Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 julaa

Kupujecie kosmetyki na Stadionie w Warszawie?

Polecane posty

Go艣膰 julaa

Zastanawiam si臋, czy nie kupi膰 sobie podk艂adu L'Oreal - kosztuje 30-35 z艂, ale nie wiem czy to nie podr贸ba. Kupowa艂y艣cie co艣 kiedy艣? Warto?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ja kupuje
Ja kupuje kosmetyki s膮 dobre polecam, tylko kupuj u polak贸w. Kupuje tuszy L'oreala i podk艂ady, niczym sie nie r贸偶ni膮 a s膮 tanie. Kiedy艣 kupowa艂am w sklepie ale jest du偶a r贸偶nica w cenie a niczym sie nie r贸偶ni膮 bo sprawdzi艂am. S膮 tak samo dobre tylko 偶e ta艅sze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 albo podr贸bki albo kradzione
wybor nalezy do ciebie :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bluma
ja kiedys kupi艂am tusz Bourjours na stadionie i by艂am z niego zadowolona, potem kupi艂am taki sam , tylko dro偶szy w sklepie i p臋k艂a mi w nim obudowa szczoteczki, a tamten ze stadionu jeszcze mia艂am, to chcia艂am wymieni膰 - i co sie okaza艂o? 偶e nie pasuje, bo mia艂 jaki艣 inny gwint, czyli by艂a to podr贸ba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a po ile p艂acisz za tusze
?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gora

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tragedia......
:o Jak mo偶na kupowa膰 kosmetyki na stadionie?:o Tanie podr贸by, w kt贸rych nie wiadomo, co jest. Gratuluj臋 inteligencji i zmy艣lno艣ci:o Oczywi艣cie, je偶eli kogo艣 nie sta膰 na kosmetyki, to lepiej natrze膰 si臋 tapet膮 ze stadionu ni偶 u偶ywa膰 mni8ej kosmetyk贸w dobrej jako艣ci. Od艂o偶y艂abby艣 te 30z艂 jeszcze z 4 miesi膮ce i kupi艂aby艣 sobie porz膮dny podk艂ad Clinique czy Lancome. W Sephorze czy Douglasie. No ale po co, skoro mo偶na sobie waln膮膰 kilogram tapety za 30zeta?:o Pewnie chodzisz tez w r贸偶owych ciuszkach ze stadionu i podr贸bkach d偶ins贸w, u偶ywasz "alternatywnych" "perfum" i masz spalone rozja艣nianiem w艂osy albo oczojebny baleja偶:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wyobra藕 sobie tragedia 偶e
nie trafi艂a艣 z opisem mojej osoby i nie WAL臉 jak to okre艣li艂a艣 kilograma tapety na twarz. co do reszty to te偶 si臋 nie zgadza. dobrze, 偶e ty za to ca艂a firmowa jeste艣 i chodzisz z metkami na wierzchu, 偶eby wszyscy widzieli, 偶e STA膯 ci臋, co? jak t膮 swoj膮 wstr臋tn膮 g臋b臋 wytapetujesz Lancome, to czujesz sie lepsza od innych, bo masz FIRMOWY podk艂ad, nie jak膮艣 Soray臋, czy Inglot

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie czuj臋 si臋 lepsza dlatego
偶e mam lepszy [podk艂ad. Ale czuje si臋 lepsza dlatego, 偶e nie mam potrzeby tapetowania "g臋by", jak sama okre艣li艂a艣 t臋 cz臋艣c cia艂a (zapewne pod wp艂ywem w艂asnego odbicia w lustrze, kt贸re masz "przyjemno艣膰' codziennie ogl膮da膰...), kiedy nie sta膰 mnie na dobry kosmetyk. Widz臋 za to, 偶e ty starasz si臋 zamaskowa膰 g臋b臋 za wszelk膮 cen臋. Ja nie nak艂adam na siebie czegokoliwek, bo jest tanie:o Nigdy nie kupi艂abym 偶adnej podr贸bki, bo po pierwsze nie przechodz膮 one 偶adnych test贸w i w og贸le nie sa dopuszczone do sprzeda偶y, a po drugie- to zwyk艂a kradzie偶...:o Kto tutaj chodzi z metkami na wierzchu?:o Tusze Loreala s膮 beznadziejne, ale ty oczywi艣cie musisz mie膰 Looreala, cho0cia偶by ze stadionu, bo kojarzy ci si臋 pewnie, 偶e "jeste艣 tego warta". A mo偶e sz sobie kupi膰 Rimmel Extra Super Lash, z wygi臋t膮 szczoteczk膮 albo z prost膮- do wyboru, kt贸ry jest naprawd臋 du偶o lepszym tuszem (a wiem, co m贸wi臋, bo u偶ywa艂am nawet tusz贸w Lancome, Chanel, Clinique i YSL- i to nie ze stadionu...) i w dodatku jest oryginalny, przebadany i nie zaszkodzi twoim oczom. I kosztuje 12,50:o No ale ty oczywis膰ie musisz mie膰 LOREALA, kt贸ry jest jedn膮 z gorszych marek a tusze daj膮 ordynarny efekt i rozmazuj膮 si臋 pod wp艂ywem ciep艂a czy deszczu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hmmmmmmmmmmmmmm
ja by raczej nie kupi艂a poprzedniczka ma racje kosmetyki ze stadionu nie s膮 przebadane i nigdy nie wiesz jaki jest sk艂ad bo chocia偶by jak by mieli na tym zarobek nie wszystkie ale dla przyk艂adu jeden na kilkana艣cie tuszy napewno jest wadliwy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hmmmmmmmmmmmmmm
nie narazi艂abym swojej cery na co艣 takiego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wyobra藕 sobie tragedia 偶e
jak widz臋 jeste艣 ekspertk膮 w tej dziedzinie, gratuluj臋 KLASY... YSL na g臋bie, a z but贸w s艂oma wy艂azi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 annie32
Nie rozumiem jak mozna ocenia膰 ludzi po tym jakich kosmetyk贸w u偶ywaj膮????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do kiedy trwa promocja
tragedia ale z ciebie pierdolec nie oceniaj ludzi po wygladzie bo sie przejedziesz .......a tym bardziej po kolorze ciuchow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶 tak s膮dz臋
co za mato艂; kupi taka sobie firmowy kosmetyk, wywy偶sza si臋 i ubli偶a innym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 widz臋 za艂o偶ycielko tematu
偶e ju偶 sama musisz odpisywa膰 na swoje posty:o wsp贸艂czuj臋. I szkoda, 偶e nie rozumiesz, co kto艣 pisze, no ale jak rozumiem, czyta膰 si臋 jeszcze nie nauczy艂a艣 zbyt p艂ynnie. Potrafisz jedynie przeczyta膰 skr贸ty typu YSL, no i jeszcze kojarzysz napis Loreal, bo widzia艂a艣 kiedy艣 na stadionie... Wczoraj by艂 dzie艅 dziecka, wi臋c b臋d臋 mi艂a i powt贸rz臋 jeszcze raz: nie musisz kupowa膰 drogich kosmetyk贸w. Ale nie kupuj podr贸bek. Nie do艣膰, 偶e to NIE S膭 kosetyki firmy, kt贸rej logo jaki艣 frajer na nich umie艣ci艂, to jeszcze mog膮 zaszkodzi膰. Nie ryzykowa艂abym zw艂aszcza z oczami, bo to jeden z najwra偶liwszych narz膮d贸w. Bardzo 艂atwo dosta膰 uczulenia, kt贸re trwa latami- sk贸ra 艂uszczy si臋 z powiek, oczy piek膮, powieki s膮 ca艂e sino- czerwone:o Albo chocia偶by zapalenia spoj贸wek. Resztki tuszu dostaja si臋 do oka przy demakija偶u i jak wieczorem umyjesz twarz, to one zostan膮 w oku, pod powiek膮 ca艂膮 noc. Nie wiem, czy wiesz, ale niekt贸re podk艂ady s膮 robione na bazie zwyk艂ych krem贸w, straszliwie zatykaj膮 pory, powoduj膮 uczulenia, wysuszaja sk贸r臋 albo np. powoduj膮 wyst臋powanie fotoalergii.... Mo偶esz potem mie膰 plamy na twarzy do ko艅ca 偶ycia i wygl膮da膰 jak 艁aciata:o Najpierw pomy艣l, zanim kupisz tandetna podr贸bk臋 za 30z艂. W tej samej cenie mo偶esz sobie kupi膰 ta艅szy kosmetyk, ale w drogerii. My艣l臋, 偶e jednak jeste艣 pozerk膮 i bardzo boli cie to, 偶e nie sta膰 ci臋 na dro偶sze kosmetyki. Ja kosmetyk贸w u偶ywam bardzo ma艂o, dlatego kupuj臋 lepsze. Ale mam ich dos艂ownie kilka i to bardzo trwa艂ych, bo nie ma mowy o tym, 偶eby podk艂膮d zu偶y膰 w rok czy nawet 1,5 roku... Niepotrzebnie jeste艣 agresywna, bo jakby艣 nie zauwa偶y艂a- nie zarzucam ci tego, 偶e nie masz pieni臋dzy czy 偶e na co艣 ci臋 nie sta膰. Zarzucam ci to, 偶e nie przemy艣la艂a艣 swoich zamiar贸w, 偶e chcesz kupi膰 co艣 tylko ze wzgl臋du na to, 偶e ma napis Loreal, a tak naprawd臋 jest to produkcja z Chin, kt贸r膮 w dodatku wyprodukowa艂y dzieci wykorzystywane w fabrykach:o Szanuj lepiej swoje zdrowie i uwa偶aj na to, czego u偶ywasz. A kupowa艂aby膰艣 podr贸bki lek贸w? A jesz cokolwiek? Jakie艣 par贸wki za 6 z艂 za kg., w kt贸rych jest wi臋cej papieru toaletowego i wody ni偶 w muszli klozetowej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do kiedy trwa promocja
ja nie zalozylam tematu ale sadzac po twojej wypowiedzi cytuje: ,,Pewnie chodzisz tez w r贸偶owych ciuszkach ze stadionu i podr贸bkach d偶ins贸w, u偶ywasz "alternatywnych" "perfum" i masz spalone rozja艣nianiem w艂osy albo oczojebny baleja偶'' jestes pustakiem........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hmmm a wysy艂asz...
A ja wole wydac mniej pieniedzy na tansze kosmetyki niz potem slapac jakas wysypke albo alergie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 julaa
ja za艂o偶y艂am ten temat i nie odpowiadam sobie na posty, ale c贸偶, skoro ty wiesz lepiej wiem, 偶e nie dor贸wnuj臋 ci inteligencj膮, bo u偶ywam kolorowych ko0smetyk贸w polskich firm, takich jak Soraya, a YSL jest dla mnie niezrozumia艂ym skr贸tem i zakup tego produktu le偶y w strefie moich marze艅 . Zastanawiam si臋 po co w og贸le rozmawiasz z takim pustakiem jak ja ??"??? s膮dzisz , ze na stadionie sprzedaj膮 podr贸by? co偶 mylisz si臋, ale co ja b臋d臋 cie przekonywac, skoro ty zawsze wiesz lepiej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eeeeewa
Mozna kupic i kradzione kosmetyki i podroby,zalezy co sie trafi. Ja bym sie bala ryzykowac, pozniej za zadne pieniadze sie skory nie poprawi. Wiem co mowie .Jeszcze jedno dla tych co kupuja na Stadionie,robcie zapasy bo za rok Stadion zamykaja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja kupowa艂am kosmetyki
i wody toaletowe avonu na stadionie i nie mia艂am zadnego uczulenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to super............
nawet je偶eli to nie podr贸by, to przecie偶 skoro s膮 to "tylko kradzione" kosmetyki, to przyczynaiacie si臋 do tej kradzie偶y, nap臋dzacie biznes. Bierzecie udzia艂 w okradaniu ludzi, kt贸rzy prowadz膮 uczciwe interesy, w okradaniu zar贸wno drobnych detalist贸w jak i ca艂ych koncern贸w. Niewa偶ne, czy kupujecie podr贸bki, gdzie kto艣 kradnie logo ffirmy i jej presti偶, czy kupujecie prodkut, kt贸ry kto艣 komu艣 UKRAD艁. Przecie偶 wiecie o tym. Nie przeszkadza wam to, 偶e bierzecie udzia艂 w kradzie偶y??? Ciekawe czy wam kiedy艣 kto艣 co艣 ukrad艂o. Np. telefon kom贸rkowy na kt贸ry musia艂y膰ie d艂ugo pracowa膰, odtwarzacz mp3, zegarek, 艂a艅cuszek.... Ciekawe, czy wtedy te偶 by艂yby艣cie takie zadowolone, 偶e kto艣 inny kupi to sobie na stadionie za p贸艂 ceny:o I nie rozumiem tej presji na podr贸bki Loreala. Je偶eli nie macie pieni臋dzy, to spokojnie mo偶na kupic co艣 innego. tym bardziej, 偶e Loreal jest do艣膰 dziadowsk膮 firm膮. Lepszy ju偶 jest du偶o ta艅szy Rimmel czy Maybelline, czasami te偶 Astor ma co艣 co da si臋 u偶ywa膰. Nie mo偶ecie po prostu wybra膰 te艅szego kosmetyku? Musi mie膰 napisane LOREAL? I wcale nie uwa偶am, ze u偶ywanie polskich kosmetyk贸w to zbrodnia. Uwa偶am, 偶e w produktach marketowych,: kremach, balsamach jest tyle syfu, 偶e szkoda to w siebie wciera膰... A moj膮 ulubion膮 mark膮 jest...POLSKA marka Iwostin. Jest dla mnie du偶o lepsza ni偶 Avene czy Vichy. A i ta艅sza. 艢wietny krem nawil偶aj膮cy mo偶na sobie kupi膰 za 20z艂 i nie trzeba juz innych kosmetyk贸w. On si臋 nadaje i na dzie艅 i na noc i pod oczy. I jest doskona艂y. Kupowanie podr贸bek i kradzionych kosmetyk贸w to pora偶ka niestety:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bo w wodach toaletowych jest
tylko woda i spirytus, dziecko:p I takie podrabiane strasznie 艣mierdz膮. I zgadzam si臋, 偶e to wie艣 kupowa膰 podr贸bki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nikt tu nie m贸wi
o kupowaniu podr贸bek, ale na bazarach kosmetyki i nie tylko zreszt膮 sa du偶o ta艅sze ni偶 w takiej Sephorze, bo nie p艂aci si臋 za lokal, po艣rednik贸w, pracownikow itp. zreszt膮 ja chce kupi膰 podk艂ad L'Oreal nie ze wzgl臋du na mark臋, ale na pozytywne opinie tego produktu, a te co widzia艂am to nie s膮 偶adne podr贸bki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 albo podr贸bki albo kradzione
moga by膰 troche tansze - ale nie moga kosztowac po艂owe ceny lub nawet mniej! Zastanowcie sie - ORYGINALNY NIE KRADZIONY kosmetyk nie kosztuje tyle co na bazarkach :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to super............
s膮 ta艅sze, bo-j ak same napisa艂y艣cie- s膮 podrobione albo kradzione. Moim zdaniem okradacie innych a najgorsze, 偶e o tym wiecie:o i nadal to robicie... Loreal ma dobre opinie, ale nie podrobiony:o I nie starry, zle偶a艂y. Poza tym Loreal jest obiektywnie rzecz bior膮c kiepski. Je偶eli chcesz sobie kupi膰 Ideal Balance, to zastan贸w si臋 mo偶e nad jakim艣 podk艂adem Manchattana. Teraz s膮 r贸偶ne nowe. One s膮 ok i tanie. ok. 40z艂 kosztuj膮 te偶 podk艂ady Lumene- one s膮 bardzo dobre. Ostatnio w drogeriach Natura by艂a na nie promocja i kosztowa艂y po 25-30z艂. A od Loreala sa lepsze. Niez艂e s膮 jeszcze podobno podk艂ady matuj膮ce Rimmel i Astor, ale tych nie u偶ywa艂am. Dobr膮 firm膮 jest gosh- i nieco ta艅sz膮 z tych lepszych. No i 12 z艂 to chyba nie jest du偶o? A ten tusz Rimmel Extra Super Lash jest naprawd臋 lepszy od wielu, wielu innych, poszukaj sobie na forum w wyszukiwarce. Daje taki efekt, jak chcesz- mo偶e byc delikatny, mo偶e by膰 bardzo widoczny. Nie osypuje si臋, nie rozmazuje, bardzo d艂ugo nie zasycha. I jest po prostu bardzo dobry. Nawet na oryginalnego Loreala szkoda kasy. Przynajmniej tak mi si臋 wydaje. Ja wol臋 ten tusz, chociaz Loreala tez mia艂am i moim zdaniem by艂 kiepski... Nikt ci nie ka偶e kupowa膰 w Sephorze, ale logicznie rzecz bior膮c, je偶eli stac cie na podr贸bke za 30z艂, to po 4 miesi膮cach by艂o by ci臋 sta膰 i na co艣 drogiego... Mo偶esz przecie偶 kupowa膰 kosmetyki w Naturze, Rossmannie, supermarkecie, w GC, ale nie na stadionie. Nie przeszkadza ci to, 偶e s膮 kradzione? 呕e sama bierzesz 艣wiadomie udzia艂 w kradzie偶y? 呕e kradniesz po prostu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te wypowiedzi zalatuj膮 mi
ew膮 33

