Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Frotka

Który podkład polecilibyście

Polecane posty

do cery mieszanej z tendencja do przesuszania sie? Taki,ktory by rowniez nawilzal cere... Ostatni fluid jaki kupilam (Loreal Infinible)rozsmarowuje sie fatalnie,zostaja na cerze takie mazy i skora sie przesusza i jednoczesnie swieci:( Wczesniej uzywalam max factor lasting performace,byl o niebo lepszy,ale tez w niektorych partiach twarzy nie chcial sie ladnie rozsmarowac i lekko przesuszal skore...

Gość Anetka86
Polecam Ci szczerze L'oreal ideal balance. Wlasnie dla skory mieszanej, a teakze gdy skora potrzebuje nawizenia. Poprostu wyczuwa potrzeby skory. :) Natomiast nie polecam Ci cachmere perfect l'oreala bo strasznie wysusza no chyba ze masz bardzo tlusta skore

Gość Towarzyszka niedoli
Frotka, zdaje się, że mamy ten sam problem :(. Też skusiłam się na ten podkład i mam taki sam opłakany efekt. Właściwie zawsze tak mam i mnie to dobija. Kiedyś używałam Lumeny-Double Stay, ale chyba zmienili sklad, bo teraz jest do kitu. Potem przerzucilam się na Calming Effect z Avonu i byłam w sumie bardzo zadowolona. Teraz znowu go zamówiłam, ale mam mieszane uczucia, bo widzę, że wprowadzili jakieś zmniany:(, ale zobaczę, a nuż będzie jednak taki sam-nadzieja matką głupich :( Pozdrawiam

....i nie dosc,ze zostaja ochydne mazy,to jeszcze tam gdzie skora sie zgina powstaja takie jakby kreski,ktore wygladaja jak zmarszczki,okropnosc:( czy ktos jeszcze cos poleci??????

Gość up.......................