Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dave2244

do wszystkich miłych pań

Polecane posty

Gość dave2244

o jakim mezczynie marzy kobieta ?? co musi w sobie miec taki ktos ?? co musi miec by zaintrygowac ?? i sprawic by dziewczyna/kobieta poczula sie dowartosciowana i kochana... ?? prosze o wypowiedzi :) ps. materialistki niech sie nie wypowiadaja !

Gość zielony kamyczek
Kobiety marzą o romantycznych, czułych mężczyznach, którzy nie traktują kobiet jak zabawki. Bardzo ważne jest to aby facet potrafił nas wysłuchać. Czasem zdarza sie, że niektórzy mężczyźni traktują kobiety jak potkategorię człowieka- czego nie lubimy.

Gość PRECZ Z CHAMAMI MACHO
I PEWNYMI SIEBIE ZA BARDZO!! WSZYSTKICH INNYCH LUBIMY:) PRZEDE WESZYSTKICH TYCH NORMALNYCH:) ŻYCZLIWYCH MIŁYCH, ALE MAJĄCYCH WŁASNE ZDANIE:)

Gość steskniona I niecierpliwa
kobiety marzą o mężczyźnie który umie słuchać, umie rozmawiać z nami umie zrozumieć.o takim który dba o nas który widzi tylkonas o takim dla ktorego ja jestem naj i zadna inna nawet nie ma najmniejszych szans bo na inne nie patrzy. poza tym musi byc silny i czyly.po prostu szczerze kochac na zawsze i szanowac!!! i ufac

Duże wrażenie robi zawsze mężczyzna, który jest w czyms naprawdę świetny, bez względu na dziedzinę :) To tak z moich obserwacji. Więc polecam panom, żeby kształcili swoje talenty, bo to im zapewni powodzenie :) To chyba dlatego, że taki facet jest pewniejszy siebie a nie jest to pusta pewność, ale fakt, że wie, że jest w czymś dobry, jest dowartościowany i ma dobre zdanie o sobie pochodzące z doświadczenia. Ważne jest, żeby szanował swoich rodziców i był zawsze czysty. Żadnych sweterków noszonych 3 dni z rzędu :) To tyle, chaotycznie, ale jednak coś :)

noi musi byc pociagajacy i sexowny w swoj sposob

Gość dave2244
a jak ktos nie jest zbyt bardzo dowartosciowany i pewny siebie w swoich poczynaniach ?? co wtedy ??

spróbowac być takim jaim sie jest i pokazac sie z tej lepszej strony dibry facet to taki który nie udaje tylko jest szczery... klamcy pozerzy to bagno

No to pojawia się pewien problem. Ja mam już pewne doświadczenie z takimi mężczyznami. Potrafią zamęczyć na śmierć swoim niedowartościowaniem, nie można za wiele powiedzieć mądrego, żeby od razu nie czuli sie urażeni, czy zdołowani. To bardzo, ale to bardzo męczące, dlatego wiem, że kontakty z takimi osobami są na zawsze i niodwołalnie spalone. To męczarnia. Ludzie są różni mają różne potrzeby, ale nalezy wtedy dbać o to, żeby druga osoba mogła się swobodnie rozwijać, żeby nie być jej kulą u nogi, co często się wtedy zdarza.... A poza tym pojawia się często obsesyjna zazdrość, która jest wynikiem osobistego lęku który się przerzuca na drugą osobę i każe się za niego. To naprawdę fatalne. A czym się zajmujesz DAVE?

Gość dave2244
uu to jestem spalony ;) caly czas narzekam :/ moj pesymizm chyba przemawia przeze mnie caly czas... a tak na codzien to studiuje zaocznie pedagogike resocjalizacyjna... no i pracuje dodatkowo... zeby sie nie nudzic :P

Wiesz, najprawdopodobniej to wynika z czegoś takiego, co nazywa się przerwanym pasem miłości do matki lub ojca w dzieciństwie...tyle, że jesteś już dorosłym mężczyzną i musisz przestac być dzieckiem. Weź swoje zycie w swoje własne ręce, szanuj rodziców, nie lekceważ ich bez względu na to jacy są, ale weź własny los we własne ręce. To właściwa kolej rzeczy. Musisz wewnętrznie pogodzić się z twoją życiową sytuacją zastaną i tworzyć teraz już własną. Inaczej nie będziesz nigdy szczęśliwy. Pojednaj się z ojcem, wystarczy wewnętrznie.

Gość dave rzekl
caly czas narzekam :/ moj pesymizm chyba przemawia przeze mnie caly czas... - to sie zmieni jak bedzie kobietka, zobaczysz i bedzieszmiec energiee, milosc ludzie czuli, kochajacy sa wrazliwi i bardzo przezywaja jak cos jest nie tak. a o co chodzi z pewnym siebie? oto, aby był stanowczy. czyli nawet jak wszysyc mowia niee, a on tak to mowil je ciagle:)

Gość eskimoska
ja lubie kiedy facet ma cos madrego do powiedzenia,ma pasje i jets inteligentny;p a wogole to uwielbiam patrzec kiedy facet prowadzi samochod...yyy...hehe...takie zboczenie

Gość eskimoska
nie to zebym byla blachara ...moze prowadzic nie swoj samochod;p

Gość lea-i
a ja lubie patrzec w oczy

Gość eskimoska
ty sie ciesz ze zyjesz a nie jeszcze narzekasz...bedac trupem mialbys jeszce mniejsze szanse;p

Gość abrakadabraa
do dave- i komplementy, nigdy o nich nie zapominaj, kobiety uwielbiają komplementy

A ja lubię rozmawiać, rozmawiać i jeszcze raz rozmawiać-chociaż zwykle kończy sie na miom monologu hehe :P

Gość eskimoska
no widzisz jaka szkoda;p...mam nadzieje ze nie uwazasz mnie za blachare bo ja naprawde lubie tylko patrzec...z tego moze nawet nic nie wynikac...ale to tez zalezy od faceta ktory prowadzi bo niektorzy sa dla mnie absolutnie aseksualni pod tym wzgledem;p

Gość abrakadabraa
a co to jest blachara?

Gość eskimoska
buhahaha...blachara to jest dziewczynka ktora na pierwszym spotkaniu nie pyta cie o imie tylko o samochod ktorym jezdzi;p to tak po krotce...hehe:)

Gość eskimoska
sorki...ktorym ty jezdzisz...

Gość eskimoska

Gość abrakadabraa
no, dzięki za wyjaśnienie, ale takie istnieją? co im po samochodzie? naiwna jestem...

Gość eskimoska

Gość lea-i
buhahaha...blachara to jest dziewczynka ktora na pierwszym spotkaniu nie pyta cie o imie tylko o samochod ktorym jezdzi;p to tak po krotce...h nie eskismoska to taka co jak facet ma male konto nie widiz go, nie chce z nim zwiazku, a jak niecale por roku po tym konto mu rosnie ona od razu sie zakochuje, sama, bez jego pomocy:) on nie caluje ja w oczy ani nie maluje paznkkci, a ona zabujana potem go dreczy bo tymmnie rozkochales!!! twoja wina!!! to jets blachara, sfrustrowana:)