Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nie znam niestety

Znacie jakies przyspiewki weselne?Najlepiej smieszne Plisss

Polecane posty

Go艣膰 nie znam niestety

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 taka sobie przyspieweczka
U tych m艂odych w domu wszystko po francusku Zegarek na scianie ......... na 艂ancuszku :D w miejsce kropek nalezy wpisac imie pana mlodego :D

Udost臋pnij ten post

a ja jeszcze znam takie :) A na tym weselu go艣ci ca艂a kupa ciekawe co kt贸ry zaleje si臋 w trupa. Nie 艣piewaj, nie 艣piewaj, ach ty stara wanno Mog艂a艣 si臋 na艣piewa膰 kiedy by艂a艣 pann膮. Nie my艣l sobie nie my艣l, 偶e mi zamkniesz usta, ja mam j臋zyk ostry, twoja g艂owa pusta. M膮dra jeste艣 m膮dra jak kura na grz臋dzie, Przecie偶 na weselu wyg艂upiasz si臋 wsz臋dzie. Lepiej wypij w贸dk臋 ze swego kieliszka do ciebie nie 艣piewam nie otwieraj pyska. Ja si臋 tam nie boj臋 wcale twego krzyku Ale Ty od dzisiaj b臋dziesz jad艂 w chlewiku. Czy tam 艂adnie 艣piewasz, czy te偶 mi si臋 zdaje 艢wieci Ci si臋 czo艂o jak bykowi jaje. Hu艣ta艂a艣 si臋 wczoraj an drzwiach od wychodka, drzwiczki si臋 urwa艂y i wpad艂a艣 do 艣rodka. 艢piewam takim g艂osem, bo Bozia mi da艂a A ty nos obetrzyj bo艣 si臋 zasmarka艂a. Nie 艣piewaj nie 艣piewaj, nie otwieraj g臋by Bo z艂api臋 kamienia, wybij臋 Ci z臋by Nie ty艣 mnie rodzi艂a, nie ty艣 mnie chowa艂a I nie ty mi b臋dziesz z臋by wybija艂a. Wol臋 poca艂owa膰 nawet w dup臋 kota ciebie poca艂uje ju偶 tylko 艣lepota. Za艣piewa艂, za艣piewa艂 co艣 bardzo m膮drego A偶 si臋 wszyscy go艣cie g艂o艣no 艣miej膮 z niego. Ty do mnie nie 艣piewaj, ze mnie ch艂op morowy a ty艣 taka zgrabna jak kombajn zbo偶owy. Nie 艣piewaj nie 艣piewaj i nie szukaj zwady bo ci臋 postawimy do g贸ry nogami. Do g贸ry nogami i do g贸ry dup膮 B臋dziesz sobie wisie膰 tydzie艅 przed cha艂up膮. Co ty tam se 艣piewasz, ja nie daj臋 wiary, bo ci podpowiada z boku piernik stary. Nie 艣piewaj nie 艣piewaj bo艣 ty doskona艂y Jak偶e艣 spa艂 w stodole myszy ci臋 osra艂y. Nie 艣piewaj tak brzydko, licz si臋 ze s艂owami jeste艣 na weselu nie mi臋dzy krowami. Przecie偶 to ju偶 s艂ycha膰 偶e ja nie dam rady Bo ja 艣piewam jeden, a tam cztery dziady. Co to za kobieta co tam z ty艂u wrzeszczy da膰 jej w贸dki, da膰 jej, bo jak szafa trzeszczy. Nis 艣piewaj nie 艣piewaj, bo ci nie pasuje bo masz tak膮 g臋b臋 jak w ust臋pie dziur臋. Dzi臋kuj臋 ci panie za takie 艣piewanie poca艂uj psa w nog臋 a偶 mu ogon stanie. Nasypcie oj ch艂opu odrobin臋 soli niech on si臋 ode mnie wreszcie odpindoli. Nie 艣piewaj nie 艣piewaj bo ty nie masz nuty bo ta twoja nuta w dupie u koguta. Zobacz sobie m艂oda ilu tu amant贸w i tak pierwsza nocka jest dla muzykant贸w. Wylecia艂a wrona nad wysokie krzaki wystawi艂a dup臋 na takie 艣piewaki. A ten nasz starosta medytuje wiele jak jedn膮 butelk膮 obdzieli膰 wesele. Hej Ty staro艣cino chyba 偶e艣 nie w lesie niech ten nasz starosta p贸艂 litra przyniesie. Dru偶bo i druhenko humoru nie macie macie ma艂o w贸dki albo w膮skie gacie Z tamtej strony rzeki druhna nogi myje pies zobaczy艂 ty艂ek i z rado艣ci wyje Nad wod膮 nad wod膮 bielizn臋 moczy艂a jak si臋 rozkraczy艂a 偶aba jej wskoczy艂a. Sta艂 dru偶ba nad wod膮, g艂owa mu si臋 chwia艂a pokaza艂 interes 偶aba si臋 u艣mia艂a. By nie zbrak艂o w贸dki to m膮dry Pan M艂ody do ka偶dego litra dola艂 kwart臋 wody. Te nasze dziewczyny maj膮 po dwa brzuchy jeden na kartofle, drugi na znajduchy. Wida膰 to ci wida膰, kt贸ra panna daje bo jej lewa noga od prawej odstaje. Oj ciesz膮 si臋 wszyscy, 偶e jej piersi rosn膮 ty艂ek zaokr膮gla, b臋dzie dawa膰 wiosn膮. Czemu nie 艣piewacie, przecie偶 was tu wielu czy艣cie na pogrzebie, czy艣ta na weselu. Starszy dru偶ba to jest nad ca艂e wesele starsza druhna przy nim jak majowe ciele.

Udost臋pnij ten post

i jeszcze takei na oczepiny :))))) :)))) :)))) 呕ebym mia艂 spiritus i kolo艅sk膮 wod臋, To bym stare panny zamieni艂 na m艂ode Nie mam spiritusu, ni kolo艅skiej wody Panny si臋 starzej膮 a ja ch艂opak m艂ody. Te艣ciowa si臋 cieszy, 偶e sw膮 c贸rk臋 偶eni No i z tej rado艣ci zsika艂a si臋 w sieni Nie 艣piewaj nie 艣piewaj, nie otwieraj g臋by Bo poleci guzik wybije ci z臋by. Moi mili go艣cie prosz臋 si臋 nie gniewa膰 Bo tu na weselu wszystko mo偶na 艣piewa膰. Moi mili go艣cie dzi艣 s膮 oczepiny Za dziewi臋膰 miesi臋cy przyjedziemy na chrzciny. Chwali艂a艣 si臋 m艂oda, 偶e umiesz haftowa膰 A ty nawet swetra nie umiesz cerowa膰. Chwali艂e艣 si臋 m艂ody, 偶e masz kamienic臋 A ty masz dwa wr贸ble i kotn膮 samic臋 U twojego te艣cia koni jest dwadzie艣cia W stajni dwa ogiery, biedy do cholery Sz艂a te艣ciowa przez las pogryz艂y j膮 偶mije , 呕mije pozdycha艂y a te艣ciowa 偶yje. Da艂a bym ci da艂a na pocz膮tek maku 呕eby艣 do mnie chodzi艂 i nie zrobi艂 znaku. Policz sobie m艂oda wszystkie dziury w dachu Tyle b臋dziesz ma艂a pierwszej nocki strachu. A my wam zagramy raz jeszcze na chrzcinach A ja ..... 偶ycz臋 wam pierwszego syna. Wam pierwszego syna a drugiej c贸reczki By艣cie w domu mieli wszystkie jask贸艂eczki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zyx
wisia艂y ,wisia艂y jaja u powa艂y a te g艂upie dziewki mysla艂y 偶e sliwki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jarek K
Nasz gospodarz nie w lesie nie w lesie niech p贸艂 litra przyniesie przyniesie HEJ!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bybi
Osoba 艣piewaj膮ca trzyma koszyk i wyci膮ga z niego kolejno przedmioty daj膮c je m艂odym: - z艂ot贸wka - butelka wina - niebieska szklanka lub fili偶anka - br膮zowa chustka - 艂y偶ka sto艂owa - kieliszek soli - delicje (ciastka) - kawa艂ek 艂a艅cucha - kileiszek pieprzu - banknot (najlepiej 50 z艂) - tarka - kisiel w proszku - paczka papieros贸w 1. Masz tu Pani m艂oda t臋 pierwsz膮 z艂ot贸wk臋, 偶by Ci Tw贸j stary oddawa艂 got贸wk臋. Oj dana, oj dana, oj dana, oj dana, 偶eby Ci Tw贸j stary oddawa艂 got贸wk臋. 2. Masz tu Panie M艂ody t臋 flaszeczk臋 wina, 偶eby Wam Pan Jezus da艂 pierwszego syna. Oj dana, oj dana, oj dana, oj dana, 偶eb Wam Pan Jezus da艂 pierwszego syna. 3. A Ty masz tu M艂oda niebiesk膮 szklaneczk臋, 偶eby Wam Pan Jezus da艂 drug膮 c贸reczk臋. Oj dana, oj dana, oj dana, oj dana, 偶eby Wam Pan Jezus da艂 dryg膮 c贸reczk臋. 4. Masz tu Pani M艂oda t臋 chust臋 br膮zow膮, 偶eby艣 si臋 zgadza艂a ze swoj膮 te艣ciow膮. Oj dana, oj dana, oj dana, oj dana, 偶eby艣 si臋 zgadza艂a ze swoj膮 te艣ciow膮. 5. A Ty masz tu M艂ody t臋 艂y偶ke sto艂ow膮, 偶eby艣 napierdala艂 te艣cia i te艣ciow膮. Oj dana, oj dana, oj dana, oj dana, 偶eby艣 napierdala艂 te艣cia i te艣ciow膮. 6. Masz tu Pani M艂oda ten kieliszek soli, 偶eby艣 zrozumia艂a jak pierwszy raz boli. Oj dana, oj dana, oj dana, oj dana, 偶eby艣 zrozumia艂a jak pierwszy raz boli. 7. A Ty masz tu M艂ody wspania艂e delicje, 偶eby艣 pierwszej nocki mia艂 dobr膮 kondycj臋. Oj dana, oj dana, oja dana, oj dana, 偶eby艣 pierwszej nocki mia艂 dobr膮 kondycj臋. 8. A Ty masz tu M艂oda kawa艂ek 艂a艅cuszka, jak Ci m艂ody zwieje przywi膮偶 go do 艂贸偶ka. Oj dana, oj dana, oj dana, oj dana, jak Ci m艂ody zwieje przywi膮偶 go do 艂贸偶ka. 9. Masz tu Panie M艂ody pieprzu odrobin臋 - jak Ci sama nie da wsyp jej pod pierzynk臋. Oj dana, oj dana, oj dana, oj dana, jak Ci sama nie da wspym jej pod pierzynk臋. 10. Masz tu Pani M艂oda pi臋膰 dyszek do tego, jak Ci m艂ody zbrzydnie kupisz se drugiegi. Oj dana, oj dana, oj dana, oj dana, jak Ci m艂ody zbrzydnie kupisz se drugiego. 11. Masz tu Panie M艂ody t臋 ma艂膮 tareczk臋 - b臋dzie pyskowa艂a, przytrzesz jej mordeczk臋. Oj dana, oj dana, oja dana, oj dana, b臋dzie pyskowa艂a, przytrzesz jej mordeczk臋. 12. Masz tu Panie m艂ody ten proszkowy kisiel, 偶eby sta艂 Ci w nocy jak u wozu dyszel. Oj dana, oj dana, oj dana, oj dana, 偶eby sta艂 Ci w nocy jak u wozu dyszel. 13. Masz tu Panie m艂ody ma艂膮 paczk臋 fajek, m贸wili mi go艣cie, 偶e Ty nie masz jajek. Oj dana, oj dana, oj dana, oj dana, m贸wili mi go艣cie, 偶e Ty nie masz jajek. 14. Moi mili go艣cie prosz臋 si臋 nie gniewa膰, bo to jest wesele wszystko mo偶na 艣piewa膰! Oj dana, oj dana, oj dana, oj dana, bo to jest wesele wszystko mo偶na 艣piewa膰. 15. Ko艅cz臋 to spiewanie, bo mnie M艂ody (lub imie m艂odego) prosi, bo mu si臋 fujara do g贸ry podnosi. Oj dana, oj dana, oj dana, oj dana, bo mu si臋 fujara do g贸ry podnosi. 16. Co by艂o to by艂o. To by艂o do 艣miechu, teraz by si臋 zda艂o wypi膰 po kielichu. Oj dana, oj dana, oj dana, oj dana, teraz by si臋 zda艂o wypi膰 po kielichu. ~~ M艂ody nie b膮d藕 cyckiem, m艂ody nie b膮d藕 cyckiem, poca艂uj偶e j膮 z j臋zyczkiem. M艂ody nie b膮d藕 cyckiem, m艂ody nie b膮d藕 cyckiem, poca艂uj偶e j膮 z j臋zyczkiem. ~~ I jak?? Mo偶e by膰??

Udost臋pnij ten post

... w koszyku brak jeszcze marchewki... po wyj臋ciu marchewki i danie jej p.M艂odej - sie 艣piewa: Maswz tu p.M艂oda,t臋 marchewke z pola jak m艂ody wyjedzie to se strzelisz gola :-p

Udost臋pnij ten post

...nie ma ..\"o rany\",tylko na talerzyku dwa jaja/na twardo/i kawa艂 kie艂basy.Tfu! nie mo偶na na to patrze膰..:) :) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 josiu
Nasi starostowie s膮 tacy bogaci jeden od drugiego porzyczaj膮 gaci.

Udost臋pnij ten post

oj dana oj dana:D :D nawet na weselu mojej siostry prawie 20 lat temu nie s艂ysza艂am takich tekst贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 llilla.
Oj dziewczyno dziewczyno na co Ci to by艂o za ............(imi臋 m臋偶a) wyszla艣 wszytsko co dobre si臋 juz sko艅czy艂o Oj dziewczyno dziewczyno po 艣lub bra艂a艣 do rana si臋 bawi艂a艣,z innymi ta艅czy艂a艣 -przy garach nie stala艣 Oj dziewczyno dziewczyno ty......... (imi臋 m臋偶a) wybra艂a艣 wi臋c teraz dzieci b臋dziesz mia艂a b臋dziesz je rodzi艂a a nie przyjemnie 偶y艂a. A ............(imi臋 m臋偶a) na panny b臋dzie chodzi艂 bedzie pi艂, b臋dzie bi艂 Heeej a tfu tfu tfu niech wam w zyciu zawsze p艂ynie mi贸d ;)

Udost臋pnij ten post

pioseneczk臋 o przepi贸rce to zna m贸j m膮偶, ale mowi 偶e sam nie pamieta sk膮d, na pewno z wczesnej m艂odo艣ci. ale na weselu 偶adnym tego nie s艂ysza艂. ja te偶 nie s艂ysza艂am takich 艣piew贸w na 呕ADNYM weselu na jakim by艂am, a by艂am na r贸偶nych, du偶ych, ma艂ych, wiejskich, miejskich... jak widac wszystko sie zmienia, tradycje r贸wnie偶. takie przyspiewki juz sie nie 艂api膮 na "tradycje"weselne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wodziryja
jeszcze zem sie tutej w lesie niewychowol zebym ja kazdemu przyspiewki zalowol

