Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madie

Przyspieszacze opalania

Polecane posty

Gość madie

Witam ;) Mam pytanie - czy probowalyscie kiedys przyspieszaczy do opalania przeznaczonych do uzytkowania w solarium ale zastosowalyscie je np. na plazy (naturalnym sloneczku) :-)?? Bo ciekawi mnie czy daja one rowniez podobny efekt co opalajac sie w solarium? Wszytskei te kosmetyki kusza swoimi "cudownymi wlasciowosciami poglebiajacymi koloryt skory" ale pisza ze do uzycia w solarium... i zauwazylam ze trudno jest znalezc rownie skuteczne ich odpowiedniki do opalania na sloncu..;/ Co sadzicie?

ja zakupiłem sobie przyspieszacz opalania firmy soraya i mozna go stosowac na plazy jak i w solarium wczoraj po raz pierwszy zastosowalem go na plazy i tak sie spaliłem ze jeszcze nigdy tak nie bylem opalony fakt ze spedziłem ładnych pare godzin na słoncu i troszke przesadzilem

Gość olguśka
Nie wiem czy sobie zdajecie z tego sprawe ze takie przyspieszacze powodują nowotwory skóry :( Powodują ze komórki sie mutują.Bo jest to nienaturalne :( Był o tym kiedys program.Na 100 osób 80 mialo nowotwory skórne,typu czyraki itp.

Gość olguśka
No nie wiem czy bzdura....

Gość niebieskoookaa22
a właśnie przyspeiszacz opalania NA czy POD krem z filtrem????

Gość niebieskoookaa22
thx :)

Gość oczywiście że pod
na etykietach zawsze jest instrukcja. najpierw przyspieszacz, potem czekanie aż się wchłonie i na to filtr.

Gość niebieskoookaa22
hmm no to mi zamieszałyście:P ;) a w ogóle na którymś z topikków napisano że kremy z filtrami sa rakotwórcze.... tutaj napisali że przyspieszacze opalania też... zostaje mi spędzenie wakacji pod parasolem;)

rakotwórcze to jest myślenie niektórych dziewczyn. jakby tak wszytsko powodowało raka jak mówicie to połowa populacji by wyginęla

Gość niebieskoookaa22
:D

Gość Agaciorek
Jest teraz taka nowość-z ziaji przyspieszacz z maslem kakaowy.. kosztuje ok 7-8zl.Jest mleczki i spray.Całkiem niezly.Pozdrawiam

Gość letni poranek
no i populacja wygina... a myślicie ze z czego tylu ludzi choruje na np raka skóry? na pewno nie ze smarowania się balsamem... :/