Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajaca sie

chlopak taki jak ojciec?

Polecane posty

Gość liselle
nie slabe, one sa wrazliwe, a w szkoel rzadza cwaniaki, ci co blaznuja, zatem oni NIEPOTRZEBNIE CZUJA SIE INNI, ZATEM GORSI GDYBY W KLASIE PRZEWAZALA CZESC TAKICH JAK ONICZYLI WRZLIWYCH A BLAZNOW BYLOBY 2 TO WLASNIE BLAZNY CZULYBY SIE INNE, GORSZE, A ZATEM SLABE

nie wierze, zeby na nasze życie aż taki wpłw miało to co powiedza, czy co robią moje koleżanki....bede szukać faceta bo inne mają??? to chyba tez zależy od wieku

Gość zastanawiajaca sie
żbikowa ja jestem osoba silna psychicznie, z moimi przezyciami raczej dawno powinnam sie zalamac. co do pewnosci siebie to mi jej nie brakuje. wszystkie moje doswiadczenia (przede wszystkim te zle) bardzo mnie wzmocnily. ja nie chce ciagle byc silna. poza tym bardzo chcialabym kochac i byc tak naprawde kochana. zniose duzo ale jak jestem samotna to na zewnatrz sie trzymam ale w srodku wyje z bolu. moze cos w tym jest ze cale zycie nigdy nie spotkalam sie z ojcem. no ale odbiegamy od tematu troche.

Gość liselle
HO HI FAJNE:) ale 8 pkt to nieprawda, czesto fajni facei sa wolni, bo wrazliwi i z sercem:)

no troche odbiegamy...fakt. ja po prostu hipotetyzuje, wyciagam wnioski z obserwacji które nie musza byc słuszne. ja mam szczescie miec ojca, w miare normalnego człowieka :P i po prostu porownuje, bo jakos nigdy nie miałm strasznie silnej potrzbey, zeby z kims byc. Zawsze uwazałam, że zwiazak i bycie sama ma swoje plusy i minusy i tyle.

Gość liselle
tak bo czuja sie inne, one nie maja, inne maja, sa w mniejszosic i czuja sie gorsze poza tym facet to wiele profitow, to tez ma wplyw na to, ze kobiety go cha - to moje obserwacje

a co do tematu...to odnajduje troche cech mojego obecnego faceta z cechami mojego ojca. Identyczny wzrost, obydwoje małooo romantyczni :/ , wogole podobna sylewtka, no i pare tam innych

Gość liselle
do cos w tym jest:) tak te trwale i mozne zakochania:)) a zonka malutka jak mama?:) i czula i kochajaca?:) to skarb:)

Gość liselle
mozne=mocne

Gość zastanawiajaca sie
prosze o kolejne wypowiedzi, im wiecej osob tym latwiej bedzie wysnuc pewne wnioski :)

Gość liselle
ja musze sie wyspac na spotkanko z miloscia:) bede miala oczka brzydkie:P

ogladałam kiedys w jakims programie, ze ksiaże Karol miał taką nianie(pokazywali jej zdjęcie) która była prawie identyczna jak jego wilka miłość camilla :P

Gość zastanawiajaca sie
hehe no nawet przyklad z zycia slaw :) dobranoc żbikowa, dziekuje za Twoja aktywnosc :)

jak narazie to trafialam na gorszych od ojca ale mam nadzieje ze moja intucija podpowie mi jesli trafie na podobnego do ojca-wtedy bede spieprzac gdzie pieprz rosnie.

Gość zastanawiajaca sie
czy nikt wiecej nie ma nic do powiedzenia w tym temacie?:(

Gość zastanawiajaca sie
odswierzam

Gość gość
Odpowiem. po tylu latach od założenia tematu i ja mam coś do powiedzenia. Też mnie takie rzeczy zachowania interesują i szukałam odpowiedzi na takie same nurtujące mnie myśli. I muszę przyznać jest w tym coś. Od niedawna zauważyłam podobne cechy między moim chłopakiem a ojcem, niestety są to te negatywne cechy, zachowanie po alko, brak romantyczności, bezradnosć itp... I chcę też dodać, że moj ojciec często wyjeżdżdzał, wlaściwie to żadko bywał w domu, a poźniej wyjechał na stałe za granice, brakowalo mi go i myślę, że to wywarło bardzo dużo na mojej psychice, ponieważ jestem teraz bardzo wrażliwą kobietą i często czuję sie samotna, brakuje mi kogoś u boku. Chciałabym mieć faceta na wyłączność, a on mi ucieka, jak kiedyś ojciec, to tu, to tam....