny - nie pakujcie się w związek z bliźniakiem, bo będziecie tak samo tego żałować jak ja.

Gość granatix87
facet bliźniak: maniak seksu, czarujący, zabawny, i niestety kochający kobiety najlepiej kilka na raz... Facet Bliźniak z wiernością ma niewiele wspólnego - przynajmniej ja takiego nie spotkałam. Prawda do tego czarujący, ujmujący, z poczuciem humoru, trudno mu sie oprzec, ale zrozumieć o co mu chodzi tym bardziej...TRUDNY TYP kreci zawsze cos na boku, dobrze sciemnia, sam nie wie czego chce ale do tego hojny, wiele dla laski zrobi, przyjacielski i gada jak najęty, dusz towarzystwa, szpaner, ma 2 oblicza, maruda,...itp

mój blizniak-- po pierwsze i najwazniejsze- nie umie zaczepic zadnej kobiety:), sknera, nudziarz, leniwy, kłoda w łóżku, słomiany zapał, maminsynek, maminsynek, maminsynek, maminsynek, maminsynek, maminsynek, maminsynek, maminsynek, maminsynek, maminsynek, maminsynek, maminsynek, maminsynek, maminsynek, maminsynek, maminsynek..... 30lat

I co ja mam zrobić? Już zostałem oskarżony i skazany. Teraz tylko sam muszę wyrok wykonać - śmierć przez UMPA-PUMPA :D ps. jestem Bliźniakiem z 8 czerwca :(

Gość o rany kacze
mój taki sam: leń, sknera, babiarz do kwadratu i maminsynek a lansuje się na niewiadomo co!

Gość Margariteczka
O nie co te bliznięta wam zawiniły to cudowni faceci nie umiecie ich doceniać......

Zwłaszcza jak nie umieją się na nic zdecydować i myślą tylko o sobie, wówczas wychodzi z nich cały "urok">

moj B jest bardzo chory i lekarze nie wiedza jak mu pomoc. ja rowniez bo jestem tylko jego kochanka. moge zadbac o jego stan uczuciowy. on udaje ze jest ok. i w to wierzy. a jak patrzę na niego - chce mi sie plakac. usycha w oczach. właśnie już płaczę. chociaż tutaj moge się wyżalic.

Gość kadarka 1l
faceci rzadko przyznaja sie do swoich chorob. a blizniaki szczegolnie. lubia pokazac ze sa macho. choroba ich zalamuje.

Gość zodiakalna wagaaaaa
Poznalam ostatnio blizniaka, i fakt nie wiedzialam jeszcze wiele o tym znaku. Oczarowal mnie, dokladnie jak piszecie, inteligentny, z jednej strony dusza towarzystwa z drugiej cicha woda, flirciarz. On nie wiedzial jeszcze ze mamy wspolna kolezanke i ze ja wiem o nim dosc duzo. Sam zreszta chwalil sie ze w ciagu tygodnia zaliczyl 6 kobiet. Szkoda bo fajny chlopak generalnie ale jaka paskudna natura;/

Gość kadarka 1l
drogi raku43- wcale nie dziwie sie ze jestes uprzedzony do blizniaka. te dwa znaki nie lubia sie. widzisz w nim wszystko co najgorsze, on ciebie tez nie lubi i tego nie ukrywa. moj blizniak dla mnie -wagi- jest czarujacy od wielu lat a o mojej kolezance -rak- zawsze powie cos nie milego. po prostu jej nie trawi.

dzisiaj moj blizniak mile mnie zaskoczyl. potrafi byc szarmancki szczery dowcipny elegancki. o swojej chorobie jak zwykle nie mowi za to bardzo interesuje sie moim stanem zdrowia. jest czuly delikatny opiekunczy bezinteresowny. zawsze taki byl odkad go znam.

Gość kadarka 1l
opiekunczy wrazliwy szczery elegancki dowcipny - nic zaskakujacego taki jest blizniak tylko czy bezinteresowny? no nie wiem.

Gość potwierdzam-----------

Gość akademiczka 123....
jest sex i wszystko co tu padlo pozytywnego o nim.

zodiakalna wagaaaaa- on szuka wlasciwej dla siebie partnerki wiec sie nie zrazaj jego sukcesami i przechwalkami. "krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje". moze to wlasnie ty jestej dla niego przeznaczona?

Gość akademiczka 123....
moj blizniaczek milczy. pewnie odpoczywa ode mnie.

Gość są dwulicowi
albo trafisz na naprawdę fajnego , albo na ostatniego drania-akurat ci z pod znaku bliźniąt potrafią się nieźle kamufować.

Gość marcepanowe usta
Nie tylko Ci spod blizniat...wiekszosc ludzi w pracy w szkole sa dwulicowi.Pytalas sie o ich znaki zodiaku?Blizniaczka potrafi w jednej chwili byc pania domu,a w drugiej szefowa swojej firmy.Potrafi byc niesmiala dziewczyna i ekstrawagancka laska.Ale to nie jest dwulicowosc.Taka nasza natura to nie jest udawane ani zaden popis(czesto ludzie zarzucaja).Blizniaki dla swojego i szczescia naprawde bliskich im osob sa w stanie zrobic wiele.Jak dla Ciebie blizniak byl kiedys dwulicowy to znaczy,ze mu nie zalezalo tak naprawde.

Gość rozwódka5555
mój były bliźniak: wulgarny cham, chwiejny typ, emocjonalny sadysta, damski bokser, maminsynek, sknera(!!!)-dusigrosz, prostak, tępak, egoista, narcyz, maruda, dwa oblicza, krętacz, kłamca, pozer, fałszywiec, zarozumialec, obrażalski, nadęty dupek.........mogłabym jeszcze wiele pisać. Sama nie wiem jak wytrzymalam tyle lat??? NARESZCIE WOLNA!!! DZIEWCZYNY- UCIEKAJCIE OD BLIŹNIAKÓW!!!

Gość kadarka 1l
rozwodka5555- cos tu nie gra. on nie moze byc blizniakiem.gdybys byla wscibska odkrylabys ze on tak naprawde nie jest blizniakiem. moze byc na granicy innego znaku. moze byc wczesniakiem. cos tu smierdzi.

Gość a...........
mam kubek z blizniakiem i podpis: pomyslowe, uduchowione, komunikatywne. to caly on.

Gość BLNK
Jestem zodiakalnym bliźniakiem to co piszecie o blizniakach jest moze po czesci prawda, ale tak na serio jak blizniak sie zakocha to swiata nie widzi poza ta osoba zrobi dla niej wszystko . Tak sie sklada ze jestem zakochany w Pani wodnik , Jest cudowna dowcipna zabawna inteligentna nigdy sie z nia nie nudze i nawet nie mysle o innych kobietach . Teraz chce stac sie lepszym czlowiekiem czuje ze zyje i po raz pierwszy raz mysle o powaznym zwiazku

Gość była bliźniakaaaaa
Miałam męża bliźniaka i choc nie wierze do końca w znaki zodiaku, jednak niestety muszę przyznać rację SEXY FLEXY JOLY Mój Były: -mial bardzo duzy pociag do alkoholu( pijany byl nie do wytrzymania) - gadal duzo o seksie, ale tylko gadal, bi niestey kiepski raczej byl -narwany - jak się mu palilo pod dupą i robilam mu wyrzutu za jego nie przemyslane i glupie zachowania, to plakal i robil ze mnie potwora - falszywy do szpiku kosci( niby kochani przyjaciele, a obgadywal ich, mnie tez)przymilal sie do moich rodzicow a potem powiedzial co o nich naprawde mysli - maminsynek , boze mamusia wszystko wiedziala - potrafil wykorzystac slabosci innych - mial 2 twatrze jedna przymilna, druga egoisty i zlosliwca -udawal burżuje za spadki po babci i ogolnie kase z nieba. Mnie zabieral calą kase z portfela chcial mnie ubezwlasnowolnic Straszne nie mowię ze kazdy blizniak tai byl, ale moj byl. Dziekuje bogu ze z nim nie jestem. Moja babka tez byla bliźniaczka i byla srraszna wieczna ofiara a tak naprawde msciwa osoba

Gość była bliźniakaaaaa
a moj mnie nigdy nie uderzyl, moze nie zdarzyl, ale ogolnie paskudny typ robil glupoty a inny zawsze byl ktos inny, udawal nie wiedomo kogo, a tak naprawde kompleksy straszne, a i ciagle plakal ze mu wloski siwieją he he, goguś, po pijaku pytal, czy kobirty go kochają