Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolka fasolka vel Kwaśniewska

Herbata mandarynkowa częsc dalsza!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Jolka fasolka vel Kwaśniewsk
Danka ja tez się ciżko zastanawiam czy ten Romuś to gra kretona czy on nim jest. Bażka nawróc ty go kobieto . A tak w ogóle Danka nie zdałas nam relacji z imprezy u Was na imieninkach... Słyszałam ze same prominenty były,a do zarcia prosiaczek i struś kurcze to ja była pierwsza Lady i nie jadłam strusia a Was na taki bajerek stać.. Jolka fasolka

Co Wy takie baby niecierpliwe? Ja mam robote w obejsciu, i krowy musze wydoic, i prosiaki nakarmic, i kurkom i kaczkom conieco sypnac. A potem to sie musze wystroic, wlosy se na walki zakrecam, smaruje pyska kremem nivea, nogi myje w miednicy, perfumuje sie Pania Walewska i czekam na mojego Andrju.

A co Ty mi tu Jolciu tego strusia wygadujesz,,strus jak strus ,drob zwyczajny,Irenka potwierdzi,zylasty ino..Impreza byla huczna,nawet tance byly.Lesio zaspiewal nawet i padl pod stolik nieborak,tym razem jednak nikt w zakaske nie narzygal,jednym slowem pelna kultura.

Dziewczęta jestem ciekawa jak tam Renata,słyszałam ze zbiera podpisy na uniewinnienie. RENATA TYLKO ZBIERAJ PODPISY OD ZYWYCH!!!!!!!!!!!!!!!! BO JAK JA SIĘ DOWIEM ZE TAM JEST PODPIS JAKIEGOS UMARLACZKA TO BĘDZIE GORRRRRRRĄCO,A JUZ SIĘ BRON OD TEGO ZEBY TAM BYŁ KTO Z MOJEJ RODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZA WARKOCZYK CIĘ DO SUFITU PRZYWIĄZĄ. Renia a tak swoją drogą to w pierdlu nie jest zle :-) Jesc Ci dadzą na koszt panstwa,TV bez płacenia abonamentu se pooglądasz,wysexują Cię inne kolezanki,moze czasem klawisz Cię bzyknie. Renia w niektórych pierdlach to i solarium mają!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jolka fasolka

Danka co ja tu w prasie przeczytałam o Twoim \"ogierze\"!!!!!!!!! Kurcze ile on kasy zebrał,a ile podzielił,,,,,,,,,, Za nagrode \"jobla\",a to za jakis występ kurcze Danka to Wy przy forsie ze az!!! Twój Lesiu to wywiadu dla gazety udzielił i pomieszał fakty co komu i ile dał a potem powiuedział ze jak się ma takie przepływy gotówki to się człek gubi z której póli co i komu przydzielił. Oj coś w kościach czuje ,ze mój Olek się z robotą opierdala.....u mnie konto ma jakąś dziure czy co,albo Ci bankowcy zamiast na nasze konto to na swoje cos przelewają. Ale zrobie awanture.!!!!!!!!!!!! Wasza Jolka fasolka

Jolciu,,a ktotu dojdzie gdzie nam sie kasa rozlazla? Ty myslisz ,ze moj Lesio to liczy ile na wode wydal ,,ile na jakas tam partie,,a ile na tace rzucil,, W telewizji Cie Jolciu widzialam,,ale Cie zrobili,,fiu,fiu ,fiu,,, zachcialo Ci sie grac druga Lady Di ,,hehehe,,,

Danka Ty mi kariery w TV zazdraszczasz?? Widzisz to jest tak Olek zarabiał na dom 2 kadencje,to teraz ja chce byc panią swojego portfela :-). Nie będzie mi wyliczał ile kasy wydaje na szmaty od Ewy Mingge,albo od Versage i na perfumy od Gabryski Sabbatini. A ty biedna dalej będziesz rozsiewac zapach(fuuuuuuu) Pani Walewskiej, Danka Ty musisz tez cos w zyciu zacząc robic,chcesz byc tylko na łasce swego pana i władcy Lesia. Wasza Jolka fasolka

