Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pochwal sie jakie

smieszne smsy, pomyłkowo wysłane

Polecane posty

do mnie ktoś napisał:kup po drodze ogórki i olej.Odpisałam:to kupię jeszcze flaszkę do tych ogórków.Odpis:flaszka jest.A po kilku minutach :przepraszam

Ja dostałam od obcego nr: \"Przepraszam Kochanie, nic mnie z nią nie łączy - to był tylko seks.\" odpisałam: \"ty świnio\" a on: \"a co??!! żałujesz jej dupy???\" dałam sobie spokoj z odpisywaniem.

Gość do mnie na stacjonarny
zadzwonił kiedyś facet i pyta czy mamy lodówki. Mówię, że tak, jedną. Zorientowałam się, że chciał zadzwonić do sklepu - ale nic, ciągnę dalej tę rozmowę. W końcu pyta jakiej firmy. Ardo. Trochę na jej temat, czy dobra itp. On w końcu, ze chciałby ją kupić. A ja, że nie sprzedam, bo jest mi potrzebna, a poza tym juz długo używana. Aaa... to nie jest sklep?

fajny temacik :) mi też parokrotni przytrafiły się jakieś pomyłki,ale w raczej nie aż tak śmieszne 1 kiedyś wysyłałam koleżance mms i pomyliłam jedną cyfrę, mms dotarł do jakiegoś faceta starszego 15 lat ode mnie :o (na początek zapytałam o to żeby wiedzieć z kim piszę) on coś do mnie jeszcze pisał, ale już a ja już mu nie 2 innym razem na miałam odblokowaną klawiaturę i wysłał mi się sms (pusty), sprawdziłam w skrzynce nadawczej i okazało się, że wysłałam sms do brata stryjecznego, na wykładzie dzwoni mi telefon (brat) wiec mu napisałam sms \" przez przypadek coś mi się do ciebie wysłało, pozdrów dziadków\" po wykładzie znowu dzwoni, wiec odbieram i to był jakiś obcy facet(brat sprzedał mu na allegro komórkę wraz z kartą:o) później prze kilka dni facet ów wypiswyał do mnie smsyw stylu \"odezwij sie cukiereczku\" i puszczał mi sygnałki,ale że wcale na to nie reagowałam to się w końcu odczepił 3. dostałam też sms od obcego nr, zebym wpadła do dyskoteki bo będzie ktoś tam i ktoś tam, odpisałam: pomyłka, odp.była: faktycznie pomyłka, ale jak wiesz gdzie ta dyskoteka to też wpadnij :) heh nie wiedziałam

aa, a ja którejś nocy miałem przypadkowo włączony dźwięk w telu i ok.3.00 ktoś mnie obudził uporczywym dzwonieniem..po odebraniu usłyszałem kichnięcie..i połączenie się urwało:) Wysłałem smsa "na zdrowie", wróciło "przepraszam, pomyłka, dziękuję":)

Gość Jupijej
Mój tata przed 50-tką dostał w zeszłym roku zimą sms o treści: ,,Chodź pozjeżdżamy na sankach" ;) Ja zaliczyłam dwie poważne smsowe wtopy:/ Raz napsioczyłam na moją siostrę i wysłałam sms do niej (bo akurat o niej myślałam) a miał on być do mojej przyjaciółki.Drugi raz było poważniej,kiedy wysłałam sms do mojej wykładowczyni tuż przed sesją,nazywając ją głupią babą:/Sms również miał być do przyjaciółki...Od tej pory wolę nie uzywać funkcji odpowiedz!

a kiedyś do mnie zadzwonił kolega o 3 w nocy, nie chciałam żeby koleżanka się nie obudziła (na stancji) wiec poszłam z telefonem do łazienki, on pyta się mnie dlaczego nie śpię (był chyba lekko wstawiony) a ja na to że robię pranie :D później coś tam jeszcze powiedział szybko się rozłączyliśmy,jak rano wstałam nie pamiętałam o tym telefonie, dopiero jak mi później o tym powiedział to przypomniałam sobie, ale mieliśmy polewkę :classic_cool:

Ja kiedys dostalam telefon od jakiejs laski, ktora myslala ze jestem chyba jej chlopakiem bo ledwo odebralam ona od razu \"misiaczku...i milosne wyznania. Odpowiedzialam, ze to pomylka to ona poleciala na mnie wyzywajac mnie od dziwek, ze niby jestem jakas kochanka jej misiaczka. Troche czasu mi zajelo mowienie, ze ja jej misiaczka nie znam a ona sie po prostu pomylila. Ale i tak chyba do konca mi nie uwierzyla.

sytuacja pierwsza tresc sms cos w stylu \'skarbie co robimy wieczorkiem?ty wiesz na co mam ochote,czekam i caluje goraco,tam gdzie chcesz -sms poszedl ale...do mojej tesciowej przez przypadek,glopio mi bylo pozniej sie z nia spotkac,ale przywitala mnie z usmiechem na ustach i komentarzem \'wiem ze mnie lubisz ale nie musisz mnie az TAM calowac\' hehe ale przypal sytuacja druga dzwoni tel. hAlo czy jest Marcin (moj ma tak na imie) mowie ze niema a gdzie jest ? mowie ze pewnie w pracy w jakiej pracy do cholery? no ja na to ze tam gdzie zawsze,i pytam z kim rozmawiam Pani na to:kim jestes i dlaczego do cholery masz telefon mojego syna? (dodam ze to nie byla tesciowa) Nie dalo sie kobicie wytlumaczyc ze pomylila numer,wyzwala mnie od k... i dzi... wiec na koniec powiedzialam ze jej synus lezy nacpany w rowie i zeby dala mi swiety spokoj. sytuacja 3 Halo czy Rozmawiam z Krystyna?? pomylka jak to pomylka? poprostu pomylila pani nr a czy to nr 510......? tak to w takim razie ten numer podala mi Krystyna ze to jej no to pani Krystyna musiala sie pomylic! niemozliwe,poprostu ukradla pani Krysi telefon no coments

Koleżanka mojej siostry była kiedyś nękana uporczywymi telefonami. Ktoś próbował się dodzwonic do prezesa.Za którymś razem wkurzona koleżanka zamiast powiedzieć,że to pomyłka,odpowiedziała po prostu: ,,już łączę\" i się....wyłączyła :D

Gość do góry hop

Gość hop do góry
;-)

Gość i do góry ...
podnoszę ;)

Gość lalolo0012
kiedys siedzialam w pracy i moja kolezanka ma biurko obok mnie i nagle dostaje od niej smsa czytam a tam \"Bedziemy sie walis do bialego rana\" pytam jej sie co yo jest a ona do mnie ze soy, ze miala byc do jej chlopaka i sie pomylila, ale miala buraka na twarzy hahaha

Gość iyiyiy
podnosze :D ja pamietam tylko jak do ojca przyszedł sms "jestem na bazie - Czesiek"

Gość gość
Ja widziałam się z kumplem gejem i poznałam jego faceta. Kazał mi napisać, co o nim myślę - więc piszę: fajny facet, sympatyczny, atrakcyjny, podoba mi się... Mój facet który go dostał nie był zachwycony :D