o co kaman 0 Napisano Czerwiec 8, 2006 mimo ze czekałam z utesknieniem na okres to teraz zwijam sie z bolu jak oprocz faszerowania sie tabsami mozna sobie z tym bolem poradzic?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nessca 0 Napisano Czerwiec 8, 2006 ciepłu okład na podbrzusze, najlepiej termofor z ciepła wodą :) zawsze pomaga :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Czerwiec 8, 2006 nie mam takowego wiec chyba połoze sobie słoik z ciepła woda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość turystka z daleka Napisano Czerwiec 8, 2006 niewiem czy Ci to pomoze ale mozesz spröbowac-mi pomaga tydzien przed misiaczka -herbate z lisci malin * codziennie szklanke soku marchewkowego *wit "E" np. platki owsiane, drub, migdaly orzechy Na böl piersi: banany i pomidory raz dziennie Powodzenia :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luellcia Napisano Czerwiec 10, 2006 Szczerze? Idz do ginekologa po tabletki antykoncepcyjne. Mnie przepisal rigevidon, zazylam dwa opakowania i prawie nei boli, a normalnie mdlalam, albo ladowalam w szpitalu, jest swietny, poelcam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EVcia_22 0 Napisano Czerwiec 11, 2006 hej! ja zazywam pigułki antykoncepcyjne Diane-35 i w moim przypadku bóle znacznie się zmniejszyły, nie powiem, że zniknęły całkowicie, ale są znośne, a w czesniej to nieraz mnie karetka zabierała i nic mi nie pomagało. Poza tym na bóle menstruacyjne znakomicie pomaga lek NAPROXEN:D dwie tabletki naraz biore i jest ok:) a tak swoja drogą to współczuję Ci:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marcha Napisano Czerwiec 11, 2006 niech Twój facet (najlepiej :)) pomasuje Ci cały brzuszek, dla mnie to najlepsza metoda na ból miesiączkowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach