Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okrągła jak balon

XXXL -ki ???? Gdzie kupujecie ciuchy ?...

Polecane posty

Gość pucia35
Dzięki mysza , spóźniłam się na licytację , a szkoda , bo poszedł tanio :( Już taka okazja może się nie przydarzyć , a szkoda , bo u tej Pani już kiedyś coś kupiłam.

Gość 3xl
Witam Sprowadzam odziez orginalna (renomowanych firm ) w duzych rozmiarach . Koszule , bielizna , marynarki , spodnie , garsonki spodnice , bluzy swetry . Damskie i meskie . Prosze o kontakt GG: 8992754

Gość 3xl
Witam Sprowadzam orginalna odziez duzych rozmiarow z usa (bielizna , bluzy , spodnie , marynarki , swetry itp)Wszstkie ciuch kupuje w w dobrych amerykanskich sklepach , kazdy ciuch posiada orginalna metke , oczywiscie posiadam na nie rachunki. Im wiecej rzeczy ktos zamowi tym mnejsza cena . Zapraszam ceny mam atrakcyjne gg: 8992754

Gość 4xxl
Witam Sprowadzam orginalne ciuchy duzych rozmiarow z usa (bielizna ,spodnie , bluzy , koszulki , swetry itp) damskie i meskie. Rzeczy sa nowe i orginalne z dobrych sklepow w usa i posiadaja metki. Ja oczywiscie posiadam rachunki . Zapraszam ceny atrakcyjne - mozliwosc negocjacji gg: 8992754

Gość -xxl-
Witam Sprowadzam orginalne ciuchy duzych rozmiarow z usa (bielizna ,spodnie , bluzy , koszulki , swetry itp) damskie i meskie. Rzeczy sa nowe i orginalne z dobrych sklepow w usa i posiadaja metki. Ja oczywiscie posiadam rachunki . Zapraszam ceny atrakcyjne - mozliwosc negocjacji gg: 8992754

Gość .xxxl.

Gość pucia35
To daj ogłoszenie tam , gdzie ktoś tego szuka !!!!!!!!

Gość xxlll
Pucia a ty co nie potrzebujesz ciuchow , a moze w szmatlajsie sie ubierasz

Gość Bethi
Szukam butów muszkiterek ale na osobe z rozmiarem ok 50.Chodzi mi o buty takie do kolana lub wyzej.Nie moge nigdzie takich znalezc.Pomozcie.

Gość Bethi
Szukam butów muszkiterek ale na osobe z rozmiarem ok 50.Chodzi mi o buty takie do kolana lub wyzej.Nie moge nigdzie takich znalezc.Pomozcie.

Gość Bethi

Gość aneczka1212
Witam. Może któraś z Pań chcialabym kupić kozaki. 10 dni temu kupiłam je z Deichmannie za 119 zł. sa brązowe i mają szeroką cholewkę :) zasuwane na suwak. Fotki mogę wysłać na maila :) Pozdrawiam, Ania :)

Gość mała_pulpecja
Może i mam kilka kilo więcej, ale lubię ładnie i modnie wyglądać. Na eBayu znalazłam sobie śliczne kozaki, w których elegancko mieszczą się moje łydki - a na deser znalazłam śliczny zimowy płaszczyk, który nie wygląda jak po starszej ciotce :] I do tego niedrogo. Rzeczy naprawdę ładne i dobre gatunkowo. Od razu człowiek się bardziej komfortowo ze sobą czuje!

Gość Majka22/48
hmmm słyszałam, że w Olsztynie w tym tygodniu gdzieś na Wilczyńskiego(w ciągu do Śliwy) zostanie otwarty sklep z ciuchami w dużych rozmiarach, ale mają to być extra jakościowo towary, same markowe... czy może ktoś coś o tym wie dokładniej?? Szczerze, wolę wydać trochę więcej pieniędzy jednorazowo, lecz mieć pewność, iż ciuszek jest dobrego gatunku i posłuży mi długo niż jakieś tandetne worki, to że mam troche więcej tu czy tam nie znaczy, iż nie lubię ładnie wyglądać ... ehhh będę wdzięczna jeśli ktoś coś w tej kwestii wie i się ze mną podzieli!! :]

Gość CHOODA
A JA SERDECZNIE POLECAM SKLEP C&A W KATOWICACH JEST NP W SILESIA CITY CENTER. TEN SKLEP NAPEWNO JEST WE WSZYSTKICH WIĘKSZYCH MIASTACH I W TYCH MNIEJSZYCH PEWNO TEŻ. SĄ TAM CUDOWNE UBRANIA KTÓRE SIĘGAJA ROZMAIRÓW GIGANTYCZNYCH...MOJA SIOSTRA NOSI 48/50 I ZAWSZE CHODZI DO TEGO SKLEPU. MOŻNA SIĘ TAM BARDZO MODNIE UBRAĆ!!! UBRANIA NIE WYGLĄDAJA JAK WORKI! CENY HMMM PRZECIETNA BLUZKA KOSZTUJE MIEDZY 30 A 70ZŁ SĄ I TEŻ DROŻSZE ALE SZCZERZE POWIEM JA JESTEM SZCZUPŁA ALE CZESTO TAM ZAGLĄDAM Z SIOSTRA, CZASEM SAMA ZNAJDE COŚ DLA SIEBIE BO CZASEM TRAFI SIE TAM JAKAŚ S ALBO M ALE MAŁO TAM CIUCHÓW W MAŁYCH ROZMIARACH NO I JEST TO JEDYNY SKLEP, GDZIE PRZECENY I WYPRZEDAŻE SĄ PRAKTYCZNIE NON STOP. PRZECENY BLUZEK SIEGAJA NAWET 70%. SKLEP MA SZEEEEROKI WYBÓR, MOŻNA ZWRACAĆ PRODUKTY, OBNIŻAJĄ CENY ZA USZKODZENIA (TZN DA SIE POTARGOWAĆ), MAJĄ BONY PREZENTOWE, JEST TAM RÓWNIEŻ ODZIEŻ DLA PANÓW I BIUŻUTERIA!!! PODAJE LINK DO STRONY GDZIE SĄ ADRESY TEGO SKLEPU. PORĄCO POLECAM http://www.tylko-moda.pl/ca/ca-adresy-sklepow-z-ubraniami

Gość Oleńka_ABG
Czy wiecie gdzie moge kupic ładną sukienke na studniówke rozmiar 46 w Krakowie? Nie chce kupowac na necie, bo róznie bywa... Jak ktoś wie to prosze o odp :)

Gość melka-elka
Przepraszam - znów coś forum oszalało...nie chciałam zaspamować wątku - wybaczcie