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja pracuje w emeryturach
ja slyszalam takie przyspiewki jak bylam mala, ale zazwyczaj zaczynano je po polnocy jak dzieciaki poszly spac. teraz to wszyscy z wyzszym wyksztalceniem sa A E, nikt tego juz nie spiewa, bo nie wypada :P dla mnie jakikolwiek slub i wesele to zenada do kwadratu. ja zamierzam brac slub gdzies na egzotycznej wyspie, tylko ja, narzeczony i swiadkowie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja znam :)
Moi mili go艣cie dzi艣 s膮 oczepiny Za dziewi臋膰 miesi臋cy przyjedziem na chrzciny Chwali艂a艣 si臋 m艂oda, 偶e umiesz haftowa膰 A ty nawet swetra nie umiesz cerowa膰. Chwali艂a艣 si臋 m艂oda, ze umiesz gotowac a ty nie potrafisz gara wyszorowac A my wam zagramy raz jeszcze na chrzcinach Zesp贸艂 ,,nazwa zespo艂u" 偶yczy wam pierwszego syna. Wam pierwszego syna a drugiej c贸reczki By艣cie w domu mieli wszystkie jask贸艂eczki policz sobie aniu ile dziur jest w dachu tyle bedziesz miala pierwszej nocki strachu Czemu偶 ci si臋 Aniu tak za m膮偶 艣pieszy艂o? Czy ci we wianeczku ci臋偶ko chodzi膰 by艂o? wesele wesele po weselu smutek bo panu m艂odemu nie chcial stan膮膰 fiutek Go艣cie moim mili prosze sie nie gniewac bo my teraz b臋dziem do wianuszka 艣piewa膰 te艣ciowe te艣ciowe d艂ugie nosy maj膮 i we wszystkie sprawy ci膮gle sie wpieprzaj膮 te艣ciowo te艣ciowo ty stary rowerze jak na ciebie patrze to cholera bierze wypij ze mna mlody kieliszeczek wodki zeby twoj interes nie byl dzis za krotki posluchaj no mlody juz jestes po slubie wypusc swego ptaszka niech sobie podziubie pozegnaj ja mamo prawa raczka na krzyz bo ostatni raz na jej wieneczek patrzysz a rodzice mlodych zostali tesciami beda sie szanowac jak ruskie z niemcami

Udost臋pnij ten post

Dzisiaj jest wesele, jutro poprawiny Teraz pani m艂oda czas na oczepiny Idziesz ty Marysiu do wielkiej niedoli 呕adna ci s膮siadka nie po偶yczy soli Panno m艂oda panno, tak si臋 tw贸j los prz臋dzie Jutro ju偶 porady mamusi nie b臋dzie 艁adna jest z nich para, 艂adnych dwoje ludzi A jak m艂oda za艣nie, m艂ody j膮 obudzi Pewno艣 pani m艂oda pomara艅cze jad艂a Wtedy艣 to m艂odemu do serduszka wpad艂a Jad艂a winogrona, jad艂a te偶 i wi艣nie Za to j膮 m臋偶ulek do serca przyci艣nie Policz pani m艂oda wszystkie dziury w dachu Tyle b臋dziesz mia艂a w pierwsza nock臋 strachu Skar偶y艂a si臋 m艂oda, 偶e m艂ody ubogi On jej kupi艂 sukni臋 do samej pod艂ogi Sukni臋 do pod艂ogi i buciki bia艂e Jeszcze ci obieca艂 do ko艂yski ma艂e Poznasz ty Marysiu obowi膮zki 偶ony Jak ci Jasiu powie - chleb nie upieczony Dzisiaj jest wesele, jutro poprawiny Za dziewi臋膰 miesi臋cy p贸jdziemy na chrzciny Za dziewi臋膰 miesi臋cy wcale ju偶 nie modnie Na chrzciny przyjdziemy za cztery tygodnie Para m艂oda 艂adna, ale gdy rok zleci To jeszcze 艂adniejsze b臋d膮 mieli dzieci To co my 艣piewamy to tylko do 艣miechu Teraz by si臋 zda艂o wypi膰 po kielichu Chocia偶 pani m艂oda szczerze przysi臋ga艂a To uwa偶aj m艂ody, by ci臋 nie zdradza艂a Co tak m艂ody my艣lisz, co艣 tak spu艣ci艂 g艂ow臋 Chyba se rozmy艣lasz, czy dostaniesz krow臋 Dostaniesz krow臋, dostaniesz i ciele 呕eby艣 si臋 nie martwi艂 w to twoje wesele

