Justinka 0 Napisano Czerwiec 5, 2006 Dziewczyny!Jakie polecałybyście firmy produkujące najlepsze błyszczyki do ust? Piszcie!! :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buka jest wszedzie Napisano Czerwiec 6, 2006 ja lubie Lancome Jucy tubs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potyliczka 0 Napisano Czerwiec 6, 2006 Ja lubie Inglota w tubce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justinka 0 Napisano Czerwiec 6, 2006 A co sądzicie o błyszczykach L`Oreal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaledonia Napisano Czerwiec 6, 2006 Loreal może byc.Kolezanka ma i sobie chwali,ale za drogie dla mnie.Dla mnie rewelacja jest Astor Prismatic z pedzelkiem.Nawilza usta,dosc dlugo sie trzyma i swietnie wyglada.No i kosztuje polowe tego co Glam shine Loreala(ok 20zł) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Madda Napisano Czerwiec 8, 2006 spróbuj Diadem nabłyszczającą pomadkę do ust, kosztuje ok12 zł, a jest rewelacyjna, lepsza od Isa Dory czy Max factor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lusieczka Napisano Czerwiec 8, 2006 miałam glam shine- rewelacja, bardzo lubię:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ilonkaa 0 Napisano Czerwiec 9, 2006 A co sądzicie o błyszczykach firmy Miss Sporty??Dobre są?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
limonka 0 Napisano Czerwiec 9, 2006 IsaDora L\'oreal Bebe w tubce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blekitnooka 0 Napisano Czerwiec 9, 2006 ja jakis czas temu kupilam sobie zestaw sunsilka i dodawali gratis blyszczyk firmy wibo, blyszczyk jest slodki, karmelowy, slicznie sie mieni na ustach, ladnie pachnie i jest bardzo tani :) wiec w sumie ma same plusy. Jest to blyszczyk w tubce, ma kolor ale na ustach jest bezbarwny, ma malenkie rozswietlajace drobinki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tatakta tak Napisano Czerwiec 9, 2006 tylko loreal glam shine :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polecam prismatic Napisano Czerwiec 9, 2006 mialam i glam shine i margaret astor prismatic. i jeden i drugi jest swietny, roznia sie cena i to dosc znacznie, oczywiscie na korzysc prismatic. polecil mi go sprzedawca w drogerii i jestem naprawde zaskoczona trwaloscia - to tylko blyszczyk, a pozostaje na ustach nawet po jedzeniu... nie jestem pewna, ale on chyba lekko powieksza usta, w kazdym razie po nalozeniu czuc takie fajne mrowienie ... za 20 zl naprawde WARTO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeee Napisano Czerwiec 9, 2006 a błyszczyk nalezy dobierac do koloru pomadkiktora sie maluje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takkkkkkk Napisano Czerwiec 9, 2006 ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przeciez byłyszczyk mozna nakl Napisano Czerwiec 9, 2006 adac bez pomadki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaledonia Napisano Czerwiec 10, 2006 błyszczyk nakłada się bez pomadki.Ja wybieram te najbardziej naturalnie wyglądające na moich ustach i najczęściej bez drobinek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość san-di Napisano Czerwiec 16, 2006 Ja uwielbiam Glam Shine Sorbet =) Jestem jego wieeelką fanką. Jest bardzo trwały, pięknie mieni się na ustach i ma smakowity zapach. Doskonale prezentuje się na zdjęciach (jezeli ktoras zajmuje sie fotomodelingiem). A co do tego czy blyszczyk naklada się na pomadkę....oczywiście, że tak, jednkaże nie jest to reguła. Jeżeli błyszczyk ma intensywny kolor, np. czerwony to nie nakłada się go na pomadkę. Błyszczyki bezbarwne nakłada się na środkową część warg, aby optycznie powiekszyć i sprawić, aby wyglądały bardziej apetycznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pupa********only Napisano Czerwiec 16, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość VANESSA LORENDZ Napisano Marzec 1, 2008 polecam błyszczyki AA OCEANIC są świetne , dobre są też Wather shine Maybelline NY (jak ktos nie lubi w błyszczykach świecących się pigmętów) odradzam DAX cosmetic ponieważ mają smak CHEMII i nie sa takie dobre, za to najlepsze do szkoły są NIVEA - szybkie , dobre i wmiare tanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sykstinajn 0 Napisano Marzec 1, 2008 Ja bardzo lubię Rimmela \"Sweet jelly\".Pieknie pachną,ślicznie wyglądają na ustach,ale minusem jest to,że gdy produkt się kończy cieżko go wycisnąć z tubki :o Reszta na plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja luuubię... Napisano Marzec 1, 2008 hmmm... bezbarwny błyszczyk to na pewno z Avonu Watermelon z serii Colortrend, tak pięknie pachnie (i smakuje), że mogłabym nim ciągle smarować usta :) z kolorowych piękne, rozświetlające są błyszczyki z Joko, ostatnio w drogerii wypatrzyłam jakiś Maxi - nieznany mi błyszczyk powiększający, z maleńkimi drobinkami, zbliżony do koloru warg, naprawdę piękny, dodatkowo super pachnie, a u mnie to duuuży plus :). No i mój faworyt - Eveline 3D shine&Care - delikatny, z drobinkami, o zapachu i smaku słooodkiej brzoskwinki, jedyna wada, że się trochę zbyt "lepi". Wszystkie opisane błyszczyki z najnizszej półki :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ilkaaaa Napisano Lipiec 22, 2008 ja polecam blyszczyki firmy paloma są naprawdę super .Ślicznie mienia się na ustach a w dodadku są super tanie (ok.4-5zł) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karolcia_15 Napisano Październik 28, 2009 najlepsza firma to avon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellinka 0 Napisano Październik 28, 2009 eveline jungle show moj ulubiony a do tego tani :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LadyMorgana33***** Napisano Październik 31, 2009 1Loeral-G lam Shine 2 ostatnio kupiłam fajny w avonie-na paletce do aplikowania pędzelkiem, super neutralny kolor, ładnie wygląda długo się trzyma,taki do codziennego użutku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość drazetka Napisano Styczeń 10, 2010 polecam firme soap and glory piekne blyszczyki powiekszajace pachna czekolada lub cukierkami zalezy od koloru pasuja na dzien i na wieczor ladnie blyszcza usta szczypia dosyc mocno ale przechodzi a efekt piekne pelne usta pachnace slodko bardzo polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kora_______ Napisano Styczeń 10, 2010 Najlepsze moim zdaniem są Chanel Levres Scintillantes :-) Jestem im wierna od lat, bo są bardzo trwałe i mienią się jak żadne inne. Używałam też Lancome Juicy (w tubkach) ale jak dla mnie to one mało kryją i szybko je "zjadam". Błyszczyki z Estee Lauder mają zbyt duży brokat i gdy błyszczyk już zniknie z ust to pełno na nich twardych brokatowych drobinek. Błyszczyki Lancome Color fever też są fajne,ale moim zdaniem nie tak trwałe jak Chanel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kora_______ Napisano Styczeń 10, 2010 Prismatic Astor też miałam, ślicznie pachnie jest taki jakby silikonowy i usta po nim są bardzo delikatne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mirabella ... Napisano Styczeń 10, 2010 Ja kocham sally hansen ... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariss 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Ostatnio mam Lancome 021 i na szminkę np. Guerlaina nr 671 wyglada bosko! i bardzo naturalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach