Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwwwwwwanadaaaa

panie rozmiar 38 ile macie w udzie??

Polecane posty

Gość wwwwwwwwwwanadaaaa

pilne!!!!

Gość Jakieś
52-54cm

Gość 48 centymetrów

Gość jalakkdlsd
W najgrubszym miejscu 53cm, a czemu pytasz?

Gość hm hmmm
jo tyz 49 :D :P

Gość wwwwwwwwwwanadaaaa
bo ja mam 60 cm w udzie przy rozmiarze 42 i chce wiedzieć ile cm mam odchudzić uda (marzy mi się rozmiar 38)

Gość wwwwwwwwwwanadaaaa
jak macie w udzie 49 cm to nie macie przypadkiem rozmiaru 36?? Ja pytałam o 38

Gość ko
jakus tak 55

Gość wwwwwwwwwwanadaaaa
fajnie by było gdybym przy 55 cm weszła w spodnie 38 :-) to tylko 5 cm trzeba by było mnie odchudzić:-)

Gość ndjfndknd
Dziewczyny, ale przydałoby sie gdybyscie podawały tez swoj wzrost. Bo inaczej bedą wygladac nogi z 52 cm u dziewczyny co ma 175 od tej co ma 165

Gość ty dziewczyno lepiej
zacznij sport uprawiać i jeśc mniej, a nie odchydzaj sie bo efekt bedzie taki , ze zgubisz te 5cm nakupujesz nowych ciuchów ,a potem ci przybedzie 10cm... i tak w kółko...

Gość wwwwwwwwwwanadaaaa
jestem juz długo na diecie , ale jestem typowa gruszka i chudne u góry :-( nożki mam jak baleronki owszem zaczynam ćwiczyć aha mam 165 cm

Gość dhjahdjkasdas
Ja mam rozmiar 38, mam 165cm i mam w udzie 53cm

Gość Jakieś
52-54cm, mam 170cm wzrostu i 60kg.

Gość dhjahdjkasdas
do JAKIES a chodzisz w krotkich spodniczkach? Mi moje nogi w udach wydają sie grube:(

Gość Jakieś
Nie lubię krótkich spódniczek:P ale tak wydają mi się grube, choć wszyscy wkoło mowią, że mam szczupłe-taka schiza:(

Gość wwwwwwwwwwanadaaaa
ja mam jedno udo 60 cm, drugie 62:-( myslicie, że jak odchudze je do 53 i 55 to będzie ok?? już dzis ćwiczyłam przysiady i inne ćwiczonka!!! schudnac to schudłam duzo , ale widac nad nogami trzeba pracowac inaczej:-(

Gość dhjahdjkasdas
To witaj w klubie;)

Gość dhjahdjkasdas
Ja odchudzisz je do 53 to bedziesz wyglądać tak jak ja.

Gość Jakieś
smutny ten klub, ale co tam:) wwwwwwwwwwanadaaaa-przede wszystkim musisz zacząć ćwiczyć bardziej-bieganie, stepper, rower, pływanie-nawet jeśli będzie Ci sie na początku wydawać, że nogi robią się grubsze przez mięśnie to z czasem zaczną się wyszczuplać! ale tu nie ma cudów!!! i liczy się systematyczność!

Gość można chyba powiedziec
ze ogółem mam rozmiar 38, góra to nawet 36, z dołem gorzej, a właściwie nie z dołem tylko partią środkową czyli tyłek, biodra i uda to już zdecydowanie 38 w porywach do 40! czyli jestem typową gruszką:( w udach mam w najszerszym miejscu 54-55 cm przy wzroście 174, w spodniach, spódnicach wyglądam dobrze (zwłaszcza ze nosze wysokie obcasy a to wyszczupla optycznie:) ) ale w kostiumie kąpielowym--porażka:) moim zdaniem wyglądam paskudnie!! lato idzie czas najwyższy brac się za wstrętne dupsko!!!

Gość ssssssssssssssssssssssssssssss
rower stacjonarny mam w domu, ale boje się, że w ten sposób uda będa wieksze bieganie to spowodowalo, miałam w tym chudszym udzie 63 cm!!!

Gość Jakieś
Tak, ale uwierz, że bez ćwiczeń conajwyżej odwodnisz organizm niż wyszczuplisz! Wiem co piszę, bo sama miałam ten problem, teraz mam te 53-54cm, ale zeszłam z 58-59! Trwało to trochę, ale udało się bieganiem i pływaniem!

Gość wwwwwwwwwwanadaaaa
jakieś ile czasu ci to zajęło??

Gość wwwwwwwwwwanadaaaa
bo ja sobie stawiam dwa miesiące (jednocześnie jestem na zdrowej diecie nie diecie cud czy diecie 500 kcal ale ROZSADNEJ) a ćwiczenia wymysliłam takie - przysiady a właściwie półprzysiady - leżenie na podłodze , od kolan do stóp nogi uniesione i skrzyzowane , unoszenie na zmiane jednej i drugiej reki jak najwyzej na wysokośc piersi - leżenie na boku - - ta noga co jest na górze kłade ją na podłodze pod katem prostym do dolnej i podnosze dolną noge - abs buns (podobno lepiej dzialaja niż legs)

Gość Jakieś
Już jestem. Ja akurat odżywiam się dobrze, więc ograniczeń w jedzieniu nie robiłam/robię a zajęło mi to 5miesięcy...dlatego wytrwałosć ponad wszystko!

Gość wwwwwwwwwwanadaaaa
no trudno chce miec szczupłe nózki to nie mam wyjścia - tylko ja daję sobie maksymalnie 4 miesiące - w październiku musze być laska!!!!

Gość Jakieś
Wiesz, ale ja przez ten czas oprcz nóg zgubiłam 8cm w biodrach i 10cm w talii, tak więc ogólnie z ud zeszło najmniej! Myśle, że pod podstawą jest polubienie ćwiczeń, bo inaczej długo się nie wytrwa! U mnie było to o tyle łatwiejsze, że zawsze sporo się ruszałam...do czasu dostania pracy siedziącej, pisania magisterki i takich tam i przez 1.5roku przytyło mi się baardzo. Ja ćwiczę cały czas i nadal coś tam gubię! ale grunt to się nie poddać i polubic siebie! powodzenia:)