Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DjD

Ból serca - pomocy

Polecane posty

Dziś rano bardzo zaczęło kłuć mnie serce. Był to bol, ktory trwal kilka minut. Gdy wdychalam powietrze,to bol nasilal się. Przy sklonie rowniez. Bardzo mnie to bolalo :( Powiedzcei mi,co to może byc? dodam,ze mam 19 lat.

Serce nie kłuję tylko uciska:-) Pewnie miałaś jakiś nerwoból, to się zdarza:-) Pozdrawiam

Gość do DjD
Ja tak mam od tygodnia albo i dłużej. Np przy bieganiu. Boli mnie gdzieś tak między sercem, a lewą ręką. Nie wiem, co to może być ;-O

To sa nerwoibole. ponoc leczy sie to zwyklymi lekami przeciwbolowymi:| Ja tak mam od kilku lat, dosc rzadko mi sie to zdraza (z raz w tygodniu) i zbieram sie juz od dluzszego czasu do kardiologa i sie wybrac nie moge...moze jak bede miala chwile po sesji to pojde...poza tym czasem mam tak, ze jak szybko wstane to robi mi sie ciemno przed oczami, huczy i kreci mi sie w glowie. To prawdopodobnie dlatego, ze mam niskie cisnienie... ehh

fanka, tez mam tak samo po wstawaniu z łozka. Nerwobol... tylko z czego on moze u mnie wynikac? ja mam neuralgię międzyzebrowa,ale to jest inny bol i trwa kilka dni. zisiaj rano mialam bol miejscowy - samo serce. Az sie poplakalam z bolu :-/ Boje sie troszke,bo u mnie wszyscy w rodzinie maja chcorobe serca, oprocz mamy. A moze ktos jeszcze moze powedziec,co to jest?

Gość ja bym profilaktycznie
do lekarza sie skierowal, zawaly juz nasolatki maja obecnie

a od tametego niemilego uczucia jest mi duszno ... do ej pory...mialam kiedys asmte,ale wyleczylam sie zniej kilka lat temu.

Gość serce nie boli
jeżeli serce jest chore to nie boli samo serce, tylko np okolice mostka, jezeli faktycznie boli cie serduszko i masz wrażenie kłucia to typowy nerwoból, weź persen albo kalms i nie denerwuj się :) moze miałas w tym roku mature? nerwy czasem wychodzą po czasie

ano mialam :) Moze faktycznie masz racje. ja to taka panikara jestem, dlatego troszke mnie to zaniepokoilo. dziekuje :)