Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o co kaman

jak zmiejszyc ból miesiączkowy??

Polecane posty

mimo ze czekałam z utesknieniem na okres to teraz zwijam sie z bolu jak oprocz faszerowania sie tabsami mozna sobie z tym bolem poradzic??

ciepłu okład na podbrzusze, najlepiej termofor z ciepła wodą :) zawsze pomaga :D

Gość turystka z daleka
niewiem czy Ci to pomoze ale mozesz spröbowac-mi pomaga tydzien przed misiaczka -herbate z lisci malin * codziennie szklanke soku marchewkowego *wit "E" np. platki owsiane, drub, migdaly orzechy Na böl piersi: banany i pomidory raz dziennie Powodzenia :-)

Gość Luellcia
Szczerze? Idz do ginekologa po tabletki antykoncepcyjne. Mnie przepisal rigevidon, zazylam dwa opakowania i prawie nei boli, a normalnie mdlalam, albo ladowalam w szpitalu, jest swietny, poelcam :)

hej! ja zazywam pigułki antykoncepcyjne Diane-35 i w moim przypadku bóle znacznie się zmniejszyły, nie powiem, że zniknęły całkowicie, ale są znośne, a w czesniej to nieraz mnie karetka zabierała i nic mi nie pomagało. Poza tym na bóle menstruacyjne znakomicie pomaga lek NAPROXEN:D dwie tabletki naraz biore i jest ok:) a tak swoja drogą to współczuję Ci:(

Gość marcha
niech Twój facet (najlepiej :)) pomasuje Ci cały brzuszek, dla mnie to najlepsza metoda na ból miesiączkowy 🌻