Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość as week as a kitten

Chce mi coś powiedzieć

Polecane posty

Gość kikit
ten...''odwroc sie, chce cie zapytac, pozwol mi odejsc. Patrz na mnie , ja chce sam byc, tak naprawde wolny. Nie czyje nic , nic do ciebie. Tak bedzie lepiej. Nie ,bylo fajnie. Ja ide dalej , ale bez ciebie''?

Gość życie jest pionowe
ja ty pusciles to czemu mnie ma byc lepiej? nie jestem az takim mistrzem empatii.

Gość as weak as a kitten
:) wiec co powiedział.. hmm.. chyba mój usmiech mówi sam za siebie ale sprezyzuje :) Spotkalismy sie o umówionej godzinie, poczatek był oschły, bez buzi na dzień dobry, bez trzymania sie za rece, bez uscisku i usmiechu... Zapytałam co sie stało. Milczał. Wiec milczałam rozniez. czekalam. Zaczął mówic.. ostatnie dni dłuzo myslał.. zastanawiał sie. O co chodziło..? tak jak myslałam .. o zazdrosc. Uspokoiłam go. Zapewniłam. Przytulałam sie mimo ze początkowo nie był skory do odwzajemniania pieszczot. Potrafiłam to zrozumieć. Dłuuuuga rozmowa. Po niej i po ustaleniu pewnych faktów i priorytetowych spraw (jak np "mówimy sobie o tym ze coś mi w Tobie nie pasuje na bierzaco" Najgorsze jest kumulowanie (czasem nawet bzdurnych ) negatywnych emocji. A dla ciekawszych.. poszło o... to ze kiedyś (jakieś 2 tyg temu) byłam z przyjaciółka w klubie. Tańczyłysmy.. nie same :O Siedziałysmy przy stoliku (nie same) No i ktoś zyczliwy poinformował go o tym. Oczywiscie ja nie mam nic na sumieniu w ta sama noc czekałam bowiem na niego az przyjdzie własnie tam gdzie byłysmy.. pisałam co minute smsy, z komórka w reku wyczekiwalam tego "już jestem" :) Niestety kolezanka jest tzw. singlem, i nie stroni od meskiego towarzystwa na które ja tego wieczoru szczerze powedziawszy nie miałam zupełnie ochoty. Zyczliwy postarał sie widocznie dodać barw do swojej opowieści. W ten własnie sposób skumulowany brakiem wyjasnień (które widać byłyby wtedy bardzo istotne!) mój Kotek stał sie niepewny i.. w końcu wybuchnał. Usłyszłam tez ze nie jestem przez to iż kokietuje mezczyzn jego wymazonym typem kobiety... To oczywiście sama musiałam z niego wydusić. I mysle ze dobrze sie stało.. Bo teraz wiem co i gdzie robie zle.. i co i gdzie moge poprawić. Zwiazek to ciagłe dazenie to samodoskonalenia sie wzgledem oczekiwań drugiej osoby. Jego oczekiwania już znam.. i teraz przynajmniej moge stawać sie tą idaelna, gdyż wiem jak ten ideał powienien wygladać :) To na tyle .. A ktos kto napisał ze całuja sie na ławce w parku.. niewiele sie pomylił :) Wczoraj wieczorem wspólne ogladanie meczu było cudowne... Dziś porane rownież :) Dziekuje wszystkim za komentarze :*

Gość .i.i.i.i.
ładnie :)