Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mitochondrium

Johnson Johnson, Holiday Skin -polecam

Polecane posty

Go艣膰 midka
a jak posmarujecie sie tym Holiday Skin to rozumiem np gdy bierze sie prysznic to on sie zmywa to po prysznicu kladziecie now膮 warstwe? a gdy juz macie na sobie sporo warstw i wezmiecie prysznic to chyba juz nie nalezy smarowac? czy po prysznicu sa zacieki?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jolciaaaaaa
hej,ja kupilam Holiday skin w pon,wersje dla jasnej karnacji,smaruje sie codziennie,zrobilam przerwe tylko na jeden dzien,jestem bardzo zadowolona, ale przeraza mnie,ze piszecie, ze tworza sie zacieki!!mam nadz,ze mi sie jednak nie zrobia...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monii
Witam! Tez polecam ten balsam J&J, u偶ywam go juz ponad dwa tygodnie, mo偶na powiedzie膰 codzie膰 lub co drugi dzie艅 sie nim smaruje, opalenizna jest 艂adna br膮zowa, nic mi si臋 NIE wa艂kuje, ani nie ma 偶adnych zaciek贸w nie wiem dlaczego u niekt贸rych takowe rzeczy wystapi艂y :/, co do kremy tej samej linii J&J Holiday to nie bardzo jestem zadowolona, s艂abe s膮 efekty moim zdaniem. Trzeba tylko pami臋ta膰, 偶e przed nalo偶eniem na bu藕k臋 trzeba dok艂adnie oczy艣cic twarz, w miejscach gdzie pory s膮 zatkane kremik nie 艂apie, ale to chyba jest normalne hmmm...nio to tyle, wi臋c co do balsamu polecam, aaaa....jest jeden ma艂y defekt, po oko艂o dw贸ch godzinach balsam ma troszk臋 nieprzyjemny zapach, ale czego si臋 nie robi dla pieknej opalenizny. pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 irkaa
ja go mam, i na mnie nie dziala :( moze dlatego ze jestem juz opalona haha, wiec zostawie go na zime

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hihihohkk
prosze opare s艂贸w na mojego maila co do tego balsamiku. Co z twarza trzeba wypeelingowac? a cialo wydepilowac??? dziekue z gory

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martensik
hejka balsam J&J REWELKA!!!!!!! dla kazdego, dla ka偶dej sk贸ry, po peelingu, bez peelingu, zawsze i wsz臋dzie, na noc na dzie艅, nic doda膰 nic uj膮膰; podobny jest balsam Garnier mu艣ni臋cie s艂o艅cem i Dove

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mania_16
Ja mam za dwa tygodnie bal gimnazjalny i mama mi kupi艂a ten J&J balsam i kilka razy si臋 na pr贸b臋 smarowa艂am i nic mi sie nie wa艂kuje. Ju偶 kiedy艣 go u偶ywa艂am i powiem, 偶e jestem zadowolona. My艣l臋, 偶e to wa艂kowanie zale偶y od rodzaju sk贸ry i to raczej nie balsam schodzi a nask贸rek stary. Moja rada jest taka, 偶eby sobie kupi膰 g膮bk臋 tward膮 i po prostu codziennie si臋 ni膮 my膰 i tym samym 艣ciera膰 nask贸rek (taki rodzaj codziennego delikatnego peelingu). A co do twarzy to my艣l臋, 偶e lepiej troch臋 balsamu zmiesza膰 z kremem, kt贸rego u偶ywacie na noc i si臋 posmarowa膰. A i jeszcze mam rad臋 na ten zapach przykry... najlepiej sobie kupi膰 ten balsam na noc i posmarowa膰 si臋 wieczorem, p贸j艣膰 spa膰 i wtedy nic nie czu膰 :D

Udost臋pnij ten post

Ja rowniez polecam.Opalenizna jest widoczna juz po pierwszym uzyciu,nie ma zaciekow i zapach jest calkiem znosny (w porownaniu np. z samoopalaczami).Ja kupilam go w UK,cena: 3,5 funta,cera jasna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakto
ja niestety bardzo chcialam ostrzec przed samoopalaczem. moja skora wlasnie po holiday skin zaczela sie MAKABRYCZNIE przetluszczac. Fakt przez kilka pierwszych tygodni bylo super i kolor rewelacyjny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maja_malna
Kupi艂am ten balsam 3 dni temu. Do tej pory u偶ywa艂am tego na noc i by艂am zadowolona. Ten balsam jest du偶o gorzszy. Wzie艂am sobie rano prysznic i posmarowalam sie balsamem. Teraz w艂a艣nie wysz艂am spod prysznica. Jest 24:00, a wi臋c mine艂o jakie艣 10 godzin od aplikacji. Na r臋czniku s膮 plamy :(:(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pizmak14
J&J jEst wSpania艂y ;)) Za pierwszym razem wida膰 trOChe smugi ale juz za dtugim kolor sie wyr贸wnuje ^^ Ka偶dy mi zazdro艣ci takiej opalenizNy :D pOleCam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pizmak14
Br膮zOwiutka jestem ^^ Ju偶 za 2 razem wida膯 efektY :))

Udost臋pnij ten post