Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 krwawa_ mary_

do manicurzystek kupujacych na allegro

Polecane posty

Go艣膰 marlana886
Dziewczyny a jak zatapiacie k贸艂ka cd? One s膮 dosy膰 grube i jak je wtapiam na ko艅c贸wk臋 tipsa to s膮 takie grube. Czy u was tak samo?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 marlana886
Je艣li chodzi o brokaty to podaj臋 kolejnego linka.I od razu radz臋 kupowa膰 w pojemniczkach bo w woreczku jest mniej i po艂owa zostaje na nim jak by si臋 chcia艂o przesypa膰.A polecam bo ma 艣wietne kolory, takie 偶ywe i 艂adnie si臋 mieni膮.http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=182598350

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marlana886
Co艣 nie wchodz膮 linki to podam login.Jedna to miracleshop a druga dominikana-2

Udost臋pnij ten post

co do moro , to moro jest super, mi sie nawet wydaje ze lepiej sie nak艂ada niz hologramy. ja mam kupione pza艂otka 1 takie rozdrobnione a drugie wkawa艂ku, oba fajne i r贸zny efekt, ale to w kawa艂ku cvhyba jest wydajniejsze bo urywam tyle ile potrzebuje a w kawa艂kach zawsze sie poskleja za duzo tego, paz艂otko jest tak delikatne ze bardzo 艂atwo sie nak艂ada.

Udost臋pnij ten post

ja dzis wkoncu zasiade i zrobie sobie tipsiki, na przek贸r trend膮 zrobie sobie french, moze znacie jak膮s fajna odzywke na allegro kt贸ra regeneruje p艂ytk臋 paznokcia skutecznie??

Udost臋pnij ten post

polecam r贸wniez brokaty w fiolkach lub w okrag艂ych opakowaniach, sa wydajniejsze i miej sie marnuje, ja akurta nei kupuje ich na allegro tylko w hurtowni za 2z艂 fiolka:)

Udost臋pnij ten post

Rowiem ci karolinka szczerze ze tez mnie czasem najdzie na frencha a co do moro to musze uzupe艂nic kolorki bo widzia艂am ile jest rodzai.

Udost臋pnij ten post

mia艂o byc oczywiscie powiem ci ale tutaj kazda zrozumie ze tipsy p艂ataja figle i czasem pisze sie dziwne zeczy :):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anesze
Kupuj臋 na allegro produkty firmy Nail Design i jestem zadowolona. Dostawa szybka, dobry kontakt poprzez e-mail. Ale kupuj臋 od pani z e-mailem naildesign@(...), bo z tej samej firmy sprzedaje te偶 pani z e-mailem grosshandel@(...). Podobno z t膮 pierwsz膮 jest du偶o lepszy kontakt i dlatego wol臋 nie ryzykowa膰.

Udost臋pnij ten post

Hejka!A czy kt贸ra艣 kupowa艂a tipsy u slaydi??Jak tak to czy s膮 dobrej jako艣ci?I gdzie mog艂abym zakupi膰 py艂ki??Czy kto艣 ma namiary???Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emphasis
je艣li chodzi o tipsy od slaydi to ma bardzo dobre. Polecam, ale tylko do frencha. Przezroczyste ma inne, jakie艣 takie grubsze i beznadziejne w obrobce. Ale je艣li chodzi o mleczne to s膮 super!

