Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okrągła jak balon

XXXL -ki ???? Gdzie kupujecie ciuchy ?...

Polecane posty

Gość Aniulka- Poznań
Słoneczko777 polecam Ci spodnie firmy Cross- spodnie bardzo fajne, duże rozmiary i w niektórych modelach bbbardzo długa nogawka- muszę ją podwijać!:) ostatnio też kupiłam bardzo fajne sztruksy w C&A i to za fajną cenę- 59 zł:)

Gość slobeczko777
Aniulka wiem wiem znam te spodnie ja szukam spodni z jakism fajnym bajerkiem lub kieszeniami:) a nie spotkałam jeszcze takich crossow

Gość okrągła jak balon
Witaj Syrenucha i inne sympatyczne kobietki :)) Byłam na służbowym wyjeździe , a teraz już jestem , w domu czekały na mnie katalogi , więc dzisiaj wieczorkiem robię przegląd QUELLE i może coś zamówię . Przez Poznań tylko przejeżdżałam , a jak weszłam do sklepu - to poprostu oniemiałam - kurcze-- ceny za ciuchy są kosmiczne , bo żeby zwykły t-shirt w rozmiarze 54 kosztował prawie 70 zł , to chyba przesada .... Dlatego dzisiaj buszuję po allegro :))...ale dopiero w nocy , kiedy dzieci śpią , bo wieczorkiem muszę się nimi nacieszyć :) Cieszę się , że byłyście tu !!! ...a i sporo ciekawych porad dałyście ...pa ...pa ..do wieczora ...

Gość syrenucha
Miłego buszowania życzę, a i buziaczki dla dzieci :)

Gość Belleteyn
Ja ze swojej strony mogę polecic kolejne osoby sprzedajace wieksze ciuchy: -milka5 - naprawde mozna znalezc cos fajowego a pani Ania jest b. mila osoba, -tajfunar- ekspressowa wysylka i towar prima sort, - abc_computerssl- od tego sprzedawcy moja mam kupila nowe rzeczy, fajne i pomyslowe, - iviarc- naprawde super, ciuszki sa w swietnym stanie, praktycznie nie widac sladow uzywania, a do tego sa czyste i pachnace, co nie u kazdego sprzedawcy sie zdarza.

Gość okrągła jak balon
Hej , dzięki Belletyn , właśnie wczoraj natknęłam się na abc_computerssl i podoba mi się jedna bluzeczka , więc ją chyba "drapnę " ..

Gość Belleteyn
Mama kupila sobie blizniak i bluzeczke z rozyczkami i jest baaaardzo zadowolona :).

Gość okrągła jak balon
Belleton , a materiał w dobrym gatunku , cienki czy grubszy ?

Gość Belleteyn
Lekka literowka w nicku, widac, ze Sapowskiego nie czytalas :-). Materiał dośc dobry jakosciowo, ale sredniej grubosci, taka typowa dzianina.

Gość okrągła jak balon
o sorry , właśnie zauważyłam ..masz rację nie czytałam :) Dzięki za info , zdecydowałam się na jedną bluzeczkę , już kupiłam , ale przymierzam się do bliźniaka ..

Czesc dziewczyny! Moje ostatnie wykopalisko to swietna kurtka dla syna na zime jakby narciarska ,swietny gatunek i wogole odlotowa ,dostal;am ja w ciucholandzie za 28 zl -jak nowka,oraz brokatowa czarna bez rekawow bluzka np.na wyjscia czy imprezke moze byc pod zakiet albo pod przeswitujace narzutki-swietna za 8 zl w stanie bdb! Widzialam swietna kurtke na zime po prostu cudo ale w piersiach sie za bardzo opiela co za pech przez te\"cyce jak donice\"!

Gość okrągła jak balon
Gratulacje !!! Ja też mam kilka upatrzonych ciuszków na allergo , a troszkę już kupiłam w nocy , więc wchodzę w te jesienne dni z pozytywnym nastawieniem :)

Gość okrągła jak balon
Anoola ...!! ...co do spodni 7/8 , to masz rację - mam kilka par , i w jednych wyglądam i czuję się odlotowo , a w innych nie za bardzo , więc to zależy od fasonu i "odpowiedniej " długości - bo przecież ta też się różni -jedne odsłaniają całą grubą łydę , a inne kończą się tam , gdzie potrzeba :)

Gość syrenucha
cześć dziewczyny no kurcze zlatałam sie jak pies,szukam kozaków dla 13letniej dziewczynki roz 40 niestety,nie wiem kiedy ta noga jej tak urosła wszystko na szpilach albo koturnach z ogromnym kożuchem w środku,po 8 godz w szkole nózka ładnie pachnie !!! a gdzie te na płaskim ?? blee bedę płakać, zima idzie

Gość Anoola
Syrenucha a patrzyłaś w ccc? tam mają niedrogie i normalne w miare buty może tam byś coś fajnego wybrała. Nie wiem gdzie mieszkasz ale wszedzie tych sklepow jest mnostwo wiec w Twoim miescie zapewne tez sie jakis znajdzie. Okrągła masz racje.... ja tez uwazam ze z rybaczkami to wlasciwie jak ze wszystkimi ciuchami trzeba dobrze dopasowac, jedno ukryc, drugie odslonic. Niestety mam grube lydki wiec takie zupelnie krotkie juz wogole odpadaja. Mam wysokie kozaki prawie do kolan to moze poeksperymentuje z jakimis innymi. Udanych polowan zycze na jesienna garderobe... Pozdrawiam :)

Gość Belleteyn
Kurcze, ale ci pociecha urosla:). Na stronie www.ccc.com.pl masz katalog ccc- przejrzyj moze cos znajdziesz. A allegro bierzesz pod uwage? Bo moge poszukac :).

no nie wiem czy dobrze zrozumialam >w kozakach corka bedzie siedziec w szkole?haha ...ale nr ma faktycznie duzy ale moja prawie w tym samym wieku i ma r.39 a wzrost raptem 156 cm,tez musze sie e rozejrzec za butami dla niej i masz tracje z tymi obcasami i koturnami,nic normalnego nie ma w zeszlym roku kupowalam na allegro i dla niej i dla mnie

Gość syrenucha
cześc dziewczyny jeszcze nic nie kupiłam w sobotę lecę do ccc jeśli nic nie kupię to faktycznie rozejrzę się na allegro Bella- dona moja córa ma 165cm ,a ta nóżka to chyba za tatusiem :) dzięki pozdrawiam

Gość syrenucha
Belleteyn dziękuje ślicznie za kazda pomoc i oczywiście zainteresowanie pozdrawiam

Gość sloneczko777
ja dzis troszke nie w temacie ale odpowiedzcie mi na pytanie dlaczego faceci wola sie rozgladac za szczuplymi dziewczynami czego my nie mamy co maja inne dziewczyny(procz figury)??

Gość okrągła jak balon
Witaj ...dlaczego sądzisz , że faceci wolą się oglądać za szczupłymi ??!!!

Gość Anoola
Słoneczko to że mezczyzni sie ogladaja za szczuplymi kobietami to nie do konca prawda. Mysle, ze oni ogladaja sie za fajnymi dziewczynami, zadbanymi, usmiechnietymi, ladnie ubranymi. Sama ostatnio przekonalam sie na wlasnej skorze, ze nie trzeba miec super figury zeby kogos sympatycznego poznac. Wierz mi, ze ja jestem osoba puszysta i potezna kobieta. Jestem wysoka i nosze rozmiar ok 48 - 50, wiec jak widzisz to nie jest "puszystosc" urojona. Kilka dni temu szlam ulica, byla paskudna pogoda, bardzo sie spieszylam i nagle podszedl do mnie chlopak, co ja pisze - dorosly mezczyzna, przedstawil sie i kulturalnie spytal czy moglby zaprosic mnie na kawe bo idzie za mna dluzsza chwile i bardzo mu sie podobam i chciaby sie ze mna spotkac. Jak widzisz to nie tylko kwestia figury decyduje o tym czy ktos sie za Toba oglada czy tez nie..... Na tym forum zreszta juz wczesniej pisalam o tym, ze najwazniejsze jest to jak sie sama postrzegasz i czy sie akceptujesz razem z tymi nadprogramowymi kilogramami. A wiec dziewczyny ktore macie jakies kompleksy glowa do gory.... Pozdrawiam! :)

Gość sloneczko777
Anoola wiesz tez sie ładnie ubieram,jestem zadbana usmiechneta ,przeciez w niczym nie jestem gorsza od innych dziewczyn a moze poprostu nie urodzil sie jeszcze taki facet odpowiedni dlamnie:) pozyjemy zobaczymy.A ta opwiescia podniosłas mnie na duchu .

Gość okrągła jak balon
sloneczko777 nie martw się :) Możliwe , że faceci oglądają się za szczupłymi - ale czy napewno chciałabyś wiedzieć , co wtedy myślą ?!!

Gość Grubaaaaa
Szukam ,szukam po bazarach i nie ma ,nigdzie.Szukam nastepnego dnia na innym bazarze,nie ma i nie ma.Potem przez cały tydzien płacze w poduszke ze jestem do niczego i nie chce juz zyc.

Gość syrenucha
może gdybys powiedziała czego szukasz chętnie pomożemy ,są tu cudowne kobietki i sprawne w szukaniu

Gość okrągła jak balon
no jasne !!! Ja też mogę , ale muszę wiedzieć czego szukać ?? :)