Udost臋pnij ten post

oczepiny, wesele to je taki zwyczaj 偶e si臋 z prezentami m艂odych wita zazwyczaj oj dana oj dana oj dana oj dana.... masz tu pani m艂oda s艂oiczek musztardy jak mu posmarujesz zawsze b臋dzie twardy oj dana... masz tu pani m艂oda kieliszeczek soli 偶eby艣 pami臋ta艂a jak pierwszy raz bili oj dana masz tu pani m艂oda kawa艂ek tasaka jak ci臋 b臋dzie zdradza艂 to mu utnij ptaka oj dana ten to ma艂y kluczyk znalaz艂em na sznurce jak sie bedzie szlaja艂 zamknij go w kom贸rce oj dana masz tu panie m艂ody kawa艂ek 艂a艅cuszka jak ci bedzie wia艂a przywi膮偶 j膮 do 艂贸偶ka oj dana masz tu pani m艂oda piekne 艂oficery ( w tym momencie na sal臋 wjecha艂y kalosze-gumofilce) 偶eby艣 w nich lata艂a do 艂obory na spacery oj dana pa膰cie偶 si臋 tu m艂odzi co tu do was leci to偶 to jest instrument do robienia dzieci ( nie musze t艂umaczy膰 co dostali艣my ) oj dana....

Udost臋pnij ten post

ja niedawno s艂ysza艂am "ruchn臋 ja se ruchn臋 na weselu druhn臋,偶eby pami臋ta艂a,偶e wesele mia艂a" :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Brenda1981
Przepi贸reczka (w pe艂nej wersji) S艂u偶y艂em u pana przez 1 lato 2x Da艂 cimi cimi da艂 cimi cimi przepi贸rk臋 za to 2x A ta przepi贸reczka lata艂a, skaka艂a a偶 si臋 zesra艂a S艂u偶y艂em u pana przez 2 lato 2x Da艂 cimi cimi da艂 cimi cimi da艂 kur臋 za to A ta kura dup膮 szura 2x A ta przepi贸reczka lata艂a, skaka艂a a偶 si臋 zesra艂a S艂u偶y艂em u pana przez 3 lato 2x Da艂 cimi cimi da艂 cimi cimi koguta za to A ten kogut z艂otopi贸ry lata po wsi gwa艂ci kury A ta kura dup膮 szura 2x A ta przepi贸reczka lata艂a, skaka艂a a偶 si臋 zesra艂a S艂u偶y艂em u pana przez 4 lato 2x Da艂 cimi cimi da艂 cimi cimi da艂 kaczk臋 za to A ta kaczka robi kwak sypie jej si臋 z d**y mak A ten kogut z艂otopi贸ry lata po wsi gwa艂ci kury A ta kura dup膮 szura 2x A ta przepi贸reczka lata艂a, skaka艂a a偶 si臋 zesra艂a S艂u偶y艂em u pana przez 5 lato 2x Da艂 cimi cimi da艂 cimi cimi g膮si膮tko za to A ta g臋艣 dup膮 trz臋艣 A ta kaczka robi kwak sypie jej si臋 z d**y mak A ten kogut z艂otopi贸ry lata po wsi gwa艂ci kury A ta kura dup膮 szura 2x A ta przepi贸reczka lata艂a, skaka艂a a偶 si臋 zesra艂a S艂u偶y艂em u pana przez 6 lato 2x Da艂 cimi cimi da艂 cimi cimi da艂 prosi臋 za to A to prosie zeszcza艂o si臋 A ta g臋艣 dup膮 trz臋艣 A ta kaczka robi kwak sypie jej si臋 z d**y mak A ten kogut z艂otopi贸ry lata po wsi gwa艂ci kury A ta kura dup膮 szura 2x A ta przepi贸reczka lata艂a, skaka艂a a偶 si臋 zesra艂a S艂u偶y艂em u pana przez 7 lato 2x Da艂 cimi cimi da艂 cimi cimi da艂 ciel臋 za to A to ciele dup膮 miele A to prosie zeszcza艂o si臋 A ta g臋艣 dup膮 trz臋艣 A ta kaczka robi kwak sypie jej si臋 z d**y mak A ten kogut z艂otopi贸ry lata po wsi gwa艂ci kury A ta kura dup膮 szura 2x A ta przepi贸reczka lata艂a, skaka艂a a偶 si臋 zesra艂a S艂u偶y艂em u pana przez 8 lato 2x Da艂 cimi cimi da艂 cimi cimi jamnika za to A ten jamnik cierpi srodze w艂贸czy jaja po pod艂odze A to ciele dup膮 miele A to prosie zeszcza艂o si臋 A ta g臋艣 dup膮 trz臋艣 A ta kaczka robi kwak sypie jej si臋 z d**y mak A ten kogut z艂otopi贸ry lata po wsi gwa艂ci kury A ta kura dup膮 szura 2x A ta przepi贸reczka lata艂a, skaka艂a a偶 si臋 zesra艂a S艂u偶y艂em u pana przez 9 lato 2x Da艂 cimi cimi da艂 cimi cimi da艂 wo艂u za to A ten w贸艂 nasra艂 w d贸艂 A ten jamnik cierpi srodze w艂贸czy jaja po pod艂odze A to ciele dup膮 miele A to prosie zeszcza艂o si臋 A ta g臋艣 dup膮 trz臋艣 A ta kaczka robi kwak sypie jej si臋 z d**y mak A ten kogut z艂otopi贸ry lata po wsi gwa艂ci kury A ta kura dup膮 szura 2x A ta przepi贸reczka lata艂a, skaka艂a a偶 si臋 zesra艂a S艂u偶y艂em u pana przez 10 lato 2x Da艂 cimi cimi da艂 cimi cimi da艂 pole za to A to pole ja pierdole A ten w贸艂 nasra艂 w d贸艂 A ten jamnik cierpi srodze w艂贸czy jaja po pod艂odze A to ciele dup膮 miele A to prosie zeszcza艂o si臋 A ta g臋艣 dup膮 trz臋艣 A ta kaczka robi kwak sypie jej si臋 z d**y mak A ten kogut z艂otopi贸ry lata po wsi gwa艂ci kury A ta kura dup膮 szura 2x A ta przepi贸reczka lata艂a, skaka艂a a偶 si臋 zesra艂a S艂u偶y艂em u pana przez 11 lato 2x Da艂 cimi cimi da艂 cimi cimi da艂 c贸rk臋 za to A ta c贸rka jak to c贸rka z przodu dziurka z ty艂u dziurka A to pole ja pierdole A ten w贸艂 nasra艂 w d贸艂 A ten jamnik cierpi srodze w艂贸czy jaja po pod艂odze A to ciele dup膮 miele A to prosie zeszcza艂o si臋 A ta g臋艣 dup膮 trz臋艣 A ta kaczka robi kwak sypie jej si臋 z d**y mak A ten kogut z艂otopi贸ry lata po wsi gwa艂ci kury A ta kura dup膮 szura 2x A ta przepi贸reczka lata艂a, skaka艂a a偶 si臋 zesra艂a S艂u偶y艂em u pana przez 12 lato 2x Da艂 cimi cimi da艂 cimi cimi da艂 syna za to A ten synek skurwysynek A ta c贸rka jak to c贸rka z przodu dziurka z ty艂u dziurka A to pole ja pierdole A ten w贸艂 nasra艂 w d贸艂 A ten jamnik cierpi srodze w艂贸czy jaja po pod艂odze A to ciele dup膮 miele A to prosie zeszcza艂o si臋 A ta g臋艣 dup膮 trz臋艣 A ta kaczka robi kwak sypie jej si臋 z d**y mak A ten kogut z艂otopi贸ry lata po wsi gwa艂ci kury A ta kura dup膮 szura 2x A ta przepi贸reczka lata艂a, skaka艂a a偶 si臋 zesra艂a S艂u偶y艂em u pana przez 13 lato 2x Da艂 cimi cimi da艂 cimi cimi da艂 偶on臋 za to A ta 偶ona zara偶ona A ta c贸rka jak to c贸rka z przodu dziurka z ty艂u dziurka A ten synek skurwysynek A to pole ja pierdole A ten w贸艂 nasra艂 w d贸艂 A ten jamnik cierpi srodze w艂贸czy jaja po pod艂odze A to ciele dup膮 miele A to prosie zeszcza艂o si臋 A ta g臋艣 dup膮 trz臋艣 A ta kaczka robi kwak sypie jej si臋 z d**y mak A ten kogut z艂otopi贸ry lata po wsi gwa艂ci kury A ta kura dup膮 szura 2x A ta przepi贸reczka lata艂a, skaka艂a a偶 si臋 zesra艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Przyja藕艅
Polecam melodi臋 Family Frost. Idzie jako艣 tak : Tararara-rara-ra艂 Tararara-rara-ra艂 itd. Przy tym bawi膰 si臋 mo偶na a偶 do rozwodu !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 erni
Witam macie nuty do tego (jaka to meladia)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahahah ja pierdziele
ale sie usmialam :D:D::D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stachulaa
a gdzie standard... ona temu winna, ona temu winna pocalowac go powinna on jest temu winien on jest temu winien pocalowac ja powinien oni temu winni oni temu winni pocalowac sie powinni nas uczyli w szkole, nas uczyli w szkole ze caluje sie na stole nas uczyli w budzie nas uczyli w budzie ze caluje sie po udzie skromne ale do inicjowania przez gosci sa git

