Gość Cynamonek834 Napisano Czerwiec 29, 2006 Dziś rano znowu temperatura 36,4! Nio to już chyba wiem jak potoczą się moje losy w tym miesiącu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DjD 0 Napisano Czerwiec 29, 2006 A ja zaraz ide po test. Temperaturka z rana? 37,3 :-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DjD 0 Napisano Czerwiec 29, 2006 Zrobiłam test...i nie zostanę mamusią :) jupi:) mam tylko nadzieje,ze byl wiarygodny:) nistety,nie bylo tego quick,ale byl bobo-test:) No i negatywny...ach :) miesiączko nadchodź!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DjD 0 Napisano Czerwiec 29, 2006 A zrobilam tak jak no_name - wspaniała kobieta - powiedziała,ze mozna zostawic mocz na jakis tam czas.u mnie bylo to jakies 45 min,wiec chyba wiele z tego nie \"ulecialo\". No,teraz tylko czekam na okresik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia19g 0 Napisano Czerwiec 29, 2006 A ja dostalam dzis okres:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zniecierpliwiona myszka Napisano Czerwiec 29, 2006 No to super dziewczyny! :) Mam nadzieję, że lada chwila, lada dzień przyjdzie kolej na mnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DjD 0 Napisano Czerwiec 29, 2006 no,ja mam nadzieje,ze tez szybciutko dostane:) basia,a ile ci sie spoznial? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość viki005 Napisano Czerwiec 29, 2006 Hej. Dzis rano zrobiłam drugi test - NEGATYWNY!!! Ale sie ciesze ;-)))) HURRRA Miesiączka z wywołania jest o wiele bardziej skąpa niż ta normalna... Dziewuszki i jescze jedno pytanko- gin stwierdził, ze mam stan zapalny i małą nadżerkę. Napiszcie prosze co to jest dokładnie ( ale tak po ludzku ;-)), skąd sie to bierze i jak to sie leczy? Dzięki serdeczne za całe wsparcie i pomoc. NO NAME- musisz być naprawde EXTRA kobitką ;-) Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DjD 0 Napisano Czerwiec 29, 2006 viki a czym wywołałas miesiaczke? Bylas u gina,czy na wlasna reke to robilaS? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Czerwiec 29, 2006 też miałam przez dłuższy czas małą nadżerkę. Błędne opinie krążące na temat nadżerki są takie,że dziewczyny zmienijące często partnerów mają nadżerki -ale to bzdura-taki mit co się ciągmnie już latami. Ja np sypiam tylko z 1 facetem i od początku tym samym;) i też miałam. Jak jest niewileka to czopki dopochwowoe -jakieś 2 serie załatwią sprawę(tak było u mnie).Ale zaleczyc TRZEBA!!!! Nadżera to preludium do ewentualnego raka:( Gratuluje basi okresu a reszcie życzę cierpliwości. No_name Słoko jak tam żyjesz?Jak nowy facet i twoj malutki facecik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Czerwiec 29, 2006 ja brałam Macmiror bardzo mi pomogly ale to oczywiscie lekarz decyduje co jak i przez jaki czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia19g 0 Napisano Czerwiec 30, 2006 Dostalam okres w 40 dniu cyklu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zniecierpliwiona myszka Napisano Czerwiec 30, 2006 A ja nadal nic :( :( :( ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 30, 2006 Czesc dziewczyny! DjD gratuluje NEGATYWA :) spokojnie czekaj na okres... basia19g gratuluje @@@ :) le nka dziekuje za miłe słowa nowy facet rozumie,ze jeszcze sie do konca nie otrzasnelam a nie jestem kobieta,ktora tak o przestawia sie z faceta na faceta,wiec bardziej robi za przytulanke i zyczliwego przyjaciela niz za faceta...jednakze widze,ze mu bardzo zalezy i sie stara:) zniecierpliwiona myszko... polecam test... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DjD 0 Napisano Czerwiec 30, 2006 Ano test wyszedl negatywny, ale dzisiaj znowu mierzylam tempkę i znowu 37,3.Nie wiem jak to bylo wczesniej,bo nigdy nie mierzylam... Jestem spokojniejsza,ale nie do konca spokojna:) Nie sadzilam,ze kiedykolwiek to powiem, ale JA CHCE OKRES! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 30, 2006 DjD...faktycznie ta temp. jest niepokojaca:o nie ukrywam... jesli nie dostaniesz okresu w najblizszych 2 dniach to pojutrze kup test(albo Twoj facet-on tez w tym bierze udzial:P) i trzeciego dnia z rana zrob test powtornie...Trzymam kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DjD 0 Napisano Czerwiec 30, 2006 no,facet to na pewno nie kupi,bo niestety,ale jestesmy (jak narazie) zwiazkiem na odleglosc:( i zobaczymy sie dopiero za 2 tyg. Dzisiaj boli mnie jajnik (lewy) tak jak zawsze :P a co do tej ytemperaturki,to jesli nei mierzylam wczesniej to nie wiem czy czasem nie mialam jeszcze wyzszej... moze ona juz spada. Ech...mama nic nie wie o tym,ze mi sie spoznia,ale chyba jej powiem i powiem tez,ze dla swietego spokoju zrobie test,uspokajajac ja oczywiscie,ze niemozliwe bylo,zebym byla w ciazy :P (myslac troszke inaczej:( ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 30, 2006 DjD narazie nic mamie nie mow,po co? Potem co ms bedzie miala nerwy:P A temp. mierzylas z samiuitkiego rana,zanim wstalas z łóżka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DjD 0 Napisano Czerwiec 30, 2006 tak,zanim wstalam z lozka,ale samiutki ranek to nei byl :P jakas 10. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 30, 2006 DjD to sie nie przejmuj...za pozno zmierzylas:) nastaw budzik na MAX 7 RANO i wtedy zmierz,gwaratnuje sporo nizsza temp. wez tez pod uwage ze jesli w taki upał spisz pod koldra i budzac sie czuje sie jak w saunie to tez zapomnij o prawidlowym pomiarze,jesli w nocy jest goraco spij np pod przescieradlem,zeby nie przegrzacz ciala....spróbuj a daje gwarancje,ze wynik pomiaru bardzo ci sie spodoba:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DjD 0 Napisano Czerwiec 30, 2006 oj,koldre to ja mam strasznie ciepla:) sama z mamusia robilam z pierza ;) Goraca jak nie wiem co :P ... na max 7? matko jak ja wstane :P ale moze masz racje...pospie pod przescieradlem dzisiaj i jutro temperature zmierze. Kurde,chcialabym sie zarejestrowac do ginekologa w pon....na wizyte w piatek,ale jak mi wtedy okres wypadnie :/ no nie wiem co robic,a chce sobie badania wszystkie porobic. No_name...dziekuje ci bardzo,gdyby nie ty to pewnie nerwy by mnie zeżarły :* szkoda,ze na swiecie jest niewielu tak zyczliwych ludzi jak ty...jeszcze raz WIELKIE DZIEKI! P.S Czyli nie denerwowac sie? :) Bo zadnych innych objawow poza ta tempka nie mam. A to \"zdarzenie\" mialo miejsce 10 czerwca. STwierdzielismy z chlopakiem,ze do czasu az nie bedziemy chcieli miec dzieci,to nie bedziemy sie kochac :) (aha,juz to widze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 30, 2006 Abstynencja? Ehe...jasne :P Zmierz temp i spij dalej słodko:) Nie dziekuj,nie ma za co:)Daj jutro znac,jaka temp:) I nie denerwuj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DjD 0 Napisano Czerwiec 30, 2006 no pewnie.ze dam znac jaka temperatura :) Wierze w to,ze bedzie nizsza...zreszta,ja nie przyjmuje innej opcji do