Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolka fasolka vel Kwaśniewska

Herbata mandarynkowa częsc dalsza!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Aleksandra Jakubowska
O Jolka, dobrze, że jesteś! Wiesz Kaczuchy to się przyczaiły ale myślę, że za namową panów: Wodnika i tego co Ziobro zabrali, obserwują nas. Może być niezły odjazd! KACZUCHY wyłazić no z kąta ! Na środek proszę, bo wirusa kaczej grypy złapiecie!

dziewczęta a może kaczuchy odleciały do ciepłych krajów na wywczasy????? Irenka ja wiem, że ty ojcowiznę kochasz i o żywiznę dbasz, ale jak tak dalej będziesz się zaharowywać to uświerkniesz nam przed jesienią, a kto będzie nam kaszanki w swoiskim flaku do pierdla robił i samogonu z kartofli narobi??? no kto?? jak nie ty. Weź tych praktykantów na lato, niech za darmochę u przewodniczącego popracują, a ty walizki swoje pakuj, Andrju ja spakuję, i w trójkąciku sobie polecim na wakacje, jak chcesz to możemy do Bułgari przypomna ci się młodzieńcze lata. Na jesień to ja juz będę może za kratami, a i ty sił nabierzesz, wzmocnisz się, no opalać to żadne z was się nie musi, ale ja mogłabym przed jesienią trochę słonka złapać. Pakuj sie kobito i jadziem, bez dyskusji. Pozdrawiam wasza Renatka

Kaczki boją sie śrutu i dlatego w krzorach siedzą i nie dają o sobie znac :-) :-) He,he,he Kaczki panikary. Irka zrób się na ludzia i idz na wiejską potupankę,moze wyrwiesz jakiegos wypasionego wiesniaka i zaliczysz ognisty romans :-) :-) będziesz sexowana przez chłopa a nie buchaja,no fakt faktem buchaj ma większego niz facet,ale odmiana musi byc. Irka wyluzuj,Andrju zalicza baby w Warszawie a Ty co???? Rogi Ci kobito rosną

A co Wy baby nie wiecie, ze w internacie na stronie Andrju stoi, ze ja dobra zona i matka? Jak za Waszymi radami pojdem to potom sasiady w jakiej madrej gazecie jak Fakt czy Super Express przeczytajo, ze Lepperowa ma chlopa na boku. A ja o moj imidz dbam i jak sobie pozwalam na figielki to moja lewa lapa nie wie co maca prawa, taka konspiracyja jest. Renka, a ja dla Ciebie ino dobra do robienia samogona?

No to teraz się Irka przekonałaś jak Cię kobitki traktują?! Samogon i kaszana. Tylko do tego jesteś im potrzebna. IRKA ja Ci mówię weź praktykantów, najlepiej tych miastowych z Samoobrony a sama zmiataj z nami na wygiby. Jolka pomożemy Irce zobaczyć jak wygląda światowe życie. Tylko tak nie za bardzo, bo się kobitka znarowi i Andriusza będzie miał przekichane. I wiesz może nam dokuczyć w razie ..... no wiesz w razie czego!!!

Irenka Chodziło mi o to że robisz najlepszy pod słońcem. Jakbyś nie była fajna kobitka to Andrju dawno przestałby działać na dwa fronty i był tylko ze mną. Ja po prostu chciałam, żebyś sobie wypoczęła, bo wiesz jak mnie wsadzą, to Andrju te siły co dzielił na pół to teraz będzie miał tylko na ciebie, a sama najlepiej wiesz jaki z niego ogier. Pozdrawiam, pakuj walizki, zobaczysz będziem się w tej Bułgari dobrze bawić w trójkę. Ola ty nie rób z Ireny mojego wroga, my się z Irka bardzo lubimy, w końcu dzielimy się jednym chłopem.

No tak a tu znowu jakies spory o to kto z kim śpi,kto kogo bzyka. Dziewczynki dzisiaj kazda lub kazdy ma kogos na boku. Ja nie mówię ze ja chodzę na lewiznę czy mój Olek o nieeeeeeeeeee. Tylko czasem z kumpelkami wyrwiemy się do klubu Go-Go jakies młode ptaszynki pooglądac i na tym koniec. Jak Olka nie ma w domu to tylko wibrator idzie w ruch nic po za tym. Dziewczyny do pierdla wrazie czego biorę mojego pomocnika na baterie,bo jak mnie zamkną to przecierz z rytmu wypadnę. A czasem bywa tak ,ze jak kobieta przestanie uprawiac sex to trudno jej do tego powrócić :-O a tego Olek by nie wytrzymał. Jemu przed zamknięciem sprawie \"zdziwioną Zoche\" (lalka dmuchana) zeby mi na obce pizdy nie chodził. Jolka fasolka

Renatka, ja wcale nie mam zamiaru Was skłócać, ja widzę jakie Wy zgodne dziewczyny i jak Wam to łacno wychodzi to dzielenie się Andriuszą. Ja tylko chciałam namówić Irenkę, żeby z nami gdzieś się wybrała. Kobieta tylko przy obrządku, przy kuchni, no wogóle przy garach całe dnie, za dzieciskami musi się uganiać (jeszcze jej Jolka wcisnąć chciała swoją Oleńkę) to może zgłupieć. IRKA koniecznie daj się namówić na wyjazd!!!!!! Dziewczyny a słuchałyście jak kaczka nadawał w sejmie? Teraz już wiemy gdzie Kaczorzyce się podziewały.!!!! Szykowały swojego Kaczorka do występów w telewizorni. To przecież nie miały dla nas czasu, no nie!!! Ale może teraz się odezwą Violetka W a Ty gdzie się podziałaś??!!!!

Uuu, co ja czytam, Jolka, Twoja Olunia ma nowego kawalera. Czas chyba juz wyprawe dziergac i sie na babcie szykowac. Ja juz ino babcia jestem, mamy z Andrju jedna wnuczke. Renatka, a Ty to sie swoim starym zajmij, plakal ostatnio chlopina, ze go juz do warkocza nie przytulasz.

A ja nie wiem, czy to nowy, czy stary, pudelka regularnie przegladam i tam byla Twoja Olka z takim blond kawalerem, calkiem nawet do rzeczy. Oj, zmeczona jestem, bo posciel prala i prasowala, woda naplula, bo ja tym, jak to, spraskiwaczom w zelazkach nie ufam.

Tylko zębów sobie Irka nie wypluj

Gość Stanisława Dziwiszowa
Pani Jolu! Jak pani tak o tym braniu do buzi i jeżdżeniu cycuszkami po sisiorku zagaila, to mi się od razu sutanna podniesła, a lekka nie jest bo złotogłowiem wyszywana; poznać, że pani to miastowa, ba, światowa kobita!

Stasiu Ty w takim razie spadaj stąd jak Ty jesteś chłop (no...chyba chłop bo coś o sisiorku prawisz) Tu same zacne kobiety. Forum dla takich mutantów to sobie gdzie indziej poszukaj

ehhhhhhhhh Jolka i Staska o braniu do buzi mi przypomniala,,Stare to czasy byly ,,az mi lezka sie w oku pojawila,rozrzewnilam sie ,rozsmakowalam... Okla !! a czy to wazne co ma Staska pod sutanna?? a niech se tam ma co chce,byle umyla od czasu do czasu,,,

Irena !! Ja tam juz nikomu nie ufam,,pluje gdzie popadnie,dobrze ,ze mi o zelazku przypomnialas tam se tez na wszelki wypadek napluje

Dziewczynki i wydało się czemu kaczki juz nie przychodzą!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oni szykują się do imprezki Jareczek niby ma się żenic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Jadzka ty wredoto nic się nie pochwaliłas ze teściurką zostaniesz!!!!!!!!!!!!!! A ja bym ci poradziła jak z przyszłą synową postępować. dziewczyny kreacje trza szykowac bo napewno na wysele zaproszą,bo przecierz na naszą kase polecą, Ciekawe czy ktos sie osmieli powiedziec o nich panstwo młodzi :-) Hi,hi,hi Jareczek będzie żonkosiem,wyjdzie z pod pantofla mamci i hyc pod buciora żonki :-P Wasza Jolka fasolka juz w weselnym humorku. P.S Zdrowie przyszłych panstwa( hmmmmmmmmm)młodych???? Zdrowie nowożenców tez jakos durnie brzmi.........

Ano, i ja to czytala, juz nawet wyciagnela moja rozowa kiecke w piwonie, co to ja od 25 lat na wszystkie sluby ubieram. Bedziem z Andrju bili swiniaka, to i sie dla \"mlodych\" kaszanki zrobi i kielbaski, a i samogona weselnego nastawim.

Reńka a jak nas przed samym weselem zapuszkują!!!!! Ty Jolka to się tak nie szykuj bo Ciebie też mogą wsadzić. Teraz to Tylko Irka ma pewność że się zabawi. Andriusza koalicjant, to ma wejściówkę załatwioną. No tylko nie wiem Irka czy z tymi perfomami to się załapiesz do pierwszej ligi. Lolitka idziesz z Lechem???

JOLKA A SKĄD TA REWELKA??? I GDZIE TEN ŚLUB? \ W BELGII? ?? BO PODOBNO TAM JUŻ MOZNA. Irka, Jolka, dziewczyny powiedzcie proszę !!!!

A co Ty Olka, oneta nie czytasz? Jarus sie ma zenic z taka blond bzdziagwa, ciut ladniejsza od Pinokia czyli od naszej Maryski.

IRKA no co Ty?! Serio?! Dobra lece na Oneta. Dzięki i szykuj te kaszane i samogon też. Jest co oblewać A.... dziewczyny, jak myślicie na wieczór panieński to nas zaproszą????

Irka ja już wiem dlaczego Renatka teraz z nami rzadko bywa. Ją Mandaryna uczy tańczyć. To chyba na to wesele się szykuje. Ale jaja Mandaryna i Reńka... na parkiecie...to trzeba zobaczyć!!!! A o Jarusiu to tam w Onecie nic nie było. Może Wy z Jolką macie taki "rządowy" onet???

Irkaaa, szczena mi opadła. No popatrz kochana, co to można zrobić dla kasy i władzy (no moze odwrotnie, zależy kto czyta). Jezuuuuu jak oni to zrobili??? No ładny im ten narzeczony wyszedł. tfu narzeczona oczywiście, ale jestem niedyskretna. Nikt przeciez nie zna tajemnicy Jarusia. Irka, a jak myślisz ON się na to zgodzi???? No popatrz, na wsi siedzisz i wiecej widzisz. No, no

O rany dopiero teraz do mie dotarło ze nową Jolkę możemy tu mieć. Jolka Szczypa... no też dobrze.

Toz Ci mialam pisac, kaczerbicho ruda, ze raczej dwa wieczory kawalerskie beda, ale sie akurat mi woda ze studni skonczyla, to poszlam naniesc.

a czemu Ty Irka tak do mnie mówisz??? kaczerbicho???? no co Ty1?

i jeszcze ruda????