Oj Jolciu,pocieszam Lesia swojego,,chlopina mi sie umartwia,,dwie blizniacze zmije na wlasnej piersi wychowal,,ciezkie czasy nadchodza Jolciu mowie Ci,,Ty tak nie fruwaj po sklepach,,bo jak tak dalej pojdzie to na lumpexy nas nie bedzie stac,, Lesio juz zastanawia sie czy stalowych zapasow nie ruszyc

Gość Aleksandra Jakubowska
No widzicie, człowiek już napic nię normalnie nie może żeby mu tałatajstwo pod koła nie właziło. Fuj!

Ano i ja przyszla na chwilku. Andrju tera zajety, Renatka sie tak przejal, nawet juz mnie na siano nie ciagnie, ino tak siedzi w sadzie i wzdycha. Chiba chcial byc prymirem czy cus?Albo i sie w Renatce zakochal, kto wie...Ja tera idu do obory, moje Mucki pomizac, potem wlosy znowuz nakrece na walki. Pani Walewska mi sie skonczyla, a do spolem mamy daleko, nie wim, co robic...

a mnie wolno puścili, chociaż grożą więzieniem. Swolocz po drogach łazi i skutki są. Irenka, mogę tak do Ciebie mówić, Ty się Andriuszą tak nie przejmuj, on swój chłopak tylko pofiglować z obcymi musi bo co to byłby za chłop!!!!

Irenka ja ci ku[ię perfumy na tych kanarach, za to że się zgadzasz, żebysmy razem z Andrju pojechali, swoją drogą trochę wypoczniesz. Dziewczęta zbieram i podpisy i kasę, jak chcecie mnie wspomóc to konto już podawałam a listy z podpisami to prosto do sejmu wyslijta. Widziałyśta dziewczyny moją papugie. Z przodu muzeum z tyłu liceum. Stare pudło, w mini spódniczce i przeżroczystej bluzeczce, na pewno przez nią przegrałam ten proces. Oj dziewczyny co z tym Kaziem za cyrk, no nie, teraz za cholerę nie odróźnim prezydenta od premiera. Mam nadzieję, że nie porywają się z motyką na księżyc. Nasz Andrju jest jak na razie dobrej myśli. Alekandro J. - no cóż nie tylko samoobrona będzie miała wyroki na koncie. Całe szczęście żeś go nie ubiła, bo byśmy w jednej celi siedziały. Pozdrawiam. Irka jak potrzebujesz do noszenia wody to ci mojego kierowce podeślę, bo chyba suszę macie.

Renatka jakaś Ty dobra. To nie jest możliwe żeby takie fajne kobiety wsadzać do pirdla. Ja tu już myślę nad nową ustawą, tylko nie wiem jeszcze jaką. Coś się wymyśli. A pamiętasz Reniu jak pracowałyśmy wspólnie w sejmie. I komu to przeszkadzało??!! Teraz takie koślawce są w naszym parlamencie, że nawet torebki nie chce mi się z pulpitu zabierać!!!

A wsadz se Renka tego Twojego kierowce pod warkocz, lalus jeden, ja mam do pomocy Wacka od Marianow, przyjdzie chlop, wody nanosi jedna reka, potom zawsze na Andrju poczka, razem samogona wypija, ja tam jakie zagryzki narobie...Bo Andrju sie musi bratac z ludem, zeby nie bylo potom w gazetach, ze mu palma odbila.

Oj dziewczynki nie krzyczta tak na siebie :-) Ja znowu na zakupach byłam oh jaką suknie sobie na randkę kupiłam CUDEŃKO. Normalnie w Turcji wyprodukowana,z brylantami wyszywana. Renata a gdzie Ty się na Kanary wybierasz??? Paszport oddawaj do depozytu,ty na wyroku juz jedziesz,a i tak Cie przez granice nie przepuszczą nie masz co na to liczyc nasi celnicy to porządne ludzie i nie puszczą Cię :-) he,he Andrju powinien zonę zabrac a nie takie wyrkoczykobodobne cos jak Ty

Oj dziewczynki nie krzyczta tak na siebie :-) Ja znowu na zakupach byłam oh jaką suknie sobie na randkę kupiłam CUDEŃKO. Normalnie w Turcji wyprodukowana,z brylantami wyszywana. Renata a gdzie Ty się na Kanary wybierasz??? Paszport oddawaj do depozytu,ty na wyroku juz jedziesz,a i tak Cie przez granice nie przepuszczą nie masz co na to liczyc nasi celnicy to porządne ludzie i nie puszczą Cię :-) he,he Andrju powinien zonę zabrac a nie takie wyrkoczykobodobne cos jak Ty

Jolka ja mam pozwolenie od Irenki na ten wyjazd, bo jej się nie chce jechać, a i obrządku nie może pozostawić. A wyrok jeszcze nieprawomocny, będę apelować, może mi odpuszczą. Aleksandra a może ty jadąc czytałaś jakieś gazety....lub czasopisma i nie zauważyłaś tego staruszka na rowerze. Słyszłam że masz dostać dwa lata. No cóż jak i mnie wsadzą to będziem razem w pierdlu siedzieć. Irenka masz rację z tym kierowcą, to chucherko dzisiaj mu się przyjrzałam, nie tak jak twój Zdzisiek od Marianów, hmm.... a może ty tego Zdzicha specjalnie do obory ciągasz, oj niegrzeczna z ciebie dziewczynka, ...ale ja będę milczeć jak grób, nie pisnę nic o tym twojemu mężowi, choćby mnie za warkocz ciągał po podłodze. Pozdrawiam

Reniu ja czytałam czasopisma i...lub gazety. No coś tak sama nie wiem, bo trochę mi się w oczach dwoiło. A Ty Reniu nie daj się Andriszy tak za warkocz ciągać, piękny on jest, ten warkocz, choć i Andriusza też niczego. Joleczko, dlaczego nic nie powiedziałaś, że na zakupy Ty jedziesz. Pojechałabym z Tobą laleczko. Ty masz gust i wogóle. Irenko a ten od Marianów to bardzo zajęty, bo miałabym dla niego parę robótek. Daj znać jakby co!!! Oj dziewczyny gorąc straszny i chwilowo to do pierdla nie chce mi się . Reniu trzeba nam się o pomoc do koalicjanta zwrócić. ON PRAWY I SPRAWIEDLIWY to krzywdy nam chyba nie da zrobić. CO??!!

O Jezusie, czytac nie umieta? Mnie w obejsciu pomaga WACEK od Marianow, Zdzisiek to jego starszy brat, co sie z Jadzka od Kazmirzy ozenil i do Ploczek Srodkowych wyjechal, no Renka, przecie Andrju bral dzien wolny po weselichu, bo mu tak leb pekal, za niego caly ten gnoj odwalalas, nie pamietasz juz? Aha, robie Ci do wiezienia kaszanki troszku, kompota z wlasnych czeresni, moze ino jeszcze Ci makowca jakiego upieke? A i flaszeczke samogoniku tez dostaniesz, schowasz do reform, warkoczem przykryjesz, te jak oni maja, klawisze, nic nie przyuwaza...

Irenka, a Ty się tak nie denerwuj, to na zdrowie szkodzi. Wacek, czy Zdzisiek to jeden pies, tfu ...znaczy samiec i tyle. Kaszanki to zrób więcej, w" razie niemca" to da się tym klawiszom to łaskawszym okiem spojrzą na mnie i Renatkę i może w odwiedziny do nas przyjedziesz. To jak???

O kurde nikt tu nie włazi!!!! Zamkli nas albo co!!??? NO kur4de jest tu kto!!!!! HOOOO!!!!! JEST TU KTO!!!!! Kużwa sama jestem.CIEMNOSC WIDZĘ!!! CIEMNOŚĆ!!! No niech mnie ktoś pokocha!!!!!

Ola gdzie Ty ciemność widzisz??? :-O a moze ty masz te kurwiki w oczach co Renata miała???? Bo u niej juz ponoć zanikły i teraz tylko łzy jej lecą. A czy ktos widział tu ostatnio panie Kaczynskie-nasz drób przodowy??? jestem bardzo ciekawa co tam u Maryśki i Jadzi słychac.One teraz takie zapracowane ze ho,ho,ho i zapomniały juz o starych kolezankach :-P :-P Do koryta się dorwały to z nami juz nie zadają się tak jak kiedys. Jolka fasolka

A Ty Jolka co, nie w Juracie, z ta jak jej tam, taka blond wyfiuczona...Jakas tam Kachna Frank Niemczycka czy cos takiego. Bo ino w gazetach czytalam, ze tam sie z nia bawisz.

Irena co się moich przyjaciółek czepiasz??? Idz no tam za stodołe Maryska z bimbrem czeka,byka se podoicie za jednego cycka :-) napewno się chłopok łucieszy....... hi,hi,hi,bła,ha,ha My to z moimi miastowymi kolezankami szampana sączymy (Irka szampan to całkiem co innego niz szampon,lepiej nie próbuj porównywac,Andrju i Renia wytłumaczą ci różnice :-) ) Jolka fasolka

Irenka faktycznie pomyliłam ich, ale oba som takie ogiery, że ho, ho dzięki za kaszankę, przepyszna. Przyjadę do ciebie na sianokosy, czytałaś dziś w internecie, napisali, że to najbardziej lubię, no i że w kuchni piec mięsko też lubię. Daj znać jak świniaka ubijecie, to przyjedziem z Andrju i pomogę ci przy garach. Perfum ci też przywieze, jak obiecałam Ola, mam nadzieję że wsadzą nas dopiero po wakacjach, bo chcę jeszcze na te kanary pojechać. Pozdrawiam

renatka, ja to myśle nie iść do pierdla wcześniej niż na jesień. Ja to chyba na Mojorkę skoczę. jeszcze teraz w lipcu. Taki mam plan. Joleczko a nie wiesz co u Leszka M słychać?? Podobno ciągle w Ameryce!? Podobno wykłada?! Ale co on może wykładać ten świntuszek??

Ola co moze wykładac Leszek M. w Ameryce---proste i logiczne kafelki w klozecie :-) Prawie wszyscy Polacy za oceanem odwalają tanią fuche :-) He,he,he A Wy się z wyrokami na wakacje wybieracie??? alez Wy zdolne jestescie,tylko kto was przez granice póści ??? :-? Jolka fasolka

Jolka ty to może na ciuchach i perfumach sie znasz, ale na prawie wcale, póki wyrok nieprawomocny to można jeździć gdzie chcesz, jak nie masz zakazu opuszczania kraju. No i nie bądź taka do przodu bo ciebie też komisja przesłuchuje, kto wie może jakiś zarzuciki ci postawią.... ale nie martw się jak tak nas wszystkie razem zamkną to dopiero będzie wesoło....na razie wypoczywaj, pozdrawiam

Słyszałyście dziewczyny, że Zytka ma wrócić do rządu??!! Trzeba szybko korzystać z wakacji, bo różnie może być. A gdzie Marysia i Jadzia teraz są ??? Dziewczyny nie zadzierać nosa i pisać co planują wasze chłopaki!!! W końcu kto jak nie my powinnyśmy pierwsze o tym wiedzieć, co za porządki!!! Irenka jak Ci bimber wyszedł??