Gość le nka Napisano Czerwiec 18, 2006 wypilam troche czerwonego wina-dla relaksu...Moze pomoze. Apropo jakie znacie inne domowe sposoby na nadejscie @? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 le nka podobno gorąca kąpiel,aspirynka,pnoc tez herbata z malwy... nie wiem na mnie nic nie dziala:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Czerwiec 18, 2006 słyszałam o malwie ale nie moge dostac:( na mnie tez nic-ehhh:O ty pewnie lada dzień dostaniesz a ja pewnie w ogóle. Kiedy mam zrobic test?jutro?czy za wczesnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 a kiedy byl stosunek i owulacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 le nka jak mozesz to podaj mi swoj nr gg pokazalabym ci swoj wykres z tego feralnego cyklu,ale jesli to nie problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Czerwiec 18, 2006 stosunek byl we wtorek i to byl 32 dc -mialam tego dnia dostac @, owulacja byla wczesniej sporo-bolal mnie wtedy jajnik jak cholera.Zreszta teraz to ja nawet nie wiem czy to byla owulacja w takim razie:( W zyciu mi sie nie zadzylo dluzej niz 37 dni cykl. Owulacje zawse mialam ok 15 dnia-czesto sie zdarzalo ze chodzilam do gina w nibezpieczne dni i sie smial ze moge teraz łapac facetow na dziecko-kretyn:P jestem totalnie zalamana, ja na serio mam sahare i jedynie to bol brzucha-i to niewielki-raczej takie odczwanie dyskomfortu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 le nka to test juz mozesz zrobic,ale z tego wychodzi,ze ta owulacja to moze kilka dni pozniej byla,ale gdyby byla teraz to bys zauzalya przeciez:) luzne gacie jak moj szwagier mowi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Czerwiec 18, 2006 ale jak kiedys-dawno temu robilam ten z bobasem to bylo napisane ze wykrywa 6 dniowa ciaze i ze trzeba go robic z porannego moczu. Jaki test bys polecila?Zaraz ide do tesco pierdziele to:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Czerwiec 18, 2006 wiesz nie chce zeby mi dal falszywy wynik a z drugiej strony jak mam robic rano to zaczekam moze do owtacia apteki jutro i kupie-sama nie wiem-wrrrrr:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 ten z bobasem podobno dobry i bardzo czuly dlatego moze wykryc 6 dniowa ciaze ale ze u Ciebie to niedawno bylo to zrob z porannego bedzie pewniejszy i nie trzeba go robic z porannego moczu,jutro dostaniesz okres pewnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 ale pokrecilam......zrob z porannego chociaz podobno nie trzeba z porannego:P sorry...mam ostatnio ciezkie dni:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Czerwiec 18, 2006 ale jak nie wiadomo?byla tylko jedna szansa na ciaze-w ten miniony wtorek,wczesniej nie bylo mozliwosci bo bylo z zabezpieczeniem. Wiec moze trzeba poczekac do jutra aby minelo te 6 dni od tego stosunku i wtedy bedzie w miare pewny co?Kupie jutro ten test-masz racje bedzie pewniejszy. Zaraz sie zrzygam ze strachu jak sobie o tym wszystkim pomyslę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Czerwiec 18, 2006 i ja źle przeczytałam! napisałaś niedawno a ja przeczytałam niewiadomo-widac ze jestesmy w stresie obie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Czerwiec 18, 2006 w ogole to sie budze od paru dni o 7 i nie moge spac-pewnie to ze sie tak stresuje blokuje nadejscie @. Jak bylas wczesniej w ciazy w ktorym dniu cyklu "wpadlaś"(przepraszam za okreslenie)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 no nazwijmy rzecz po imieniu wpadłam... dokladnie w 15 dniu cyklu,bywa... i jestem bardziej zestresowana niz myslalam bo juz nawet liczyc nie umiem:P Tak masz racje z tym testem,jeszcze troszke wytrzymaj ale ja czuje ze okres tuz tuz u Ciebie a mnie od tygodnia piersi bola :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Czerwiec 18, 2006 a mnie martwi to ze mnie nie bola-choc w ostatnim cyklu tez mi nie doskwieraly wiec moze nie jest to zly znak.Czekam do jutra bezwzglenie. I wiesz juz i tak bedzie co ma byc. Nie cofne czasu(a tak chcialabym...oj jak bardzo...) i zostaje pytanie tylko co dalej.Facet chce abym urodzila-nie wchodzi w gre usuwanie-jezeli chodzi o niego ,ale prawda jest taka ze to ja glownie zadecyduje. Co zadecyduje?nie ma pojecia:( ja gdyby byla inna sytuacja nie zawachalabym sie ani chwili i zalozylabym rodzine. Ale zycie nigdy nie jest takie łatwe i kolorowe:( pewnie myslisz sobie ze jestem gowniara ktora nabroila i teraz kombinuje jak posprzatac-czasami sie tak czuje mimo ze mam skonczone juz 25 lat:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 le nka pisalas juz w jakims poscie ile masz lat wiec nic sobie nie mysle:) a prawda jest taka ze i tak bys nie usunela,nie wiem dlaczego ale jestem o tym przekonana:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Czerwiec 18, 2006 ile mialas lat ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 tylko sie modle zeby ci nie przyszlo czekac prawie ms jak ja czekam:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Czerwiec 18, 2006 jezu chyba bym 10 kg schudla:) jutro rano zrobie test i napisze co wyszlo. Serio mam stracha.Fajnie ze jestes w tym trudnym czasie ze mna-dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 mialam 18lat,z owczesnym chlopakiem bylam 2 lata,potem zostal moim mezem, byl jak aniol i to zabrzmi smiesznie i BANALNIE ale...do słubu:( wzielismy go gdy bylam w 2 ms ciazy mimo sprzeciwu rodziny,trenowal na mnie 2 lata,nawet gdy bylam w ciazy zdrzalo sie ze podniosl reke...wytrzymalam 2 lata,od amtej pory nie kontaktuje sie z dzieckiem i ma syna gleboko w du**,nikt nawet komornik nie wie gdzie jest,zazelam studia,poznalam kogos,jestem z nim od 9 ms...chcialabym zeby sie ułożyło...mam marzenia,ambicje,aspiracje.... nie chce teraz drugiego dziecka:(Bosheeee ale dół!!!!!!!! ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 ja Tobie tez dziekuje :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siqo Napisano Czerwiec 18, 2006 Przepraszam, ze sie wtrącę, ale takie nakręcanie się i czekanie nie pomaga... Wiem, latwo mi pisać.Ostatnio sama szalałam, okres dostałam w 45 dniu jak już byłam zapisana do lekarza.Był trzecim po odstawionych tabletkach, dwa pierwsze przyszły normalnie, trzeci się, az tyle spóźnił... wykonałam dwa testy, przeczytałam dziesiątki tematów na roznych forach, dopatrywałam sie cudownych objawów, każde ukłucie w brzuchu potegowało fale podświadomie wywoływanego bólu... z nadzieja biegałam do łazienki, az się zapisałam do lekarza, po ostatnim tescie wziełam na wstrzymanie... Prawie spokojnie przespałam dwie noce, przestałam czytać i się nakręcać, az gdy juz na spokojnie szykowałam sie na po południową wizyte, rano bez najmniejszych obajwów dostałam okres... Takze trzeba uspokoić "głowę" bo to ona wpływa na takie huśtwaki i potęguje zaburzeni, trzymam za was kciuki na pewno bedzie dobrze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Czerwiec 18, 2006 Nie będzie teraz żadnego dziecka! Lada dzień dostaniesz @ i będzie luzik:) Przecież miałaś owulację, teraz masz oznaki nadejscia okresu. Już wkrótce odetchniesz głęboko z ulgą i po prostu to przeżycie będzie tylko nauczką na dlasze życie;) Naprawdę nie martw się bedzie dobrze. Sam fakt,że zaczęłaś nowe życie jest dobrym znakiem,że teraz już wszystko będzie się układało po Twojej myśli;) Skończysz studia,zaznasz życia, rozwiniesz związek i będzie pięknie zobaczysz. Wszystko co najlepsze jeszcze przed Tobą i to tak jak sobie to TY ułożysz. Teraz proszę wytrzeć nos, podnieść brodę wysoko do góry i pięknie,szeroko i szczerze się uśmiechnąć-o tak -:D :D:D Nie chcę słyszeć z Twoich ust o żadnym dole-zrozumiano??