Udost臋pnij ten post

Emphasis dzi臋ki za odpowied藕.Ja w艂a艣nie mam zamiar kupi膰 tipsy cler, wi臋c kupi臋 od Andrewa35.Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sylfiaaa
Ja rownie偶 polecam tipsy naturalne i french od Slaydis natomiast clear radze kupic gdzies indziej np. u Andrew35. Ja zam贸wi艂am coprawda u Slaydi ca艂e opakowanie wraz z pude艂kiem french i clear a Naturalne dosta艂am gratis z pude艂eczkiem :) To jest u niej fajne ze zawsze cos dorzuci a z tymi tipsami myslalam ze sie poprostu pomyli艂a i napisa艂am do niej. Okaza艂o sie ze dosta艂am 100tips贸w naturalnych gratis :)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiolin24
witam dziewczyny, tak sobie czytam wasze wypowiedzi i niestety musze wam powiedziec ze wiekszac opisow wykonania tipsow nie jest do konca dobra.Mam pytani czy nigdy nie zastanawia艂y艣cie sie czemuze zdjecia paznokci w profesjonalnych gazetach ,, delikatnie " odbiegaja od tych kt贸re wy wykonujecie i dlaczego mimo waszych najszczerszych staran paznokcie nie trzymaja sie tak jak powinny. prawda jest taka ze wieksza艣膰 kurs贸w uczy zle . co prawda panie na kusie wspominaja cos na temat krzywej C a dokladnie dwoch takich krzywiznach ktore wystepuja na naturalnym paznokciu i rowniez powinny na zelach. J a postaram sie wam wyt艂umaczy膰, a wiec ca艂y sens jest w tym i偶 paznokcie zelowe nie moga byc p艂askie gdyz nie trzymaja sie dobrze ani rowniez nie wygladaja naturalnie.Nalozony zel trzeba porzadnie wymodelowac czyli konce paznokci cienkie przy skorkach cienko a miejsce najwiekszej depresji paznokcia kt贸re znajduje sie mniej wiecej na 2/3 dl, p艂ytki musi byc odpowiednio grubsze i teraz zeby by艂o z czego wymodelowac nie wystarcza 3 albo 4 cienkie polozone na p艂asko warstwy zelutrzeba dac ich ok 5 a w tym na trzecia i czwarta warstwe polac zel zygzakami. i tak po nalozeniu 4 warstwy porzadnie je wymodelowac co wcalnie nie jest proste(niestety) i prosze mi uwierzyc dzieki temu wymodelowaniu paznokcie wcale nie beda wygladac na grube a wrecz przeciwnie. wygladaja wmiare naturalnie a przedewszystkim swietnie sie trzymaja( jesli ktos nie wiezy zapraszam na strone salonu kosmetycznego biokos gdzie mozna obejzec zdjecia tak wykonanych pazork贸w). podaje schemat; po odsunieciu, wycieciu sk贸rek dokladnym zmatowieniu paznokcia nakladamy najpierw 2 cienkie warstwy zelu podkladowego nastepnie nakladamy french (ja nakladam dwie sreniocienkie warstwy), albo ozdoby juz na zel budujacy po nalozeniu ozdob jeszcze przed utwardzeniem polewamy cienkie zygzaczki zelu ( mocze pedzel w zelu wyci膮gam i z pedzelka zwisa zel (tak troszke jak gil he he ) i tego gilka nakladam zygzaczkiem tak mniej wiecej od 1/3 paznokcia wzwyz) utwardzam w lampie czwarta warstwa taka sama r贸wnie偶 zelem buduj膮cym utwardzam przemywam cleanerem porzadnie modeluje- krzywa c tunel( jest to dosc trudne ale naprawde warto sie nauczyc polecam dodatkowe kursy modelowania paznokcia)i ostatnia warstwa zel wyb艂yszczajacy przemywam ewentualnie lakier uv oliwka do sk贸rek i krem do r膮k. i to juz koniec. dodam tylko ze dzieki dw贸m warstwa podk艂adu pod ozdobami podczas korekty moge spokojnie wypilowac wszystkie ozdoby bez uszkadzania paznokcia i zmienic na inny wzor.naprawde polecam w siebie zainwestowac i udac sie na dodatkowe kursy modelowania paznokci ktore rowniez warto polaczyc z nauka nak艂adania zelu na szablon , bo jest to swietna metoda bardzo 艂atwa i klietki najczesciej ja wybieraja . AHA jeszcze taki przyklad wezcie kartke papieru miedzy kciuk a wskazujacy i wyobra艣cie sobie ze jest to wlasnie taki p艂aski tips i uderzcie w nia lekko wolny brzeg no i co sie dzieje kartka papieru oczywiscie zalamuje sie a teraz sprubujcie ta kartke wygiac w luk i teraz uderzcie no wlasnie i teraz jest juz ca艂kiem inaczejta sama kartka stawia wiekszy opor juz nie jest tak lekko ja zalamac. tak samo jesli paznokiec odpowiednio sie wymodeluje nie bedzie sie lamal naukowo udowodnione. POZDRAWIAM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiolin24
http://www.biokos.slask.pl/ podaje strone gdzie mozna obejzec zdjecia paznokci kliknijcie w manicure a potem w galerie i jest tam pare stron.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 frogus
mam pytanko powiedzcie mi czy andrew35 ma dobre tipsy clear? dobrze sie je obrabia i nie p臋kaj膮? a u偶ywa艂y艣cie tips贸w sun flower?? powiedzcie mi jeszcze czy istnieje akryl kt贸ry du偶o mniej podchodzi powietrzem ? bo mi zawsze po jakims czasie podchodzi.... u偶ywam firmy abc

Udost臋pnij ten post

czy p臋dzelki do 偶elu mozna kupi膰 oboj臋tnie u jakiego sprzedawcy? czy macie kogo艣 sprawdzonego ? widzia艂am te偶 nowe p臋dzelki z wlosem 偶elowym, czy kt贸ra艣 kupowa艂a? pozdrawiam co do tips贸w to u andrew35 s膮 dobre :)

Udost臋pnij ten post

wiolina24---->dzieki za info,ja jestem po kursie i niestety nie uczyli nas co to jest krzywa i jak sie ja robi, robie pazurki wychodza ladne i sie trzymaja bardzo dlugo, ale to jeszcze nie jest to nie maja tego idealnego ksztaltu, sprobuje zrobic tak jak mowisz z tymi zygzakami. Fanjnie ze probujesz pomoc dziewczyna tym ktore sa bez kursu, a nie od razu je wyzywasz jka one tak moga itp.itd. Chociaz uwazam ze kurs daje jakas wiedze i pewne podstawy (zalezy jaki kurs) i nie mozna krytykowac kogos kto chce to robic ale nie ma kursu, ale te osoby tez powinny wiedziec o niebezpeczenstwie i powinny miec jakas wiedze. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 呕elkowa
DZIEWCZYNY B艁AGAM O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kupi艂am kolorowy akryl i chcia艂abym zrobi膰 akrylowe kwiatki ale nie wiem jak :( jak je robie,to zlewaj膮 mi si臋 w jedn膮 kropk臋 :( Mo偶e mi kt贸ra艣 pom贸c :(??Prooooosze :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alexandra21
czesc dziewczyny ktora z was uzywala zeli aktyli ogolnie produkt贸w firmy " La Femme"??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 frogus
nie pracowa艂am na tych 偶elach ale zdania na ich temat s膮 podzielone..... chcia艂am powiedzie膰 偶e jestem zainteresowana kupnem frezarki i mo偶e kt贸ra艣 z was chcia艂aby sprzeda膰 albo zna kogo艣 kto ju偶 nie potrzebuje albo mo偶ecie mi jak膮s poleci膰??

Udost臋pnij ten post