Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eksperymentator

Podgrzewanie członka

Polecane posty

Gość Eksperymentator

Własnie byłem pod przysznicem gdzie dokonałem niezwyklego odkrycia. Mianowicie skierowałem na swojego członka strumień ciepłej wody a następnie zwiększałem stopniowo jego temparaturę. Ku mojemu zdziwieniu mojemu małemu się to spodobało. Miałem wielką erekcję (to chyba kwestia krążenia) a w końcowym etapie woda była już gorąca sporo :). Nie odczuwałem nic negatywnego przy tym. :) Polecam takze kobitkom - tylko temperaturę trzeba powoli zwiększac aby ciało się zdążyło do tego przyzwyczaić :) Teraz stygnie sobie w bokserkach :)

Gość Następnym razem
podgrzej sobie rozumek ;)

Gość Eksperymentator
ale nic nie przebija podgrzewania sobie jąder zapałkami z biedronki,kilkugodzinna erekcja murowana :)

Gość PIENIĄŻKI
Pieniążki, kto ma, ten jedzie na rowerze. A kto pieniążków nie ma ten palcem po papierze. Ref. A nam wszystko jedno, my mamy cały świat, Turysta bez pieniędzy jest więcej wart. Pieniążki, kto ma, ten jedzie autobusem, A kto pieniążków nie ma, zasuwa za nim kłusem. Ref. A nam wszystko jedno ... Pieniążki, kto ma, ten leci samolotem, A kto pieniążków nie ma, ten idzie na piechotę. Ref. A nam wszystko jedno ... Pieniążki, kto ma, na małpy w ZOO zerka. A kto pieniążków nie ma, ten zerka do lusterka. Ref. A nam wszystko jedno ... Pieniążki, kto ma, ten pije drogie wódki, A kto pieniążków nie ma, ten pije piwo z budki. Ref. A nam wszystko jedno ... Pieniążki, kto ma, przykrywa się pierzynką, A kto pieniążków nie ma, przykrywa się dziewczynką. Ref. A nam wszystko jedno ... Pieniążki, kto ma, ten jedzie do Bombaju, A kto pieniążków nie ma, pozostać musi w kraju. Ref. A nam wszystko jedno ... Pieniążki, kto ma, ten zjada czekoladę, A kto pieniążków nie ma, niech wpieprza marmoladę. Ref. A nam wszystko jedno ...

Gość Eksperymentator
Lubie dzielnie wywijac moim 7cm pyrtkiem na prawo i lewo podczas szczytu komunikacyjnego w Kedzierzynie kozle, czuje sie wtedy milo i wiem,ze jestem akceptowany:classic_cool:

Gość Real Eksperymentator
Co Wy wiecie o podszywaniu :]