Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

no_name

Spóźnia mi się ! Kto poczeka ze mna?

Polecane posty

cykl na schemacie ma ok. 60 dni a przyczyna wcale nie sa zabyrzenia ani ciaza:) ale Tobie zycze powodzenia,moja siostra sie stara o bobasa i zaczyna sie zalamywac:( wszystkim zycze powodzenia by zajsc albo zeby nie zajsc w ciąże :)

Gość pati87905
pozdrawiam rowniez i milego dnia:)

Gość myniaaaaaaa
o kurcze - ale wymiana zdań...

czesc myniaaa... ciezki dzien:/ mam takie....za przeproszeniem kurwiki w oczach,mam ochote biegac...pocieszam sie tylko,ze to na okres...niemalze caly jeden cykl mi \"wypadl\" z kalendarza,stesknilam sie za @ :) stawiam na niedziele/poniedzialek

Gość kaguś
no ale wy sie nie martwicie o ciąze...a mi sie spóźnia 10 dzień... mi obawiam sie ze to nei jest normalne..a nawet neiw iem jakie testy kupić, jakie są najlepsze..jakie najłatwiejsze w uzyciu..ile kosztują...

Gość porcelanka
ja kupowałam takie z bobaskiem nazywa się Quick view i jest bardzo wiarygodny, ok 99 procent, kosztuje ok. 13 zł. musisz przeczytać instrukcję i zrobić test z porannego moczu, nabierasz mocz w pojemniczek i pipetką dołączoną do testu nanosisz 3 krople siuśków :) na takie pole i za 3 minuty masz wynik, wszystko napisane jest w instrukcji, test przed zrobieniem nie może leżeć na słońcu ani w zimnie, najlepiej w temp. pokojowej. Pozdrawiam i nie bój się, zrób test jak najszybciej, mususz wiedzieć, czy zostaniesz mamą, czy nie. Głowa do góry :) 🌻

Gość kaguś
no-name...obyś miala racje...a stracha mam chooooolernego..... ;/ a narazie i tak nei mam jak kupić testu chyba ze w poniedzialek...(to już będzie 13 dzien op€uźnienia) ale moze do poniedzailku dostane tej miesiączki!!! ;(

kaguś dasz rade:) jeszcze nie raz w zyciu to przezyjesz:) cierpliwosci...okres bedzie...zobaczysz!!!!

Gość kaguś
ale ja rozumiem...nie zabezpiczyć sie przed stosunkiem...i teraz sie bać... ( w zyciu bym takiego czegos nie zrobila bo zawsze uwazam) ale tu teraz mam stracha po zwykłej palcówie... bo niedajboże przez przypadek...ehh..no wszystko ejj możliwe ...;( ale czekam do poniedzialku...boże nigdy tak strasznie nie chialam tej miesiączki!

kagus bedzie ok,szanse sa minimum,szkoda ze nie pamietasz czy sperma sie nie mogla dostac do srodka na palcu np. ale szanse masz minimalne...uspokuj sie:)

O Boshe ale pajak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobranoc,przenosze sie do swojej sypialni :)

Gość myniaaaaaaaaa
cześć - u mnie dalej nic... ale jestem już teraz spokojna że to nie ciąża. Czekam z Toma no_name - może dostaniemy jednocześnie :-)!!!!!!

Gość czekajaca rowniez..
ech...:( no niestety kochane ja tez musze dołączyć do frona czekających..jej...to naprawde wykańcza. A teraz jeszcze ta sesja i upały..:( juz 5 dni spóźnienia w dodatku mam powód aby sie denerwowac. Bardzo to cięzkie. Bolą mnie w dodatku piersi, kręgosłup (mam lekkie skrzywienie), krzyż, i brzuch jakos dziwnie. Tzn. w sumie nie dziwnie, bo tak jak w czasie okresu, ale jego ciągle nie ma..a ja musze sie skupic na nauce..u kurcze...

Gość kaguś
ja tez tak raz mialam wogóle nie moglam sie skupić na nauce.... teraz tez sesja..a ja sie stresuje... dziś już 11 dzień spóźnienia...a miesiączki a ni widu ani słychu... ;( czekam do poniedziałku....

Gość czekajaca rowniez
a slyszalyscie moze o sposobach na wywolanie spozniajacego sie okresu? ja czytalam gdzies na kafe o 2 tabletkach polopiryny na wywolanie i cieplej kapieli..zastosowalam ok 2 h temu i nic :( jesli to ma pomoc to kiedy?

Gość Wioletka
polopiryna i gorąca kąpiel okres powinien przybyćdo 2 dni,przyznam próbowałam i nic dostałam okres dopiero po 56 dniach ale w moim przypadkustawiam ze miałam jakąś infekcje lub zaburzenia co do polopiryny podobno działa

Gość czekajaca rowniez
hmm..no mam nadzieje, bo od kilku dni jestem nie do wytrzymania - sama dla siebie i mojego chlopaka. Mam tak straszne wahania nastrojów, ze hej..:( no i czekam i czekam i czekam zamiast sie uczyc...mam nadzieje , ze szybko zadziala, chociaz spodziewalam sie ze nastapi to prawie ze natychmiast - nadzieja matka glupich..:(

Gość Wioletka
nastrój może być kiepski bo za dużo myślisz czekając na okres. jeśli nie jesteś w ciąży to posprzątaj np mieszkanie tak żebyś się zmęczyła poprzestawiaj meble po dużym przemęczeniu też się pojawia okres

Gość czekajaca rowniez
przyznam ze nie robilam jeszcze testu wiec pewna byc nie moge..ech..piersi bola mnie juz od okolo tygodnia, no i brzuch tak samo, ale okresu ani widu ani slychu, ojj jak ja tego nie lubie..

Gość bigizigi
podobno goraca kapiel ale najpierw wypicie ze dwoch kieliszkow czerwonego wytrawnego wina pomaga no i calkowite rozluznienie luzik chociaz pewnie w tej sytuacji waszej o to nie jest latwo aha no i ostry sexsik tez pomaga w sumie mozna to polaczyc winko kapiel i sexsik:)

Gość czekajaca rowniez
heheh...czemu nie tylko wiesz, obwaiam sie ze ten seksik to ostatnia rzecz na jaka mój chlopak bedzie mial teraz ochote..heh...nie wiem czy kiedykolwiek jeszcze bedzie mial ;)

czesc dziewczyny:) witam wszystkie nowo przybyle:) szkoda,ze ten topic to nie przyslowiowa ostoja spokoju,ale mi jest razniej odkad go zalozylam i moge pogadac z kims kto ma taki sam problem bleblus uwierz mi kobito,ze...niecierpliwie sie bardziej niz Ty:)no cóż...51 dc czekam dalej:/ pieeeeeeersi mnie bola!!!!!!!!szału dostaje,kurwiki w oczach nadal są:P

a wiecie co dziewczyny...strasznie mnie piersi bolą i ciągle płacze:( zdalam dzis egz na 5 wyszlam z sali egzaminacyjnej i zaczelam ryczec:(

Gość czekajaca rowniez
kiedy wiec ten okres??????

czekajaca rowniez czuje,ze lada dzien...dzis 11 dzien po owulacji,wiec jeszcze troszke,ale tak masakrycznie sie czuje... chyba zebralo sie wszystko z tego cyklu co \"uciekł\" bo takto wyglada:/

Gość le nka
a u mnie ani okresu ani owulacji ani nic:( nawet mnie cycki nie bola,mam ochote sie napic wina!