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Czerwiec 18, 2006 dzieki siqo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 Dziekuje Ci bardzo,tylko to wszystko poteguje fakt,ze mojemu facetowi sie zepsul telefon a jest w wojsku bo go zgraneli w lutym i szału dostaje,on tez sie denerwuje,ale lepiej mi teraz naprawde :** dziekuje siq-> masz racje...łatwo mówic,tylko ze ja sie nie nakrecam ale wyrzucam swoje żale i oabwy podobnie jak lenka i inne goszczace tu dziewczyny nie dlatego zeby sie nakrecac ale dlatego,ze jest mi łatwiej i nie musze wydawac fortuny na psychoterapeute zeby sie nie załamać zwlaszcza,ze moja sytuacja nie jest najelpsza jak pisalam wyzej a przy okazji rozmawiam z kims kto dokladnie wie co czuje ja i to pomaga,ale dzieki za rade:* Tylko,ze ja bym musiala tak wziac jeden dzien psychotropy zeby lezec patrzec w sufit i koledy spiewac tylko psychotrop by mi pomogl zeby sie wyluzowac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siqo Napisano Czerwiec 18, 2006 Rozumiem, ze pisanie ma głębsze znaczenie niż wspólne nerwy. Tak tylko chciałam dorzucić dla pocieszenia... Wiem, ze ciężko nie myśleć, bo sama gdy siadałam do intenrnetu w pierwszej kolejnosci kierowałam sie na fora dla młodych matek... Tylko ze sama nie wykonczyłam, nie spałam praktycznie tydzien, w szkole ciężko, w domu nie ma co ze soba zrobić...Wmówilam sobie ze jest dobrze, ze testy działaja, a Pani doktor to złoty srodek na wszystkie problemy.. Jakos trochę pomogło. Może ciepła kąpiel, maseczka, manicure i kieliszek wina na polepszenie humoru i choc chwilę relaksu pomoze spokojnie zasnąć i się odpręzyc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 wiesz co le nka...bardzo brzydko zrobilam wstyd mi na topicu\" ile sie czka na...\" ja tez robie duzo literowek ale ten teat mnie przyciagal :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 sigo mi sie spoznia prawie ms :P ja juz wszystkieo probowalam nie liczac ile kasy na bzdury \"dla poprawienia humoru \" wydalam:) do gorącej wody zaraz wskakuje:P ale dziekuje Ci bardzo,to miłe uzyskac wsparcie, miłe jest ze obce sobie osoby potrafia tak bezinteresownie sobie pomagac,zwlaszcza ze przeciez wykilkanie tych literek to tez czas i Ty pposwiecilas go nam,mimo ze juz ten problem Ciebie nie dotyczy:* dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja mam pytanie Napisano Czerwiec 18, 2006 a ja jeszcze dodam swoje trzy grosze nie ma co sie na zapas przejmowac testy ktore sa na rynku sa niezwykle czule bywaja owszem przypadki ze wczesnej ciazy test zrobiony za pierwszym razem moze nie wykazac ale takich odosobnionych przypadkow bywa zaledwie moze kilka procent nastepne testy juz ciaze na 100% by wykryly wy jednak czekacie juz na okres sporo czasu no_name np juz chyba ma 50 dc wiec podejrzewam tak na zdrowy rozum ze jakby byla w ciazy to nie tylko rano by test to pokazal juz ale i wieczorem z innymi dziewczynami tez jest podobnie a Ty lenka sie nie przejmuj 36 , 37 dc to jescze nie tragedia slyszalas ze dziewczyny tutaj dostawaly nawet w 55 dc wiec glowa do gory poczekaj po prostu do jutra i powtorz test i postaraj sie chociaz troche uspokoic idz sobie na spacerek wypij jeszcze troche tego winka obejrzyj jakis filmik skocz moze to kolezanki cookolwiek co Cie odpreza zrob no i glowa do gory bo jak napisalam jakas dziewczyna wczesniej najgorzej to dac sie tym cholernym nerwom poniesc aha i slyszalam jeszcze ze gorace parowki pomagaja przyspieszyc miesiaczke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach