Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leniuch

Sesja.. / Nie chce mi się uczyć !!

Polecane posty

Gość hm hmmm
Na wykladach rzadko goscilam... na jednym w sumie regularnie bo byla lista .. co widac mi nie pomoglo bo to wlasnie psychologia :D Cwiczen w sumie tez malo-angielski, informatyka i 2 cwiczenia juz takie typowo dziennikarskie, wiec przynajmniej zaliczen nie mialam duzo

Gość Leniuch
mysza, ja też mam pracę siedzącą, siedzę sama i nikt mnie nie kontroluje właściwie (szef dzwoni czasem :P i tyle) ale spędzam w pracy dużo godzin. Uczysz się w pracy? Ja czasem tak, no ale ostatnio po prostu nie mogę się skupić, chyba pójdę do psychologa :P może jakieś witaminy sobie kupić.. nie wiem co robić

Gość hm hmmm
Ja pilnuje dziecka dorywczo, energicznego malucha takze nie ma szans na nauke przy nim... na szczescie na sesje zabrala go babcia. Co do nauki to ja mam cos takiego, ze jak juz wpadne w jej wir to jest ok... ale zeby w ten wir wpasc i zlapac rytm to rzeczywiscie potrzeba mobilizacji... Zazwyczaj moja mobilizacja jest zblizajacy sie termin egzaminu :D Moze pij magnez i jakas lecytyne sobie kup... choc to raczej w sposob zauwazalny na psychike nie wplywa... Ale to tak czasem jest jak sie zaczyna pracowac... nauka gdzies spada na dalszy plan w naszych umyslach :D

Gość hm hmmm
A moze masz jakies problemy albo sie stresujesz? Ciezko sie uczyc na stresie

Gość Leniuch
Szczególnych problemów czy stresów nie mam raczej.. Chociaz fakt, ze czuję się przemęczona trochę :O Pracuję od ok.3 lat bez urlopu i może to w końcu wychodzi. Qrczę , nikt nie jest robotem. Niestety o wakacjach mogę sobie jedynie pomarzyć :p Biorę magnez i żelazo i nic.

Gość Leniuch
a w weekend mam 2 egzaminy :O dobrze, że jeden to zerówka.. A przy dziecku to spokoju nie masz, wierzę Ci! ;)

Gość hm hmmm
No bo magnez i zelazo raczej z przemeczenia cie nie wylecza... Musisz po prostu jakos tak sie zmobilizowac w sobie :) Ja to wlasnie sesje tak zdaje jak robot troche, ucze sie zdaje i tak w kolko, nawet sie nie zastanawiam glebiej i nie przejmuje niczym :D

Gość Leniuch
Teraz jestem na drugim roku i do tej pory jakoś się ta mobilizacja udawała, w sumie jak dotąd miałam tylko 1 poprawkę, to chyba nie tak dużo. Ale teraz jakoś nie mogę się wziąć w garść

Gość hm hmmm
Po prostu, internet i inne rpzeszkadzacze na bok i do nauki, bez ociagania sie! :)

Gość Leniuch
he he bezlitosna jesteś, ale masz rację :P

Gość hm hmmm
no... ja jak sie ucze to robie sobie zakaz korzystania z internetu :D dzisiaj moge, na pocieszenie za ta dwoje :P od jutra znowu siadam

Gość Leniuch
No i pierwszy konkretny pomysł na mobilizację ;) To zaraz wyłączam kompa :(

Gość hm hmmm
wszelkie emdia strasznie rozpraszaja uwage, jak masz ochote na przerwe w nauce to wtedy najlepiej idz cos zjedz, wypij herbatke... ale bron Boze net :D ja zawsze strasznie duzo jem w sesji ;) :P

Gość Leniuch
no ja właśnie też !! :P idzie lato a tu zamiast chudnąć to tyję przed sesją :O

Gość hm hmmm
A ja jem i nie tyje! :D Taka juz mam nature-jem sporo, a trzymam wage juz od lat

Gość hm hmmm
Ja leniuszku uciekam :P Jak chcesz to podaj swoje gg... jakbys miala problemy z mobilizacja to pogadamy :P

Gość yen20
buuuuuuuuuuu! mi tez sie nie chce jak cholera. jest taka pogoda,ze spalabym calymi dniami. :( i chyba faktycznie trzeba ten net odciac, bo rozprasza,zabiera czas i dekoncentruje. a jeszcze 5 egz przede mna! :(((

Gość jak mi dobrze
mam już to wszystko za sobą! Studia skończone! Magistra już mam! I jestem szczęśliwa. Współczuję wam.

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej