Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okrągła jak balon

XXXL -ki ???? Gdzie kupujecie ciuchy ?...

Polecane posty

Gość oliwka30
W sklepie Takko są duże rozmiary,maxi od 42 do 54 i są to Ładne rzeczy.Problem w tym ,że nie w każdym mieście jest ten sklep.

Gość roberto producent
Siemka. Duże rozmiary obuwia szukajcie na GOOGLACH pod hasłem DUŻE BUTY lub bezpośrednio u producenta ROBERTO. Jest to polska firma specjalizująca się w produkcji skórzanych butów w wielkich rozmiarach! Dostępne są damskie rozmiary do nr.46 , a męskie do rozmiaru 53= 34,5cm! Cała oferta ich produkcji dostępna jest na firmowej stronie sklepie www.roberto.com.pl Dobry temat! Pozdrawiam Przemek

Gość super ciuchy dla puszystych
www.maitresses-boutique.pl do rozmiaru 54

Gość ....gosc....
Czy faktycznie nie macie żadnych namiarów na halkę typu spódnico-spodnie??? Nigdzie nie mogę takiej namierzyć a bardzo mi zależy na takiej haleczce.....

Gość lonelyheart1109
Co do namiarów na halkę typu spódnico-spodnie to zobacz na www.mewa.com.pl - tam mają takie cudeńka w ofercie. A po duuuużą i piękną (polską!) bieliznę w dobrej cenie warto się udać na zakupy na www.bieliznaXXL.pl

Gość Ciuszek_XXXL
Zapraszam do sklepu http://allegro.pl/sklep/9115345_odziez_duze_rozmiary_xxl_queen_size Oferuję ubrania NOWE markowe sprowadzone z Niemiec dla kobiet puszystych (od rozmiaru 44 do 60) bardzo dobrej jakości i w przystępnej cenie. Serdecznie zapraszam na zakupy, a dla wszystkich klientek przy zakupie 2 rzeczy przesyłka GRATIS oraz dodatkowo na hasło: "kafeteria.pl" czeka bonus w postaci miłego prezentu niespodzianki.

Gość no to wpierdalamy nadal
i uzalamy sie ze dla wielorybow nie ma ubran

Gość pola1255
Ciuchy ciuszki zapraszam do mojego sklepu Maxi Moda mam rozmiary od 42 do 54 spodnie, kurtki nawet do 60, topy do 56-60, oraz wiele innych fajnych rzeczy. Sklep jest w Warszawie na Powiślu przy ul. Leszczyńskiej 12 tel. 22 826 49 24. Teraz mam jeszcze przeceny. Znajdziecie coś dla siebie. Pozdrawiam

Gość anulek_xl
Może znajdziecie coś w moim sklepiku www.innywymiar.com.pl Odzież nowa i używana, tania i modna, rozmiary 44-64. Zapraszam do częstch odwiedzin, po cotygodniowej dostawie oferta jest najciekawsza :)

Gość iwa 17
Mam taki jeden ulubiony gdzie robię często zakupy. www.bigworld.pl i drugi www.odziez-damska.otwarte24.pl Polecam bardzo gorąco miła obsługa i rzetelna pani sprzedawczyni Codziennie sprawdzam co jest nowego

Gość pełna_szafa
Witam chciałabym serdecznie zaprosić do mojego nowego sklepu www.pelnaszafa.com.pl Oferuję odzież od rozmiaru 42 do 60, zarówno polskich producentów jak i zagranicznych. Znajdziecie tam odzież wyłącznie nową, pełne rozmiarówki i outlet. Ponieważ sama "walczę" z nadwagą wiem jakim problemem jest znalezienie czegoś modnego powyżej rozmiaru 40. Staram się wyszukiwać jak najwięcej ubrań dla młodych xl'ek bo sama nie lubię bezkształtnych workowatych ubrań które się nam proponuje. Znajdziecie u mnie także elegancką bieliznę bo kto powiedział że mamy nosić wyłącznie bawełniane gacie w kwiatki :) Ponieważ sklep istnieje od niedawna, ciągle uzupełniam asortyment. Jeśli czegoś potrzebujecie to piszcie lub dzwońcie - może nie zdążyłam tego wystawić :) Jestem otwarta na wszelkie sugestie. Jeszcze raz zapraszam. Pozdrawiam. Magda

Gość Madusiaxxxl
A ja kupuję w większości na www.puszysci.pl Mają naprawdę fajne ciuchy i niskie ceny. Polecam - ja znalazłam tam ciuchy nie tylko dla siebie ale również dla mojego mesia, który też jest xl i nie jest to żadne made in china tylko naprawdę fajny gatunek :) Pozdrawiam wszystkie, które tak jak ja nie walczą ze swoją tuszą. Głowa do góry!!

Gość horacy
Mozę się przyda www.wygodnie.com

Gość lilka146
Witaj. Wiele osób z tego co widzę proponuje Ci bonprix. To jest dobre ale dla osób które lubią wydawać kasę. Nie od dziś wiadomo że w sprzedaży z tego katalogu to im rozmiar większy tym cena większa niestety:/ Polecam Ci secondhend'y tam znajdziesz naprawdę fajne ciuchy za grosze, oraz sklepy z moda angielską. Pozdrawiam

Gość martqa
Ciuchy z Bon Prixu można dość tanio wylicytować na allegro. Tylko posiedzieć poszukać i są naprawdę dobre. Należy wziąć poprawkę na rozmiar bo jest zawyżony w wielu ubrankach, szczególnie tych z bawełny i elastanu.

Gość malwinamasierak
Witam jestem sprzedawcą na allegro mamy ciuszki dla puszystych w super cenach od 19,99 zapraszam was wszytskie serdecznie dodtego zawsze możliwy rabat!!!! mój nick to malwinamasierak

Gość Len art
Kobiety! Jeśli chcecie wyglądać oryginalnie i chodzić w ubraniach z dzianin i tkanin lnianych ,które są ponadczasowe i eco piszcie na maila asastanowska@gmail.com