Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Seemi

Czy znacie skuteczny sposób na pozbycie sie naczynka

Polecane posty

Gość Seemi

Witajcie dziewczyny Czy znacie jakiś sposób żeby pozbyć sie małego naczynka,które zafundowałam sobie na własne życzenie ,kilkanaście miesiecy temu wyciskałam kroste która wyszła mi na czubku nosa Krosta zniknęła , a naczyniaczek został Do tej pory ratowałam sie korektorem , ale jak wiadomo to nie jest trwałe rozwiazanie i kiedy korektor zetrze sie przez przypadek "hogatka "jest na tyle widoczna , że kazdy rozmówca ukratkiem zerka na mój nos Zaczyna być to dla mnie krępujace .Dermatolog poleciła mi 3 zabiegi laserem każdy po 500 zł i to dopiero po ukończeniu kursu . Same wiec rozumiecie że zrezygnowałam :-) Moze któras z Was zna jakas maść wybielajaca , albo domowy sposób na wybielenie

Gość Miareczka 22
Jak ty chcesz naczynie krwionośne wybielić? Bez sensu. Trzeba je zamknąć laserem.

Gość Seemi
Zgadza się , że laser jest jedyna skuteczną metodą .Na to jednak potrzeba dużo kasy , a aktualnie takiej nie posiadam .Naczynka na twarzy przecież tez sie rozjaśnia , wiec poszukuje półśrodka ,czegos tymczasowego

Gość 000000
a ja kiedyś przez przypadek przekułam sobie takie naczynko wypłyneła ciemnoczerwona krew a po naczynku ani śladu nie zostało

Gość Brondynka
Czytałam, że trzeba smarować olejkiem różanym, ale conajmniej przez miesiąc.

Gość Seemi
Brondynka, a nie wiesz gdzie taki olejek kupie . Dodatkowy miesiac nie robi mi różnicy :-) OOO- moze to i skuteczne , ale ja juz je mam od bardzo dawna:-(

Gość jak mi się moje znudzą
to je tłukę poprostu:o

Gość aaa ja
ale co tłuczesz ???????:-)

Gość no tłukę naczynka jak się ich
chcę pozbyć

Gość aaa ja
Tłuczesz naczynka I nie wychodza nowe Nic z tego nie rozumiem Hej jak to skuteczne to napisz co robisz dokładnie;-) tez potłuke

Gość prett
No niestety tylko laser:) ale podobno jak jest odpowiednio mocny to raz wystarczy:)