Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bransoletka z bursztynu

niegrzeczni chłopcy są SEKSOWNI!

Polecane posty

wiem, że to złe, wiem, że nie powinnam, wiem, że to bez przyszłości, wiem, że to mnie zgubi ... ale pociągają mnie niegrzeczni chłopcy:)- agresywni, totalnie męscy, władczy! byłam w związku z dwoma takimi- dilerem, a później złodziejem samochodów:(- miałam wtedy 16-18 lat.. teraz mam 20, myśle o poważnym związku, ale nie pociagają mnie faceci ułożeni, grzeczni, wymuskani, studenci, którzy nie potrafią sie bić, walczyć... tamci nie byli prostakami, nie- pełna kultura, restauracje, teatr, tylko związek z kims takim nie ma sensu- prędzej czy póżniej wyląduje w więzieniu... dziewczyny, czy z tego sie wyrasta? powiedzcie, że tak bo źle skończe:(

Gość cos w tym jest jak nic
kurde ja akurat nie mam faceta tego typu co wymienilas ale faktem jest ze dziewczyny zawsze wola tych gorszych niz tych grzecznych ulozonych nawet jezeli ten zly nie grzeszy uroda to i tak jest lepszy :P z jakiegos dziwnego powodu :d ale to pewnie dlatego ze jest taka swiadomosc ze by sie przy nich nie nudzilo :) swoja droga to straszne ze woli sie wybrac kogos zlego wiedzac ze to nie ma sensu niz kogos dobrego ktory wiesz ze zawsze bedzie Cie szanowal . Ja mam cos posredniego :D z jednej strony jest ulozony zwiazany z rodzina itd z drugiej taki troche lobuziaka i kibic :p wygadany i szalony ale z umiarem potrafi sie zachowac i chyba taki jest najlpeszy :) przynajmniej wiem ze przy nim jestem bezpieczna bo gdybym byla zgrzecznym i ulozonym chlopcem to balabym sie ze to ciapa ;p

Gość chyba zwariuję
taaaaaaaaa, dostaniecie raz, drugi raz w ciry, to bedziecie ganialy za takimi "umlaskanymi":), ale bedzie juz za pozno:) gowniary bawiace sie w dorosle: /

no dokładnie, ale ty masz ideał! bo ma dwa oblicza a ja? było beznadziejnie- jeden uzalezniony od narkotyków, drugi lubiący przygodne panienki :/ dno!!! a teraz, po dwóch latach bycia samą, kiedy ide z jakimś "normalnym" chłopcem na randke nudze sie:|- nudze sie, bo chłopiec taki opowiada, że popełnił straszne przestępstwo jadąc bez biletu, a ja chyba potrzebuje mocniejszych doznań;/ i to było ok. w wieku 16 lat, ale teraz? kiedy chciałabym z kimś zamiszkac, ustatkować sie?

no dokładnie, ale ty masz ideał! bo ma dwa oblicza a ja? było beznadziejnie- jeden uzalezniony od narkotyków, drugi lubiący przygodne panienki :/ dno!!! a teraz, po dwóch latach bycia samą, kiedy ide z jakimś "normalnym" chłopcem na randke nudze sie:|- nudze sie, bo chłopiec taki opowiada, że popełnił straszne przestępstwo jadąc bez biletu, a ja chyba potrzebuje mocniejszych doznań;/ i to było ok. w wieku 16 lat, ale teraz? kiedy chciałabym z kimś zamiszkac, ustatkować sie?

Gość veni vidi vici
a mnie pociągają harcerzyki....

własnie dostałam "wciry" chce sie związać z ułozonym zanim będie za późno... ale dupa, za nic na swiecie mnie ktos taki nie pociaga:/ wiem, ze to niedojrzale, itd...ale co ja zrobie?pracuje, studiuje zaocznie, mam swoje mieszkanie- chcialabym zamieszkac z KIMS... i jestem odpowiedzialna osobą- mimo, ze pociagaja mnie bad boye;)- nie wiąze sie z nikim takim... ale chłopak, który dostanie wpieprz na moich oczach jest aseksualny:/ nie wiem co mam robic:/

hehhe nie dostane " w ciry" bo sie wystrzegam niegrzecznych bo wiem ze do niczego to nie prowadzi dlatego wole juz byc sama niz miec swiadomosc ze to co robie nie ma sensu mowie tylko ze jednak dziewczyny chca cyz nie chca wole tych gorszych :d Co do mojego :P no taki ideal to z niego nie jest ale podoba mi sie fakt ze potrafi byc naprawde czuly i kochany i w taki sposob mowic o swojej rodzinie miec taki dobry kontakt ze wszystkimi i szacunek dla nich :) jednoczesnie jest czasami z niego bad boy :P

Gość fszystkofiedząca
cos w tym jest jak nic -->> co ty bredzisz kobieto?? nie generalizuj, nie każda dziewczyna lubi facetów w stylu macho, damskich bokserów i drani - ja takich nie znoszę np. sporo zależy od charakteru - jeśli jesteś typem buntowniczki, energiczna, wszędzie ciebie pełno, to bardziej prawdopodobne, że nie będzie ci odpowiadał facet podobny do ciebie. to oczywiście nie jest reguła, ale nie mów, że KAŻDA kobieta uwielbia takich facetów bo to ewidentna bzdura.

no dobra ok nie kazda, po za tym troche nie tak sie wyslowilam nie o to mi chodzilo dla mnie damski bokser itd to dno i juz. Bardziej mialam na mysli jakas totalna ciape ale sympatycznego chlopaka i takiego bardziej nie oderwanego od zycia ze jak trzeba to sie postawi ze nie siedzi calymi dniami w domu zaradnego itd.,a le nie popadajmy w skrajnosc od dillera czy zlodzieja syzbko bym uciekla:) Wydaje mi sie ze malo ktra z nas chialaby tego pierwszego. Dobra moze to torhce nie do konca do tematu bo autorka mowi tu o takich totlanych zlych chlopcach :)

Niegrzeczni... moze. ALE nie w dresie i nie z lysymi glowami. Tacy maja u mnie wskaznik seksownosci ujemny :P

Gość vallejo
kurna... nie jesteście same kate moss też ma takie zapędy! najlepiej wybrać 2 w jednym, niech nas szanuje, kocha itp itd ale niech nie jest grzeczny i strachliwy. U mnie na uczelni jest tyle tchórzy że aż wstyd

Gość niegrzeczni są
-męscy -stanowczy -seksowni -mocni -zdecydowni i można takich wychowywyać , wiodzioooo

hmmmm....... dla mnie najlepsza wersja [jeśli można to tak okreslić] to koleś grzeczny w życiu i niegrzeczny w łóżku....😍 idealnie !!!! :D :D :D

Gość da da da
moim zdaniem kazdy facet powinien mieć w cobie coś niegrzecznego:)