Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej44

Co sadzicie o kobiecie ktora...

Polecane posty

Gość podpucha
daleka jestem od tego, lubię ludzi i nie wyśmiewam się bynajmniej. Tylko irytuje mnie czasem jawna głupota i prostactwo, na to nie jestem obojętna.

Gość Andrzej44
Piszesz o prostactwu! to co sadzisz o naszym zwiazku?

Gość podpucha
o prostacwie jak już. Nasz? Wybuchowy....:-) A tak na poważnie, nie mnie to oceniać. Kazdy sam o sobie decyduje i swoim życiu, ale co to zażycie bez iskierki? Nie wyobrażam sobie.

Gość Andrzej44
A Ty jestes mezatka?

Gość podpucha
spowiedź?

Gość jaadziaa
Dobranoc 🖐️

Gość podpucha
Kolorowych

Gość Andrzej44
Podpucho... to nie spowiedz. Cos mi sie widzi ze jestes bardziej samotna niz Ja. Pozdrawiam i zycze milych internaltow z ktorymi bedziesz mogla popisac,pa!

Gość podpucha
Bardziej samotna? Nie szukałam tu pomocy, w przeciwieństie do Ciebie. Slonecznego dnia :D A pisałam,że podpucha..............

wiesz.dla mnie to pozadanie powinno przyjsc razem z miloscia ale nie od razu wiec sie nie zalamuj!!!!!!!!!!!!napewno w odpowiednim momencie nadejdzie i bedziesz sie cieszył ze tyle czekałes bo to napewno bedzie cos extra:)pozdro

Gość Andrzeju Podpucha ma rację
czy ty wogóle prosisz o radę, czy się żalisz, czy też chwalisz? bo nie rozumiem. Jadzia napisała ci prawdę, ale nawet nie odpowiedziałeś, zaślepiony intrygująca rozmową z podpuchą - podpuszką ;). Wydaje mi się, że nie masz żadnego problemu, tylko jesteś zainteresowany poznaniem kogoś ciekawego... , ale powinieneś inaczej sformułować temat swego postu , np '' poznam interesującą kobietę , która by się we mnie zakochała mimo mojej aseksualnej facjaty ,czy też 44letniego sflaczałego ciałka, albo rozdartej japy '' :P pa, kłótliwy kolesiu🖐️

Gość prawda prawdziwa