Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 okr膮g艂a jak balon

XXXL -ki ???? Gdzie kupujecie ciuchy ?...

Polecane posty

Go艣膰 matuszella
Witam Kallasia :-D Napewno jest Ci trudno ... ale nie mo偶esz w tym wieku odchudza膰 si臋 ot tak sobie przecie偶 Ty dojrzewasz .. teraz te偶 najbardziej ro艣niesz ;) Tak jak podpowiada Ci ------- malak nam贸w mam臋 na wizyt臋 u lekarza :-d Sama bardzo lubi臋 ciasta i s艂odycze i wiem jak to kusi ... :( ja jak id臋 po zakupy to staram si臋 nie przechod藕i膰 ko艂o s艂odko艣ci , ale nie zawsze mi to wychodxi ,a ju偶 stara baba jestem, a co m贸wi膰 dziecku jak reklamy kusz膮 na oko艂o !!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 do daisy26
Witam daisy26 :) beda to ubrania o niemieckiej numeracji 50, 52, niektore ubrania maja numeracj臋 23, 24, na osob臋 o wzroscie 162cm. Poniewa偶 w wiekszosci beda to ubrania wierzchnie czyli kurtki, plaszcze, garnitury to wystawie je r贸wniez w opcji kup teraz. Pozdrawiam:) P.S. postaram sie 偶eby aukcje ruszyly w najblizszym czasie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malaga73
witam wszystkie dziewczyny!! w艂asnie wr贸ci艂am po d艂u偶szej przerwie,troche odpoczywa艂am,troche zwiedza艂am.chcia艂am podziekowac Wam za polecenie sprzedaj膮cych na allegro,kilka szmatek zakupi艂am,naprawde fajne i wreszcie to co chcia艂am w moim rozmiarze.dzi臋ki te偶 za sklepy w w-wie,skorzysta艂am kupi艂am dwa wystrza艂owe kompleciki,jeden na komunie,drugi na wesele.zazdroszcze Wam w W-wie takiego wyboru ubranek,ale nie powiem ceny niekt贸re mog膮 przyprawic o zawr贸t g艂owy.chociaz ubrania w duzym rozmiarze zawsze by艂y drogie i nieosi膮galne u nas,naszczescie dla nas to sie zmienia. Tubis Po-pozdrawiam cie ziomalko Belleteyn-gratuluje chrzesniaka,pi臋kne imie,takie s艂odkie. Trzymajcie sie,teraz cz臋艣ciej juz b臋d臋 zagl膮da膰

Udost臋pnij ten post

fascynujace... w poniedzialek ide do chirurga i to na dodatek z zebem :O bo sie okazalo, ze korony mi nie mozna zrobic a normalny dentysta pozostalosci po moim zebie wyrwac mi nie moze bo jak normalni ludzie maja zeby z 1-2 korzeniami tak ja mam z 3ma :P wiec tym sposobem w poniedzialek jakis sadysta bedzie sie pozbywal mojego zeba. wiec jeden, jedyny zab mnie w zyciu bolal i cos z nim bylo (wlasnie ten) i mnie do faceta ze skalpelem zaprowadzil :O malaga w W-wie zawsze ceny byly i beda wieksze niz gdzie indziej, niestety.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 syrenucha
dziewczyny jakie jeansy preferujecie (kolor, fason) bo mam dwie pary do sprzedania i ogromne opory 偶eby je wystawi膰 ,musz臋 si臋 prze艂ama膰 jedne s膮 zupe艂nie zwyczajne rozszerzane ku do艂owi a drugie ca艂kiem ca艂kiem ,rybaczki z elastyn膮 ciemne ,niezwyczajnie uszyte i du偶o za du偶e ALE TO NIE REKLAMA prosz臋 tylko o rad臋:) jako艣 u innych kupuj臋 a sama si臋 艂o matko hi hi WSTYDZ臋 pozdrowionka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 呕mijka cho膰 nie do ko艅ca
Poczyta艂am tak sobie ten temat (na kt贸ry zreszta trafi艂am przypadkiem) i dosz艂am do wniosku, 偶e fajnie \"spotka膰\" babeczki my艣l膮ce podobnie :) Wko艅cu w nas si艂a :) Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 okr膮g艂a jak balon
Hejka :)) Witam wszystkie fajne babeczki... daisy26 .. na allegro pe艂no znajdziesz rozmiar贸w z firmy KIABI I ZIZZI , na allegro moja kumpelka kupuje od 呕ANETTA3 , 艣wietne , modne spodnie o takich w艂a艣nie rozmiarach tak偶e...sama Jej zazdroszcz臋 , 偶e takie fajne kupuje , bo mimo , 偶e du偶o grubsza odemnie- to mam wra偶enie ,偶e fajniej si臋 ubiera :))

Udost臋pnij ten post

kochane kobietki mam do Was pytanie i jednoczesnie wielka prosbe. otoz stanelam przed takim to problemem jak oznajmic rodzinie, ze wybywam na cale wakacje do UK i niestety nie mam pomyslu jak to bezbolesnie zrobic. bo juz widze ich miny (chociaz Mamie wczesniej powiedzialam, ze mam takie plany ale nie wiem czy dojda do skutku). wiec Kochane powiedzcie mi jako matki jak mam przekonac swoich rodzicow do tego pomyslu? z gory bardzo dziekuje za pomoc 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 okr膮g艂a jak balon
Wydaje mi si臋 , 偶e ka偶da matka widz膮ca w oczach dziecka eufori臋 i spe艂nienie oraz przynajmniej jeden KONKRETNY pow贸d , to przyjmie t膮 wiadomo艣膰 ze zrozumieniem.Oczywi艣cie wzgl臋dy bezpiecze艅stwa bierzesz pod uwag臋 ?!

Udost臋pnij ten post

Hello dziewcz臋ta. By艂am zaj臋ta no i mia艂am te偶 k艂opoty techniczne, kt贸re mnie lekko wykluczy艂y z topiku. Co do wyszukiwania, to po prostu przepatruj臋 allegro wpisuj膮c w wyszukiwark臋 rozmiar (np. 46, 48, 50 itp.) i has艂a (\" puszysta\" \"puszystej\" \"du偶y\" itp).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matuszella
Witam:) mufra najpro艣ciej na 艣wiecie poprostu porozmawiaj na spokojnie wydaje mi si臋 ,偶e najpierw z mam膮 --tak robi moja c贸ra :) zawsze wiem pierwsza , a m臋偶owi si臋 wydaje ,偶e to On ma ostatnie zdanie ;) Musisz mie膰 sensowne argumenty i tak jak pisa艂a okrag艂a jak balon wzgl臋dy bezpiecze艅stwa to priorytet !!! trzymaj si臋 ... --powodzenia

Udost臋pnij ten post

rodzine sprawdzilam jak sie dalo i nie znalazlam nic, co by mnie zaniepokoilo. na razie przygotowuje grunt pod rozmowe. i wlasnie tez uznalam, ze najpierw zmiekczyc mame, potem tate a na koncu trzeba bedzie wysluchac wywodu Babci, Wiesi (tzn. cioci) i wujka... ehhh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to co 偶e gruba
Cze艣膰 dziewczyny ! Z wielkim trudem przebrn臋艂am przez ca艂y topik, ale uda艂o si臋 :))) Chcia艂am wam bardzo podzi臋kowa膰. Raz za to 偶e jeste艣cie, dwa,偶e stworzy艂y艣cie ten topik, a trzy, 偶e dzi臋ki wam nareszczie znalaz艂am spodnie na swoje cztery litery. dzi臋ki okr膮g艂a za namiar do pani zanetta3 ma 艣wietne OLBRZYMIE spodnie, kt贸re u niej kupi艂am i kt贸re s膮 na mnie rewelacyjne. Zakocha艂am si臋 w firmie KIABI i ZIZZI. Ceny nie s膮 wyg贸rowane, a jako艣膰 bardzo fajna. Jestem m艂oda i chc臋 ubiera膰 si臋 m艂odo, a nie babiowato ( nie obra偶aj膮c bab膰 :) AAAA tak przy okazji, to wszystkim mamom, tym grybym i tym chudym, wszystkiego naj ! CZ臋sto to,偶e s膮 grube, zawdz臋czaj膮 nam dzieciom :))) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to co 偶e gruba
W co ubieracie si臋 w takie upa艂y ? Mi ciuchy przyklejaj膮 si臋 do cia艂a, bo wszystko musz臋 pozakrywa膰. A tu taki zaduch.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matuszella
Witajcie :) Fakt bardzo gor膮co i parno .. uufff!!! Tylko w cieniu ch艂odne piwko pic ja dzisiaj le偶a艂am z dziecmi pod papier贸wkami na kocykach obok pi臋kna lipa ju偶 parodziesi臋cio letnia ale moja !! :-D jeju nie robi艂am tego od nie pamietam kiedy??????zaraz potem pogrzmia艂o i pokropi艂o jak ksi膮d藕 kropid艂em ;) 馃尰 to co 偶e gruba ja w upa艂y nie chodz臋 w sp贸dnicach tylko w spodniach r贸znych.. to tak coby si臋 nie zatrze膰 ...nie wiem jak sobie rad藕icie Wy ?? pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to co 偶e gruba
ten sam problem, w sp贸dnicach to a偶 bol膮 uda, a w spodniach troch臋 gor膮co. Cho膰 teraz kupi艂am takie fajne p艂ocienne. Pozdrawiam serdecznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 syrenucha
w tak膮 pogod臋 ca艂kowicie rezygnuj臋 ze sp贸dnic :) zak艂adam tylko spodnie no c贸偶 lepiej 偶eby dupsko si臋 spoci艂o ni偶 obtar艂o zw艂aszcza uda hi hi :) te偶 poluj臋 na lniane spodenki ale przy takiej pogodzie id膮 jak woda na allegro i osi膮gaj膮 niebotyczn膮 cen臋 :) matuszella zazdroszcz臋 Ci tej lipy i kocyka, ja to chyba 偶e na asfaltowym chodniku przed blokiem si臋 wy艂o偶臋 :) pogoda tragiczna ,u mnie przechodz膮 same suche burze ani kropli deszczu a do tego kwitn膮 topole wi臋c wszystko si臋 klei do spoconego cia艂a a w domu na pod艂odze 艣nie偶na pow艂oka spadam na kawk臋 wszystkich pozdrawiam 馃尰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to co 偶e gruba
to ja mia艂am szcz臋艣cie, bo kupi艂am p艂ocienne za 34z艂 (na allegro od Pani co okr膮g艂a zachwala艂a) Kocham te spodnie !!!!!!!!! lalalala Tylko i tak strasznie duszno :(

Udost臋pnij ten post

W najbli偶szym czasie b臋d臋 wystawia艂a na Allegro co nieco ciuch贸w do siebie i mamy - mo偶e si臋 na co艣 skusicie. Nick Belleteyn :)

Udost臋pnij ten post

witam wszystkie dziewczyny. Co do upalnych dni to macie racj臋 偶e najlepiej w spodniach. ja kupi艂am sobie materia艂 lniany i sama sobie uszy艂am. Co prawda na gumce i bardzo prosty kr贸j ale wygl膮daj膮 super. Nawet m贸j m膮偶 stwierdzi艂 偶e wygl膮dam super. Lubie chodzi膰 w sukienkach i sp贸dnicach ale w ten upa艂 to po prostu zamach na w艂asne uda. W tamtym roku tak sobie obtar艂am 偶e mia艂am problem z chodzeniem i podbiera艂am dziecku zasypk臋 na pup臋 bo to mi najlepiej pomaga艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to co 偶e gruba
taki to ju偶 nasz "urok" :( Belleteyn napewno zajrz臋 :) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

stopka wciaz aktualna ,nic mi nie ubylo:( ja teraz tez wciaz na allegro kupuje ,mam fajowe spodnie brazowe tylko kusze je dac do skrocenia i zaszewki w pasie zrobic ,kupilm tez fajna spodnice plocienna w bialo czarne kwiaty lekko rozszerzana ku dolowi i wierzyc mi sie nie chce ale dobrze w niej wygladam! najchetniej biegam w spodniach ale w te upaly to zakladam i spodnice -moj sposob na uda to nie smiejcie sie ale obcinam rajstopy tak przed kolankami ,wcale sie nie rwa i nie siepia ,zwyczajnie koncowki sie roluja.....wychodza z nich barchany,mozna je podwinac maksymalnie jak najwyzej wg potrzeb :D moze glupio ale co tam pod kiecka nie widac a uda sie nie obcieraja! moja kolezanka mi sprzedala ten pomysl! ale mi nie zawsze sie obcieraja ,wiec czesto latam bez barchanow ale jak lekko zaczynam czuc to je zakladam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matuszella
Witam :) 馃尰 Bella-donna :-D dzi臋ki za podpowied藕 z rajstopami bo czasami trzeba na艂o偶y膰 sp贸dnic臋 :-O ... a to rozwi膮zanie wydaje si臋 sensowne.;) trzymam kciuki za twoje odchudzanie ..:classic_cool: 馃槶 馃槶 馃槶 [beksa ]馃槶od 1.06 nie ma mnie na conajmniej 1,5 m -ca z przyczyn odemnie nie zale偶nych ..szkoda mi ,ale potem b臋d臋 chcia艂a do WAS wr贸cic .. przyjmniecie mnie???? syrenucha tak to jest jak si臋 mieszka na wsi ,z sypialni s艂ysz臋 rechot 偶ab !!!--a teraz strasznie rechocz膮 :) i rano jak id臋 do pracy o 6 to zaje****** 艣piewaj膮 ptaki kiedy艣 chcia艂am mieszka膰 w mie艣cie ,ale teraz jestem zadowolona chociaz czasami --przewaznie roboty jest fuul ...a dzieciaczki nie koniecznie chc膮 pomaga膰 !! :-O Pozdrawiam Wszystkie !!!

Udost臋pnij ten post

matuszella wracaj jak najszybciej :) a z tymi rajstopami to mam podobny patent. bo mi nie tyle co sie nogi obcieraja ale starsznie szybko mi wlosy na wudach odrastaja a na wewnetrznej stronie mam takie grube, czarne. wiec jak zaloze spodnice to tak 4 godziny jest ok, ale wczesniej musze idealnie wygolic nogi, a po 4h zaczynam czuc juz malenkie wloski, ktore niemilosiernie obcieraja. dlatego kiedys znalazlam takie super-cienkie legginsy i raz na 100 lat je zakladalam. a w zeszlym roku weszla wiesniacka moda na legginsy wiec bez problemu kupilam takie krotkie :)

Udost臋pnij ten post

mufra mi wlasnie przez odrastajace wlosy na udach(tez geste) sie obcieraja ,jak podrosna lub sa gladkie to wtedy mi sie tak mnie dzieje ,nie mowie juz o krostach jakie sie robia:( dziewczyny macie hirsutyzm(nadmierne owlosienie)? ja mam :(

Udost臋pnij ten post