Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keina

Panowie czy nie drapie was kiedy dziewczyna jest ogolona przy minetce.

Polecane posty

mi jak prawie zdradziłem panne, oprocz nas 4 osoby na tym samym łozku w tym moja panna obok, i 10 tanczacych w tym samym pokoju, byłem pijany ze az nieprzytomny): moja panna wtedy tez i nie była swiadoma tego co sie dzieje, dowiedziała sie kiedy ktos jej pokazał moje zdjecie w akcji): to juz była koncowka imprezy i ci ktorzy zostali rowniez byli mocno pijani to była dramatyczna impreza, to było na poczatku związku pare lat temu, raczej nie uwazam ze to jest powod do dumy):

Gość almodovar
karolinko...przez dwa lata mieszkalem z dziewczyna i jej bratem w jednym pokoiku...po imprezce wracalismy do domciu..patrzymy jej braciszek kocha sie z dziewczyna...wiec co mielismy zrobic...albo szybciutko na klatce albo w windzie...ale znowu jak jezst zimno to cio...szybciutko wbilismy sie do łozeczka...i pocichutku...rozumiesz...najpierw ustami...potem jakos na jezdzca...trzeba sobie radzic..za to jej braciszek...bez skrempowania ..od tyłu......raz zamiast jej pupci popryskal nam koldre...he he he

Gość Karolinka Taka Mała
EE to fajnie Qrak ty to masz przezycia. Łobuziak z ciebie. Teraz za to cierpisz :P

Gość almodovar
karolinko czy ciebie podniecałoby gdybys robiła to obok innej kochającej sie pary..?

Gość Karolinka Taka Mała
Wiesz? Sama nie wiem. Wystarczy, że mnie podnieca jak robię to sam na sam. Chyba nie trzeba mi takich wrażeń. Raczej mnie to nie kręci.

Gość almodovar
mnie tez to nie kreci ale zbytnie nie przeszkadzałoby mi...a co myslisz o trojkaciko...2K + 1 M

Gość Karolinka Taka Mała
A ciebie? Może masz takie doświadczenia?

Gość Karolinka Taka Mała
Nigdy nie będę się dzielić moim facetem!!

Gość almodovar
rozumiem oki..;-) a ty z dwoma mezczyznami..?

Gość Karolinka Taka Mała
To już by było kurestwo. Nie sądzisz?

Gość almodovar
nie sądze...mysle ze jesli miałabys ochote mogłabys sprobowac...nie kreci cie to troszke..?

Gość Karolinka Taka Mała
Nie miałabym nigdy. A jakby mi to facet zaproponował to by ode mnie po pysku dostał. Widzę, że ciebie to kręci

Gość almodovar
kreci czy nie kreci...n ieweim...miałem juz doswiadczenia z dwoma dziewczynami...niezle...i nie sądze zeby były jakies tam...zboczone....

Gość Karolinka Taka Mała
To opowiadaj

Gość almodovar
myslisz ze to dobre miejsce..:-) co tu opowiadac...jakos trzeba rozłozyc sily...ale to niesamowite wiesz...z jedna dziewczyna sie kochasz...a z drugą całujesz...piescisz ją ustami...i potenm zmiana...szalenstwo...zakonczenie...nie do opowiedzenia...

nie jestem łobuziak, nie zrobiłem tego celowo, chciałem do mojej panny ale pomyliły mi sie kierunki(: i dobrałem sie do jej kumpeli, ech była awantura, ale sie wytłumaczyłem, nie bede opisywał jak bo to rowniez nie jest powodem do dumy(: no moze kiedys byłem troszke łobuziak(:

Gość Karolinka Taka Mała
Kurdę, chłopaki, ale wy macie przeżycia. Qrak- pomylić dziewczyny? No wiesz co?:P Jak ty rozkładałeś te siły co? Musisz ich dużo mieć :P

Gość almodovar
a kreci cie taki szybki ostry sex...np...w toalecie,w windzie...?

no co? kazdemu sie moze zdarzyc(: a tak powaznie to bardzo tego załowałem, poniewaz to nie w moim stylu, w tamtej chwili zadziałał chyba instynkt samca (nie wiem jak to inaczej nazwac) po prostu byłem pijany i sie pomyliłem):nigdy wiecej do niczego podobnego nie doszło przyznam ze o trojkaciku myslałem, i chyba chciałbym sprobowac, ale najpierw chyba musze w dueciku sie wreszcie spełnic(:

Gość Karolinka Taka Mała
Almodovar: ja ogólnie wolę szybki sex, a nie jakieś godzinne pierdu pierdu, ale są wyjątki. Zazwyczaj jesteśmy ostro napaleni i tak wychodzi, ale nie zawsze. Poza tym mi to nie przeszkada. Qrak: każdy się może pomylić :P Grunt, że żalujesz. Zmień kobietę to sie spełnisz w duecie. A ona też prochy bierze czy po prostu tak nie chce? Ja jako kobieta wiem, że jak się nie chce kochać z facetem to się nie chce .... jego. I w tym problem.Ja tak zawsze miałam. Chyba, że są inne czynniki, ale rzadko się tak zdarza. Takie moje zdanie. Niemiłe i brutalne, ale j atak miałam...

Gość almodovar
dziewczyny roznie lubią...a gdzie wolisz jak on konczy..? w srpodku czy np.na twoim tyłeczku..?moja dziewczyna najbardziej lubie na...

Gość Karolinka Taka Mała
Gdzie? U mnie to zazwyczaj zależy od sposobu zabezpieczenia, a raczej czy jest, czy go nie ma, bo tabletek nie łykam (waham się). Rozumiesz? Bo jak nie ma to zawsze na zewnątrz :)

Gość almodovar
milusio...moja dziewczyna mimo ze sie zabezpiecza woli na pupcie....tak poprostu lubi...chodzilo mi o to czy ty masz tez jakies ulubione miejsce...

Gość Karolinka Taka Mała
Nie no nie mam, ale z racji, ze nie lykam tabletek to marzeniem jest zeby skonczyc w srodku ale tak naprawde w srodku. Kiedys mnie koles niezle zalal po cycuszkach:) Fajnie bylo.

Gość almodovar
nio...na cycuszki tez lubie...ale chyba najbardziej tak od tyłu...na posladki...i troszke na nią...probowałas..?

Gość Karolinka Taka Mała
Taa:) Probowałam. Ja to jestem fenomenem: mimo, że nigdy nie miałam orgazmu mam takie udane pożycie seksualne. Ale ja chcę też no :(

Gość almodovar
zdecyduj sie na tabletki...wtedy moze w ciebie strzelac ile wlezie...orgazm murowany...a tak to tylko cie troszke pogila i pupcie popryska...

Gość Karolinka Taka Mała
Ale czytam na innych forach, że po nich się traci ochotę na sex, że sie ma humory non stop, ajak sie przestaje brac to sie dostaje syfów, tuszy, a ochota nie wraca. No i się boję tego. Moj facet tez. Mowi ze jak ma mi sie tak porobic to lepiej zebym nie brala

Gość almodovar
mysle ze nie ma w tym za grosz prawdy...moja dziewczyna bierze tablety od 10 lat chyba i nigdy zadnych problemow nie miała..Jej kolezanki z tego co wiem tez ..!to są przypadki jeden na sto ze są takie objawy..!Takze zasuwaj do lekarza po recepte i baw sie na maksa...a nie tam jakies gilanie po pupci.....

Gość Karolinka Taka Mała
No dużo dziewczyn tak pisze... ale mysle, ze i tak sprobuje, najwyzej odstawie no nie? A to najlepszy sposob na spokojny sex bez jakis tam preszkod jak zakladanie gumki bleeeeeeeeeeee