Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolina_007

potrzebuję opinii - pomóżcie proszę ...

Polecane posty

witajcie, od około 8 m-cy staramy się z mężem o dziecko, @ mam w miare regularny tj z poślizgiem 3-4 dni, w tym miesiącu zniknął na 5 tygodni, żadnych większych stresów nie przeżyłam, a i o staranich nawet zapomniałam w podczas ... testy wyszły mi negetywne (te z apteki) ale ponieważ miałam wszystkie objawy ciąży a do tego jeszcze brak @ postanowiłam iść do lekarza i zrobić prywatnie badania krwi żeby mieć je przy sobie ... no i cóż ... w dzień wizyty tj 01.06 obudziłam się rano z niespodzianką na prześcieradle, moje badania gdzieś się w ośrodku zapodziały (w pn będą to wyjaśniać) a ja nadal czuję się nie tak jak trzeba, @ jest dziwny w zasadzie raz jest potem niema i sama niewiem, jestem rozstrzęsiona, boje się, wizytę musiałam przełożyć teraz na czwartek z wiadomych przyczyn .... będę wdzięczna za każdą wypowiedź

Gość To samo tutaj....
Dostalam dziwna miesiaczke (krotka i przerywana), a przeciez bola mnie sutki i wycieka z nich siara...Mam tez temperature:( Zrobilam 2 testy - negatywne... I co tu robic??? Chyba czas isc do lekarza--- Madzia

Gość Do Karoliny
Witaj!! znam osobiscie przypadek mojej bliskiej kolezanki,ktora normalnie miala okres przez cztery miesiace a jednak byla w ciazy.

Gość Do Karoliny
Dwa lata temu zrobilam test ciazowy bo czulam sie dziwnie.Test wyszedl negatywnie ale ja dalej czulam sie inaczej wiec zrobilam kolejny test z apteki i tez negatywny.A wtym momecie biega obok mnie synek,ktory za rowny miesiac skonczy dwa latka:)

nawet niewiem ile znaczą dla mnie twoje słowa ... ale powoli tracę nadzieje, ogólnie zawsze mam pod górkę, stąd te moje obawy - wyszystko się wyjaśni w sumie zaraz po odnalezieniu moich wyników a potem po wizycie, ale do tego czasu chyba zwariuje ps apropo objawów ... okres zatrzymał się (01.06 początek, nawet teraz jak siedzę to z lekka mi niedobrze, a dzisiaj czułam takie kłucie w dole że szok - wkurza mnie to, bo po co to wszystko jeśli \"tam\" nic niema) jak masz na imie?

Gość anii
Karolina 007, a sa jakieś podejrzenia dlaczego nie możesz zajść w ciążę?

anii niewiem, 8 miesięcy staramy się, jesteśmy niby zdorwi - niewiem, w sumie teraz w czwartek zacznie się wszystko jeśli to nie ciąża .... boje się strasznie, tyle się słyszy :(

Gość anii
będzie dobrze zobaczysz, a ile macie lat jeśli można wiedzieć?

Gość anii
spokojnie młodzi jesteście, będziecie mieli dziecko. rozumiem, że robiliście już jakieś badania?

jeszcze nic konkretnego w tym kierunku, do tej chwili pochłonięci byliśmy, że tak powiem \"karierą\" .... w przenośni oczywiście, żadne z nas \"gwiazdy\" ;)

Gość Do Karoliny
Mam na imie Karolina tak jak Ty i mam 23 lata.Zycze Tobie i mezowi aby pojawil sie wam dzidzius.Jak nie teraz to puzniej ale napewno sie pojawi.Pozdrawiam serdecznie

Gość Do Karoliny
Ja nie planowalam dzidziusia i jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy czulam strach a zarazem radosc i mimo ze moj synek byl nie planowanym dzieckiem od poczatku ciazy byl CHCIANYM DZIECKIEM.

trzymam kciuki za pomyślność i tobie życzę również spelnienia marzeń .... mam tylko nadzieje, że mam w sobie jeszcze tyle siły

Gość czesto zaplakana
Witaj karolino, jestem w tej samej sytuacji co Ty-chociaz moze nawet gorszej.My staramy sie o dziecko juz prawie 6 lat i jak dotad bez skutku.Uwierz mi z miesiaca na miesiac mam nadzieje ze byc moze tym razem sie uda.Jakies 2 lata temu i do nas usmiechnelo sie slonce -ZASZLAM W CIAZE, ale masze szczescie nietrwalo dlugo (bo tylko 3 miesiace), niestety poronilam.Teraz zostala mam nadzieja. Musze dodac ze möj partner badal sie, i wszystko wskazuje na to ze mamy minimalna szanse na dziecko-ale jak juz pisalam MAMY NADZIEJE.