Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie uwierzycie mi.........

Nie uwierzycie co dzisiaj widzialem w centrum Katowic...

Polecane posty

Akcja dokładnie jak z Dnia Świra. Kobieta spacerowała z psem. Nagle pies wchodzi na trawe i zaczyna robic kupe. Robi jakis czas, ale widac ze nie daje rady. Nagle kobiete wola mezczyzna (ok 30 lat). Kobieta odwraca sie i widzi faceta z opuszczonymi spodniami w pozycji...robienia kupy. Facet sie usmiechnal i powiedział dokładnie jak w filmie: "s*am jak pani pies" :o Akcja miala miejsce ok godziny 18 na ulicy korfantego. Miedzy przystankiem na korfantego a ksiegarnia. Moze ktos tez widział???

Gość Nie widziałam
ale bardzo mnie to rozbawiło jak sobie wyobraziłam.

Tzn wiesz, facet nie robil tylko udawał. W ramach protestu przeciwko takim ludziom jak kobieta, ktore maja gdzies ze ich piesek zostawia odchody w miescie.

Gość heheheheheheheh no

Gość Nie widziałam
Własnie się domyślałam,że tylko udawał. Szkoda,że nie widziałam tej akcji. A co na to kobieta z pieskiem?

Gość heheheheheheheh no i dobrze
facet zrobil:-D Mnie też wkurzaja te pieski srajace gdzie popadnie:-PSą specjalne woreczk na psie kupy,dziwne ze rzadko ktoiry wlasciciel psow ich uzywa:-o

Kobieta nie zareagowala, tylko znowu odwrocila sie. Poczekala az piesek skonczy i poszla. Facet potem tez sie ubral i poszedl na przystanek. Jeden z gosci na przystanku zaczal bic mu brawo :D

Gość Nie widziałam
jednym słowem zachowała kobieta stoicki spokój. hi hi hi

Ta kobieta byla typem takiej damulki z poniesiona glowa :o jak ja nie lubie takich ludzi...

To samo pisał gość o akcji jak w Wietnamie był!!!! PEŁEN SZOK !!! W Hanoi to się stało również!!! Naprawdę. Poszedł na jogging, a tu ma babacia wyskakuje i przed nim sra. Przysięgam!!!:( PS. może to rodzina?:o

Gość susi
ja raz zwrócilam uwagę babie że jej psisko sra pod drzwiami urzędu wojewódzkiego to mnie chciala poszczuć "kochanym zwierzakiem". chory kraj....

Gość Nie widziałam
a jak jeden w kopalni srał, w ciemnościach to mu łopatę podłożyli. Jak zrobił to chciał zobaczyć co i ile. I chłop się zdziwił, że nic nie ma :D

buhahaha! wreszcie coś pozytywnego w tym dniu. dzięki, myślałam, ze pójdę spac w minorowym nastroju...

I miał wielki dylemat gość czy szanować starych ludzi no bo taki numer ( a to taki przystojniacha z Iranu - tam się urodził). A jeszcze wam powiem, że ten świat jest nieobliczalny. Jeden z moich najlepszych znajomych to...Hindus. Mieszka w Indiach i podsyła mi zdjecia. Niektóre są ZAJEBISTE. ostatnio w maju omal się nie poryczałam ze śmiechu jak przysłał mi serię only in...- może też macie te zdjecia. Na przykład jak w Bangldeszu ludzie na pociągi włażą, albo jak w Indonezji jest targ i szmaty leżą na torach kolejowych - to jest zdjecie \"Only in Indonesia\". Ale only in China jest najlepsze. Jest wielkie zdjęcie basenu, gdzie nawet szpilki nie ma gdzie wbić - taki tłoczek:(

Gość Nie widziałam
no wreszcie i ja się dziś ubawiłam

Gość niech zyja...
ty jestes jebnieta!! :O i masz drugi nic- 'glupia' prawda?

Gość Nie widziałam
do niech zyja => spadaj

Ach Boże - mam jeszcze zdjęcia z Bollywood i takie tam. Bollywood jest najlepsze! Ach jak ja się usmiałam - a w Pakistanie to na ciężarówce tyle, że cud, że się nie rozwaliła. I potem się dziwić, że promy toną:(

a ja pozdrawiam Dixie Chicks:) na pewno mnie nie czytają teraz, ale pewnego dnia... hello groźne Dixie - a co sądzicie o tej masakrze na Irakijczykach niedawno? Amerykańcy postanowili żywym zapłacić zanim jeszcze proces się skończy:(. Jezu - jak świat światem jeszcze takiej wojny nie widziano:(

Gość do nie uwierzycie mi.........
wiem, wiem, ze coraz wiecej pier...nietych ludzi chodzi po tym kraju, oczywiscie mam na mysli przeciwników zwierząt i przeciwników posiadaczy zwierząt, ale to przeciez nie nowośc, a bycie porównanym do bohatera z filmu " Dzień świra" to bynajmniej nie jest komplement, jak czytam posty niektórych oszołomów to życzę by sie udławili swoimi słowami-------- jak bym miała do wyboru zostac na bezludnej wyspie z psem lub z człowiekiem który jest przeciwnikiem zwierząt to wybrałabym oczywiscie psa, a swoja drogą to facet chyba musiał byc nacpany, ten który zdjął te spodnie

konkretnie sa swirami i tyle

Gość katowiczankaaa
a ja bylam tez dzis w katowicach i to na korfantego ale 2 h wczesnije:(

Gość niektorzy nie muszą ćpać
aby świrować:-PA ten facet dobrze zrobil,przynajmniej ylo zabawnie:-D

chyba wiem o co ci chodzi:(

Korfantego to duża ulica - największa. Tam się wszystko może zdarzyć. A raz koło Empiku w biały dzień babkę okradziono. Tez możliwe:( I wszyscy się gapili. I babkę okradziono. A raz w pociągu zimą do przedziału weszli tacy jedni i kazali się wszystkim rozbierać, a mnie raz konduktor chciał torbę ukraść i 1zawłaszczył mi bilet. i to wszystko w Polsce:) w centrum Uni Europejskiej:(

o żesz ku......