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ale 偶a艂osne :-/
Czy wy wszyscy z wioch jeste艣cie? Te przy艣piewki s膮 偶enuj膮ce :-O Jakby kto艣 na moim weselu za艣piewa艂 co艣 takiego, wylecia艂by z g艂o艣nym hukiem. Na szcz臋艣cie moja rodzina i znajomi to ludzie kulturalni i z klas膮 i nie zni偶yliby si臋 do takiego poziomu :-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ale 偶a艂osne :-/
lubi臋 leczy膰 kompleksy na kafee po 8 godzinnym myciu pod艂ogi w biedronce :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mietek s.
Szczeg贸lnie jak kto艣 uwaza, ze jego rodzinka jest na poziomie , nosi g艂ow臋 wyzej nosa - zazwyczaj spotykam sie z wielkim chamstwem. Smutne ale prawdziwe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale jeste艣cie uszczypliwi
nie rozumiem, jak komu艣 si臋 nie podoba to po co komentuje? ale tego nie zrozumiej膮 osoby kt贸re lubi膮 dobr膮 zabaw臋, jak czytam takich nowobogackich 膮 臋 to p艂akac si臋 chce. Przy艣piewki weselne nikomu krzywdy nie robi膮 i jak komu艣 si臋 podobaj膮 na weselu to niech 艣piewa

Udost臋pnij ten post

Mamusie weselne cztery suknie szy艂y, 偶eby na weselu najpi臋kniejsze by艂y Starosta starosta jaki艣 Ty s艂odziutki, robisz na weselu za kieliszek w贸dki. A wy staro艣ciny co nic nie 艣piewacie, co艣cie nie pojad艂y czy nuty nie macie. Nie pijemy w贸dki, nie pijemy w贸dki, poca艂unek by艂 za kr贸tki Nie pijemy wcale, nie pijemy wcale, poca艂unek by艂 niedbale M艂ody nie b膮d藕 cyckiem, m艂ody nie b膮d藕 cyckiem poca艂uj 偶e j膮 z j臋zyczkiem :D Ca艂owa艂e艣 m艂ody w sieni pod schodami a teraz poca艂uj mi臋dzy rodzicami. Ca艂owa艂e艣 m艂ody w sieni na drabinie a teraz poca艂uj przy ca艂ej rodzinie. Masz tu panie m艂ody kawa艂ek og贸rka, 偶eby pani m艂odej nie zaros艂a dziurka! :P Masz tu pani m艂oda ten staniczek g艂adki, 偶eby ch艂op nie patrzy艂 na inne m臋偶atki! Pewno艣 pani m艂oda pomara艅cze jad艂a Wtedy艣 to m艂odemu do serduszka wpad艂a Jad艂a winogrona, jad艂a te偶 i wi艣nie Za to j膮 m膮偶ulek do serca przyci艣nie Policz pani m艂oda wszystkie dziury w dachu Tyle b臋dziesz mia艂a w pierwsza nock臋 strachu :D

Udost臋pnij ten post