Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie musisz

KRADNE NICKI zakladam dla Ciebie ten topic!

Polecane posty

Gość kradnewiesz co
brak mi ciebie wiesz?

Gość kradne wnyki
jeb sie na łep:-P wsi mi to czy teskinisz czy nie:D tak wogółe to ide se puknąc do kibla, nara owskiu🖐️:-P

witam ciebie 👄 tez tesknilem ale myslalem ze juz sie tu nie pojawiasz u mnie jakos leci pomalu bo pomalu ale jak by nie bylo zawsze do przodu a u ciebie co slychac

u mnie...sa zmiany na lepsze:) wiesz juz myslalam ze cos zlego Ci sie przytrafilo;) na szczescie jestes zdrow i caly,draniu:D

ja tu jestem dosc czesto,tylko pod innym nickiem:D Ten nalezy tylko do Ciebie;)wiec jak Cie nie ma to go nie uzywam:)

pewnie ze caly i zdrowy ale czemu draniu ;) ja przeciez jestem przesympatyczny :P tyle osob za mna tesknilo tak ze cos w tym jest :P

to widze ty taka cwaniara jestes :) ukrywasz sie pod innymi nickami ja ostatnio nie mialem ani czasu ani checi tu przychodzic ale moze i to dobrze bo mam wiecej teraz checi zeby teraz tu wszystkim dokuczac :)

chyba to logiczne ze tesknili,sama wiem po sobie;) co do innego nicka to ja juz dawno sie tu do niego przyznalam,wszyscy wiedza ze ja to CZARNIEJSZA NIZ MROK;)A Ty pewnie nie wiedziales bo kiedy sie wyspowiadalam to Ciebie nie bylo:) Draniu to tak pieszczotliwie;)

ooo to jestem zaskoczony jesli chodzi o twojego drugiego nicka :) ja tu co jakis czas zagladalem ale jak nie widzialem znojomych nickow to uciekalem ale widze tu wszyscy po katach sie po rozchodzili z innymi nickami :)

musisz wszystkich do kupy zebrac;) zaraz inaczej sie zrobi:) a powiedz mi zaskoczony jestes pozytywnie czy negatywnie?;) wiesz i nawet fotkami sie wymienialismy,bylo:classic_cool:tylko komus sie to nie spodobalo i skasowal topic.

sama wiesz ze tu jest problem zebrac wszystkich do kupy a co do moich odczuc hehe to nie powiem zrobilo mi sie milo jak zobaczylem ze co poniekturzy nie zapomnieli o mnie ale nie powiem smiac mi sie chcialo jak czytalem domniemania ze ukrywam sie tu pod innym nickiem mam tu kilka nickow do ktorych sie tu przywiazalem i jesli juz bym mial tu byc to tylko pod nimi a osoby takie jak ty czyli tek z ktorymi czesto tu rozmawialem wiedza jakie to nicki :) fajnie ze sie zgadalismy od raz czlowiek nabiera checi zeby tu znowu zaczac bywac :P

a co do zlikwidowanego topicku z fotkami to nie wiem czemu sie dziwisz ze komus on przeszkadzal hehe malo tu zlosliwych i zawistnych osob :) pewnie ze nie ma mozliwosci mnie nie lubic jestem taki slodki heheh :P

ciesze sie ze wrociles :) powaznie,az wierzyc mi sie nie chce;) obiecaj ze juz tak nie uciekniesz bez pozegnania;) prawda jest ze spekulacje odchodzily .....podobno byles JUKENEM,MATIUSEM,to sa uroki netu,niestety nigdy do konca nie mozesz byc pewien z kim wlasnie rozmawiasz:D:D

ja jestem szczera od zawsze przyznawalam sie do mojej slabosci do Ciebie,w tej kwesti nic sie nie zmienilo;) a slodki jestes ----hehe jak cukierek maczany w truciznie:D:D:D

juz nie uciekne bez pozegnania wrocilem na dobre :) pewnie ku zgrozie osob ktore tu mnie probowaly weliminowac w rozny sposob hehe dlatego obiecuje poprawe i zamiast codziennego paciorka bede tu bywal regularnie hehe a co do nie pewnosc z kim sie rozmawia to moze i to fajne taki dreszczyk emocji pozniej sa ciekawe zskoczenia jak wszystko wychodzi na jaw :D

oooo to sie ciesze ze w kwestji twojej slabosci do mnie nic sie nie zmienilo :D bo juz wlasnie sie zastanawialem czy nie znalazlas tu sobie mojego zastepstwa :P a jak by tak bylo musial bym ciebie ukarac :) slodki jak cukiereczek ladnie ladnie tylko zeby ciebie nie zemdlilo :) i czemu w truciznie tego nie rozumiem jak moglas dokonac takiego porownania :)

:D:D:Da Ty myslisz ze moglabym,nie ma drugiego takiego;)czyli o zastepstwie nie moze byc mowy;) co do tego cukierka to tak mi sie jakos skojarzylo bo nie dla wszystkich jestes taki,potrafisz czasami wbic szpileczke,stad to porownanie:) ale mnie w gruncie rzeczy interesuje tylko to jaki jestes dla mnie:)

ale sama przyznaj ze lajza jestem zazwyczaj dla osob ktore w sumie sobie na to zasluzyly a co do ciebie nie mogl bym byc taki bo jestes sympatyczna bestia :)

przyznaje racje👄wiesz ze Cie lubie to czemu mialbys mnie gnoic? tu jest tylu chetnych do obicia ryja ze bedziesz mial co robic;)gwarantuje,porosli jak grzyby po deszczu:)

tzn tak do konca nie wiem czy mnie lubisz i nigdy tej pewnosci posiadac nie bede ale lubie z toba rozmawiac i zawsze nasze rozmowy sa przyjemne dlatego nie widze powodu zeby byc w stosunku do ciebie uszczypliwy a tak z drugiej strony cholera ciebie tam wie czy nie wypisujesz na mnie pod jakims pomaranczowym nickiem :P

nie wywoluj wilka z lasu bo zaraz sie zleca i skonczy sie sielanka :) teraz mamy troche spokoju ale zobaczysz przyjda wieczorem i beda sie pastwic nad topickiem :O

no wlasnie,nie wiesz czy na pomaranczowo nie pastwie sie nad Toba:P ale powiem Ci szczerze ze musialabym byc niedorozwinieta umyslowo,to nie w moim stylu,ja grzeczna dziewczyna jestem;)

ja mysle ze jestesz grzeczna :D ale z tego co widze to tu sie trzoche ograniczonych osob troche na mnozylo a tak wogole to ktos tu bywa ze starych czarnych jeszcze oprocz pozdro bo ja tu widzialem ze sie udziela a tak to nikogo

bywa czasami Maalutka,Musztarda,Gorraca ostatnio wcale,Misie Zlosnisie tez przepadly,w sumie to chyba wszyscy sa tylko nicki pozmieniali:D zobaczysz ze jak zobacza starego dobrego KN to wroca;)