Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawwkaa

CZY KOCHANKI CIERPIĄ ????????

Polecane posty

Gość do k_och
niestety to nie domysły

Gość k_och
Od meza napewno sie nie dowiesz. Zaden sam z siebie nie przyzna sie do romansu. Zrobi to tylko wtedy kiedy podejmie decyzje o odejsciu do kochanki.... facei to tchorze Miłej nocy papa

Gość k_och
Jesli masz 100% dowody to po co ci rozmowa z kochanką. Musisz podjąc decyzje sama co dalej. Czy zostajesz z mezem i wybaczasz mu i narazasz sie na kolejny zdrady czy odchodzisz i zaczynasz zycie na nowo. Zabrzmi moze obłudnie to z ust kochanki, ale wspólczuje i zycze trafnego wyboru

Gość ola_______eddy
a co sądzicie o mężczyznie który sam powiedział żonie o kochance i że z niej nie zrezygnuje?

Gość żona jeszcze
ja sądzę źe jak powiedział to konsekwentnie powinien się wyprowadzić z domu i rozwód, niech idzie w cholerę jak kocha kochankę, nikt go siłą w domu nie zatrzyma, a żona będzie miala szansę na nowe życie bez dupka co zdradza.

Gość kgjdigrtg
tak ochanki cierpia, jestem kochanka, kocham go na maxa, on jest z nia tylko dla dzieci, iak pomysle ze musi sie do niej przytulic czasem, ze mui z nia sie przespac(fakt ze od swieta) ale to tak niemilosiernie boli, nie moge spac nie jem mysle tylko co on robi, czy zona znow go miesza z blotem, olewa ciagnie kase a potem jeszcze czegos chce... poprostu kochanie kogos zajetego boli jak cholzera, ludzenie sie ze moze kiedys w odleglej przyszlosci to sie skonczy, milosc jest slepa!

Gość 123456.......7890
do postu powyżej :D:D:D:D :P:P:P:P:P:P:P:P

Gość oczywiście że nie cierpię

Gość ENNNN
cIERPIAłAM ALE WIEDZIAłAM ZE ON JEJ NIE ZNOSI- BYLIśMY NA ETAPIE ROZWODU A ON ZGINął W WYPADKU ... KOCHAM GO NADAL ALE JEGO JUZ NIE MAAAAA