Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna zagubiona

Pytanie do kochanek, które nie wiedziały że facet jest żonaty

Polecane posty

Zdarza sie sytuacja, że facet ukrywa przed kochanką, że jest żonaty. Prawda wychodzi na jaw dopiero po jakimś dłuższym czasie. Jak już się jest oczywiście za mocno zaangażowanym. Po czym poznać, że facet jest żonaty? Na co się powinno zwracać uwagę? Co byście doradziły?

Gość zapytać

Zaproponować spotkanie w weekend - najlepiej dwudniowe z noclegiem:))

pytałam i oczywiście mówi że nie jest weekend z noclegiem sam proponuje, wyjazd na wakacje też.. aczkolwiek nie doszło jeszcze do tego :)

A jaki ma zawód? Jeśli ma stałą pracę na miejscu, tzn. nie wyjeżdza często w delegacje, ani nie pracuje po godzinach - to jesli proponuje weekendowy wyjazd, czy wakacje - pewnie nie jest zonaty. A czemu go podejrzewasz, ze jest żonaty?

Gość trudno będzie..
Mój kochanek przez pół roku nie zorientował się, że mam męża. Były wspólne wyjazdy. narty, długie weekendy. Wcale nie było to trudne.

Gość zapytać
nie pytał czy nakłamałaś?

zawód ma właśnie taki, że dużo jeździ, dużo pracuje, zostaje w pracy na noc (ponoć) To jest początek naszej znajomości. Jeszcze go nie znam dokładnie. Niby jest fajnie, super, ale coś mi w tym wszystkim nie pasuje. Jakie zachowania? np wyłączanie telefonu. No ale czasem sa sytuacje w pracy czy gdzieś że trzeba wyłączyć telefon. Może się niepotrzebnie czepiam, ale.... wolę być czujna :)

Gość trudno będzie..
Myślał, że jesteśmy po rozwodzie. A jak nie mogłam się z nim spotykać to tłumaczyłam sie dzieckiem.

Gość najlepsze jest to
że w koncu jakas kobieta potrzyamła faceta w niepewnosci a nie odwrotnie

Gość trudno będzie..
taka już ze mnie kłamczucha. Jak oszukiwac to na całego!

Gość najlepsze jest to
I bardzo dobrze!!!

Gość trudno będzie..
a może podzielimy się swoim kłamstwami? hi hi czegoś przy okazji się nauczymy?

no właśnie, może podzielicie się swoimi kłamstewkami Może jakieś podobne zauważe u niego :)

Gość najlepsze jest to
oj tez lawirowałam jak trzeba!zazwyczaj to byl wyjazd do rodzicow.a potem w bok i do kochanego faceta.

Gość trudno będzie..
Moje najbardziej bezczelne kłamstwo_ powiedziałam mężowi, że wyjeżdżam na weekend z ludźmi poznanymi w necie i zapytałam ,czy chce się przyłączyć... I pojechałam ale z kochankiem poznanym w necie...Cudowne wspomnienia...Ach , rozmarzyłam się...

Gość maleństwo to ja752
ja mam ten sam problem, od jakiegos czasu pisze z mezczyzna starszym troszke ode mnie, niby jest po rozwodzie, mieszka bardzo daleko ode mnie, syn mieszka z nim. Ma swoja dzialalnosc , ja mam zaproszenie do niego ale nie pojade bo nie wypada i napisalam od tak sobie,ze jak chce to niech on przyjedzie i sie zgodzil bo zna moja miejscowosc, ma tu kilku znajomych o ktorych mi mowil, bo kiedys mieszkal w mojej miejscowosci. Ale jednak czytajac to wszyskto na topiku boje sie,ze on cos ukrywa przede mna. Co o tym myslicie?

maleństwo ja własnie mam podobnie. Coś mi nie pasuje, coś mi nie gra. Nie wiem czy ja jestem przeczulona czy faktycznie dobrze mi sie wydaje, że facet kłamie. Nie mam go jak sprawdzić. jak chciałam skonczyć ten układ bo mnie męczy, facet powiedział że bedzie walczyć o mnie, nie pozwoli mi odejść. No bo powiedzcie Kto może przysyłać facetowi sms-y późnym wieczorem? Żona to pewnie by dzwoniła, koledzy ... hmm tak by się stęsknili?

Gość No wlasnie...
...jakie sa objawy tego, ze facet zyje z kims...? Jak to rozpoznac?

Gość No wlasnie...
?

Gość karolka 333
he he no bywaja tez sytuacje, ze wiadomo, ze jest zonaty, ale zachowuje się tak jakby chcial powiedziec "kazda moja"

Gość reda
nagle odwoluje spotkania gdy dzwoni telefon wychodzi, nie rozmawia przy was kocha sie w prezwerwatywie chodziaz bierzesz tabletki uprawiajac seks nie dotyka rekami cipki, zeby nie bylo na nich waszego zapachu nie zaprasza do siebie do domu to najwazniejsze!!!

Gość malenstwo to ja752
no wlasnie i widze,ze chyba nikt nie ma dobrego pomyslu na sprawdzenie. Dzisiaj dostalam sms ,ze teskni i zrobi wszyskto zeby przyjechac, w nocy pisze mi sms,juz sama nie wiem co mam myslec i robic. Taka jedna zagubiona trzeba cos wymyslec ;)

Gość no wlasnie

Gość a może poprosić
o stacjonarny tel,jeśli nie ma rodziny to nie powinien się wywijać?

Gość No wlasnie...
...moze wtedy odpowiedziec, ze ma tylko komorke... i co wtedy?

Gość Jesli powie że nie ma
stacjonarnego, to można ię dowiedzieć czy mówi prawdę. Wystarczy zadzwonić do biura numerów, podać miasto, nazwisko i ewentualnie nazwę ulicy. Jesli ma telefon, podadzą numer, lub info, że jest zastrzeżony. Nie podawaj tylko imienia, bo telefon może być na żonę.

maleństwo ja juz nie wiem jak sprawdzić. Jak pytam to oczywiście ja jestem jedyna, najważniejsza, kocha mnie nad życie. To od kogo dostaje sms-y i telefony w nocy i nie odbiera ich przy mnie?? Przecież nie bede mu patrzyć do komórki ani go śledzić. nie chce się go też tak wypytywać bo nie lubię czegoś takiego. Nie rozumiem tego faceta. Obiecuje mi rózne rzeczy, o których potem zapomina. NIe ma czasu na spotkania. Odwołuje. Jak mówię, że mam tego dość to oczywiście juz przeprasza. Ma jakieś tajemnice, nie odbiera telefonu... to po cholerę zawraca mi głowę????

Gość kilka frontów
ma. To tak na moje oko. Co wcale nie oznacza żony. Może np. 3 podrywki :-((

Gość kasiencja
a może ma jakieś nieczyste interesy???? jacyś znajomi spod ciemnej gwiazdy... zona raczej nie pisałaby sms-ów w nocy do męża...;)