Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiiiiiiiiiki

ostuda

Polecane posty

Gość gość
Kosmetyki Arbonne nie sa naturalne. Prosze nie wprowadzać ludzi w błąd. Dla wszystkich chętnych - o tych kosmetykach pisała TOKSYCZNA KOSMETYCZKA. Wpiszcie sobie w google ARBONEE? STANOWCZE NIE. Zobaczycie co zawierają te drogie kosmetyki i przy okazji sprawdzicie pod postem jak konsultanci tej firmy obrzucają błotem autorkę wpisu za obnażenie prawdy o tych "wspaniałych" kosmetykach.

Gość gość
byłam u swojej dermatolog i mnie powiększyła ze Ostuda sama zniknie po 8latach. zostało jeszcze 3

Gość gość
Mi na ostudę pomogły zabiegi z kwasami i dermapen ze specjalną ampułką rozjaśniającą. Na pewno był w składzie kwas kojowy i arbutyna. Polecam zabiegi w Poznaniu www.beautypremium.pl

Gość gość
Arbonne z naturalnoscią nie mają nic wspólnego. Uważajcie na ta panią co spamuje na formum i podsyła linki do swojego profilu. Ściema goni ściemę a jak już raz wejdziecie z nią w kontakt, to się nigdy nie odczepi.

Gość gośćq
Gosard proszę podaj mi namiar na tego dermatologa z Koszalina mój emaj mgmalgorzata27@wp.pl

Gość gość
Drogi (a) Glossard bardzo proszę o pomoc. Mój email ewaniemiec2@o2.pl

Gość gość
Na ostudę są świetne zabiegi amerykańskiej firmy PCA SKIN - w Polsce też są dostępne ale tylko w renomowanych gabinetach kosmetologicznych i medycyny estetycznej