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o widz臋 偶e kto艣 tu si臋
ca艂y czas produkuje i moralizuje a manhattan napisa艂 przez CH

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ana2
Dziewczyny i po co te klotnie? Doskonale wiemy, ze kosmetyki renomowanych firm zakupione w Polsce calkowicie odbiegaja jakoscia od tych zakupionych, np. w Londynie. Kosmetyki na stadionie to podejrzewam, ze to sa te same ktore mozna zakupic na allegro. Ceny przyzwoite, a jakosc jest uzalezniona od danej partii towaru. Wszystkie te oryginaly sa sprowadzane z hurtowni w Moskwie. Natomiast tam docieraja z Syrii i osciennych krajow. Kosmatyki te mozna rowniez spotkac w renomowanych drogeriach, gdzie odwazna pani wlascicielka dorabia sobie na boku. Minusem robienia zakupow na stadionie jest tylko temperatura (sloneczko), ktora z pewnoscia nie sluzy nawet tym najtanszym produktom zarowno kosmetycznym, jak i chemicznym. A uczulenie, czy alergie mozna dostac nawet po serii aa z apteki. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 seria AA to akurat szajs
:o Orygianlny Loreal czy Bourjois z Syrii????? :D Puknij si臋 w g艂ow臋, s艂onko:o

Udost臋pnij ten post