wiadomosci,a nawet jesli bedzie taka sama,to i tak nie bede w ciazy i koniec:) Dzidzius to slodkie stworzonko,ale nie teraz...nie w tym wieku,gdy tyle planow do zrealizowania przede mna. Dlatego nie jestem w ciazy i JUZ :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zniecierpliwiona myszka Napisano Czerwiec 30, 2006 Hej! :) Z testem się na razie wstrzymam, tak jak mówiłam - było zabezpieczenie i na dodatek final out ;) A u mnie cykle b. dlugie, nieregularne, wiec jeszcze troszke wytrzymam. Zreszta chyba bym dostala zawalu robiac ten test :O Jeszcze chwilka... Bedzie dobrze... musi byc... ;) Trza byc optymista. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 30, 2006 Bardzo dobrze:) No nie masz szans prawie w ogole na ciaze...ale wiecie jak to jest,my sie zabezpieczamy a Pan Bog plemniki nosi :P Bedzie dobrze,jak sama tak czujesz to luz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cyklada Napisano Czerwiec 30, 2006 mi sie spoznia 7 dni juz... chyba wolałabym zeby przyszedł... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DjD 0 Napisano Czerwiec 30, 2006 cyklada...ja tez wole,zeby przyszedl....a obawiasz sie czegos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mam stracha... Napisano Czerwiec 30, 2006 Boże stara dupa jestem i boję się, że zaliczyłam wpadkę :( Przez długi czas byłam na pigułkach. 2 miesiące temu odstawiłam ze względu na wakacje i opalanie (robią mi się plamy na twarzy). Pierwszy cykl byl troche dłuższy niż normalnie, ale miesiączka prawidłowa (kilka dni). Niestety w następnym miesiącu współżyłam w niebezpiecznym okresie, bo na początku fazy bezplodnej po owulacji. I nagle bęc! Okres nie wystąpił w planowanym terminie, przeciągnął się do 36 dni. Zrobiłam test - wyszedł negatywnie i zaraz w tym dniu zaczęło się. Niestety nie była to normalna miesiączka a bardzo skąpe dwudniowe plamienie. :( Umieram ze strachu, że jednak jestem w ciąży, czasem na początku są takie plamienia. Czyżby jednak test tak mnie oszukał??? Był robiony z nocnego moczu 16 dni po feralnych igraszkach. Czy mógłby nie wykryć ciąży? Napisali na nim, że 6 dniową wykaże! Jestem cała w nerwach! Czyżbym miała być pierwszą osobą na tym topiku, która pomimo, że nie chce będzie w ciąży?! :( :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zniecierpliwiona myszka Napisano Czerwiec 30, 2006 Mam stracha: myślę, że testy raczej rzadko się mylą. A to plamienie 2 dniowe, które ciężko nazwać okresem, może jest spowodowane tym, że organizm się przestawia po zaprzestaniu brania pigułek. Na pewno tak jest :) Będzie dobrze :) A dla pewności zawsze możesz zrobić drugi test :) Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 30, 2006 mam stracha...jest małe prawdopodobienstwo ciazy,jednak trzeba wziac pod uwage,ze np.stosunek byl 16 dni temu,ale owulacja wystapila 5 dni pozniej,Twoj partner moze byc wlascicielem plemnikow twardzieli,ktore jednak zyja 5 dni(rekord to 7!,ale to jednak rekord),podobno wykrycie 6 dniowej ciazy to chwyt marketingowy i moglo nie wykazac,jestes cała w nerwach przez te plamienia,jesli naprawde chcesz sie uspokoic zapłac 20 zl w laboratorium i zrob test z krwi....jednak uwazam,ze nie ma powodu do niepokoju,gdyz po odstawieniu tabsow kazdy organizm reaguje inaczej i jest to dla nego szok,wiec moze sie zachowywac tak a nie inaczej:) Obstawiam,ze mamusia jeszcze nie zostaniesz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach