Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzzzzzzzz

Jaka kawa rozpuszczalna ma PRAWDZIWY smak kawy?

Polecane posty

Kupiona w ziarenkach w sklepie kawowym, świeżo mielona, dobrze zaparzona. Rozpuszczalne to surogaty, łatwe w obsłudze:P

Gość Kawoszka z Amsterdamu
Zdecydowani Douwe Egberts Black, Nie ma porównania do innych kaw. Douwe Egberts Black w 100% bazuje na najwyższej jakości ziarnach Arabica, co sprawia, że kawa ma intensywny smak i bogaty aromat świeżo zmielonej kawy. Warto spróbować!

Gość Kawka cmok
Mi podoba się też opakowanie taka "odrobina luksusu" ;-)

Gość Kawoszka z Amsterdamu
Tak , to prawda opakowanie jest jedyne w swoim rodzaju. Zaprojektowane zostało w taki sposób, aby po otwarciu i zerwaniu folii zabezpieczającej kawa była nadal chroniona przed kontaktem z powietrzem, tym samym Clickpaq umożliwia utrzymanie najwyższego stopnia świeżości i aromatu, przez cały okres przechowywania kawy, bez konieczności przesypywania jej do innego pojemnika. Praktyczna elegancja w wykonaniu Douwe Egberts!

fusiary do ust bym nie wzięla i nie wiem jak mozna ja pic....jedyna dla mnie to ta zrobiona z fusów w ekspresie a tak tylko kawa rozuszczalna i to nesca brazylijska nie do kupienia w polsce

Gość gość
Żadna :P Dla mnie to tylko substytut kawy. Jeśli chcesz poczuć prawdziwy smak kawy, to po co w ogóle czegoś takiego próbować ? Kup sobie jakąś kawę z palarni i zobaczysz, że już nie będziesz chciała innej :) Dużo jest dobrych palarni np; https://singleorigin.pl/.